Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Benimkide daha 14 aylık aynı şeyler benim kafamdada dönüyor şuan da ihmalmetmeye başladım ben kucağıma alamıyorum peşinde gezemiyorum kendi kendine yaşıyor bir nevi annelik zor ikinci üçüncü annelik daha zormuş hala atlatamıyorum ben bu fikirleri hala ağlama krizlerindeyim eşimle sürekli kavga
Sağa sola çatiyorum resmen annem yapma bak bebeğin huysuz doğacak diyor 😅 ama benim için zorlayıcı psikolojik dönem oğlumun isteklerine maddi olarak yetisiyorum ama manevi olarak eksik kalıyorum demek ...

Benimkide daha 14 aylık aynı şeyler benim kafamdada dönüyor şuan da ihmalmetmeye başladım ben kucağıma alamıyorum peşinde gezemiyorum kendi kendine yaşıyor bir nevi annelik zor ikinci üçüncü annelik daha zormuş hala atlatamıyorum ben bu fikirleri hala ağlama krizlerindeyim eşimle sürekli kavga
Evet azıcık yemek yemediği zaman sitem etsem alındı diye vicdan azabı çekiyorum. Yorulup uzanınca oyun oynamak için bana geliyor, babanla oyna diyince hele çok kötü oluyorum. Ama en çok da kucağıma alamamak üzüyor...

Kızlar merhaba benimde evde küçük bir ergen oğlum var 10 yaşında mütemadiyen hafta iki kez sinir harbi yaşıyorum her şeyde diklesiyor bana bağırıp cagrisiyoruz bildiğiniz kıskanmaz derken bildiğiniz kıskanıyor onun içinde üzülüyorum ama artık sinirlerimde bitik durumda napcagimi bilemiyorum... istemsiz artık bağırıp çağırmaya başlamak karnimdaki bebeği düşünmek oğlumu düşünmek yordu beni
bende de 14?yasında ergen ve aşırı sosyal aşk meşk makyaj olaylarına kafayı yoran bir kız var odasından geçen hafta 9 poşet çöp attık o topladım dedikten sonra öyle diyeyim erkeklerin en azından kıyafet takı makyaj dağınık ve pislikleri yok ben sürekli ayda bir bi sinir krizi yaşıyorum çünkü normalde girme odanı ben toplarım diyor bir ay karışmıyorum bir gireyim diyorum ortalıkta kirli don ped temiz ve kirli kıyafetler üst üste çikolata çöpleri kurumuş bardaklar artık evden atacak seviyeye geliyorum şimdi izine çıktım odasına he gün giriyorum şimdilik sorun yok denemeler de kötü ders de çalışmıyor

Son düzenleme:
Offf çok iyi anlıyorum sizi. Benimki 3 yaşına girecek haklı olarak sürekli ilgi istiyor. Elimden geldiğince aktivite yapıyoruz, havalar az güneşli olsa parka gidiyoruz. Beni de daha çok duygusal yanı mahvediyor ikinci kez anne olmanın. İhmal eder miyim onu, o benim ilk bebeğim diye düşünürken buluyorum kendimi. Bazen de ya doğacak olanı ihmal edersem diyorum. Gözümü kapatıp sürekli ilk oğlumun doğduğu anı hayal ediyorum sebepsiz duygusallaşıyorum. Yapacak bir şey yok doğdukları zaman her şey bir düzene oturur, herkes alışır diyorum artık.
Bi tane de 5 yaş var o da sürekli kucak ve etkinlik istemeye başladı babacı idi bana döndü beni acayip bir 2 yıl bekliyor

Allah kolaylık versin birlikte özel vakit geçiriyor musunuz
Ergenliğine adım atacak 18-20 ye kadar bunsüreçler sürüyor sanırım hiç kolay değil
Özel vakti bizle geçirmek istemiyor 14 lğk kız istediği avm ye arkadaşları ile gitmek sosyal medya açmak gizli gizli bir sürü hesap açmış ve bunları takip ettiğim için kendi telefonundan mailinden yapmamış arkadaşlarından yapmış kendi telefonunu tabletini izliyorum diye rahat olmamak gerekiyor başkalarının çocuklarını takip edemeyince oradan hallediyorlar

32 oldum şimdi böyle yazmak bencillik gibi geliyor özellikle zor hamilelik geçiren arkadaşları umarım istemeden kırmış olmam ya da nankörlük gibi olmaz ama artık doğurmak istiyorum gerçekten çok yoruldum hayır hamileligim kötü de geçmiyor ilk aylar çok zordu ama şimdi ne bi rahatsızlığım var ne hareket kısıtlılığım ama sürekli yorgunum ve halsizim birde bunlar olmasa da eski vucudum gibi sağlıklı da hissetmiyorum. Bazen aaaaa yeter hadi doğsun artık demek istiyorum biraz da hemen sevmek için doğsun istiyorum sona yaklaştıkça zaman ilerlemiyor 🙈 Başka böyle hisseden var mı normal mi onu da bilmiyorum tabi ki sağlıkla doğsun ama sanki hiç doğmayacak gibi gelmeye başladı. Yalancı kasılma vs de yok acaba içerisi çok rahatta 41 42 olacak yine de gelmek istemeyecek mi diye düşündüm 🫥 az bende de kasık ağrısı vs olsa vücut doğuma hazırlanıyor diyeceğim ama yok 🤨

Maaş alıyorsunuz ama bunu devlet karşılıyor iş yeri değil onu demek istemiş galiba. O da toplu şekilde yatıyor genelde diye biliyorum. Bende cumartesi çalışabilir raporu alıcam
Merhaba, ben de aynı durumu bugün öğrendim. Tüm ölçümleri normal ama karın çevresi geride dedi doktor, haftaya tekrar kontrol edeceğiz dedi. Sizin gidişat nedir acaba? Gittiniz mi bir daha doktora

32 oldum şimdi böyle yazmak bencillik gibi geliyor özellikle zor hamilelik geçiren arkadaşları umarım istemeden kırmış olmam ya da nankörlük gibi olmaz ama artık doğurmak istiyorum gerçekten çok yoruldum hayır hamileligim kötü de geçmiyor ilk aylar çok zordu ama şimdi ne bi rahatsızlığım var ne hareket kısıtlılığım ama sürekli yorgunum ve halsizim birde bunlar olmasa da eski vucudum gibi sağlıklı da hissetmiyorum. Bazen aaaaa yeter hadi doğsun artık demek istiyorum biraz da hemen sevmek için doğsun istiyorum sona yaklaştıkça zaman ilerlemiyor 🙈 Başka böyle hisseden var mı normal mi onu da bilmiyorum tabi ki sağlıkla doğsun ama sanki hiç doğmayacak gibi gelmeye başladı. Yalancı kasılma vs de yok acaba içerisi çok rahatta 41 42 olacak yine de gelmek istemeyecek mi diye düşündüm 🫥 az bende de kasık ağrısı vs olsa vücut doğuma hazırlanıyor diyeceğim ama yok 🤨
Sanki bu mesajı ben yazmışım gibi geldi :D İlk haftalardaki kanama alanını saymazsam hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım böyle olunca of doğsun diyince ayıp ediyormuş gibi geliyo insana..

Kocaman bir göbeğim olmamasını, vücudumun tek bana ait olmasını, istediğimi yiyip içebilmeyi özledim :( Iq'um bile düştü sanki hamileyken. Yoruldum gerçekten.

Bir an önce doğsun seveyim isteğim de çok fazla. Karnımın içinde ne olup bitiyor, iyi mi şeklindeki belirsizlikler yorucu.

Son düzlüğe geldik, Allah sabır ve sağlık versin hepimize 🥲

Merhana Nisan anneleri,

Acaba doktor kontrolünde bebeğinin karın çevresi genişliği geriden geldiğini duyan oldu mu?

30. haftadayken karın genişliği 28. hafta görünüyormuş.

Merhaba, ben de aynı durumu bugün öğrendim. Tüm ölçümleri normal ama karın çevresi geride dedi doktor, haftaya tekrar kontrol edeceğiz dedi. Sizin gidişat nedir acaba? Gittiniz mi bir daha doktora

Sanki bu mesajı ben yazmışım gibi geldi :D İlk haftalardaki kanama alanını saymazsam hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım böyle olunca of doğsun diyince ayıp ediyormuş gibi geliyo insana..

Kocaman bir göbeğim olmamasını, vücudumun tek bana ait olmasını, istediğimi yiyip içebilmeyi özledim :( Iq'um bile düştü sanki hamileyken. Yoruldum gerçekten.

Bir an önce doğsun seveyim isteğim de çok fazla. Karnımın içinde ne olup bitiyor, iyi mi şeklindeki belirsizlikler yorucu.

Son düzlüğe geldik, Allah sabır ve sağlık versin hepimize 🥲
Evet bir de yazmayı unutmuşum karnımın içinde her şey yolunda mı endişesi de çok fazla sürekli hareket etsin istiyorum 🙃 gözümün önünde olsa daha rahat edecekmişim gibi 🤣

Back