evet uğraşmazsınız inşallah maddi anlamdada çok zorluyor.
yaaa demek o kadar etkiliyor tozu Vs. kız biz niye almıyoruz hala :KK70:

inan ben oğlum doğru doğalı kimyasal kullanmıyorum, alıştım artık umrumda değil sararma Vs.

ama bazen çok pahalı aldığım iç çamaşırları sararınca içime dert oluyor. özellikle atletlerimiz. birde bu enflasyon olaylarından beri özellikle iç çamaşırları çok pahalı. oğluma boxer almak istedim 9 lira pazar malı... yazık oldu gerçekten çok yazık.
Dikkat edecez, artık bırakması lazım.
Kurutma makinesi çamaşır makinesinden daha pahalı 😬 ha deyince de alınmıyor. Sürekli araya başka şeyler giriyor..Nasip bakalım..
Iç çamaşırını ben toptancidan alıyorum. Fiyatı biraz daha uyguna geliyor öyle. Bir de oğlana slip kilot kullanıyorum. Daha rahat 😁
Günaydın kızlar ❤ dua edin bana kontrole gidicem inşallah 🤗
Güzel haberlerle sevinelim inşallah ❤❤❤

herkese günaydın, çok takip edemedim son zamanlarda yoğuluktan. Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar. Bizim kontrolümüz cuma günü ama sanki minik kuşum büyüdü gibi hissediyorum hareketleri daha belirgin hissediliyor artık. Az zaman kalmaya başladıkça bendeki merak da artıyor görmek istiyorum artık miniğimi sanırım. :) Tabi daha vakti var daha dursun aman :)
Bize bir arkadaşımız chicco nun next2me anne yanı yatağını verdi geçen gün kurduk baktık çok güzel oldu, şimdi kumaşlarını falan bir yıkayıp gene kaldıracağım yoksa 2 ay yatak odamızda ona baktıkça heyecandan uyumam hiç :)
Bir tek bebek arabası ve ana kucağı kaldı şimdilik almamız gereken... onun dışında sanki hazırlıklarımız da bitiyor gibi. Ben henüz hiç bir kıyafeti yıkamadım, siz başladınız mı? Bir de hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız? Doğum sonrası giymek için kullan at iç çamaşırları ve farklı pedler kullanılıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
Hepinize güzel bir gün olsun.

herkese günaydın, çok takip edemedim son zamanlarda yoğuluktan. Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar. Bizim kontrolümüz cuma günü ama sanki minik kuşum büyüdü gibi hissediyorum hareketleri daha belirgin hissediliyor artık. Az zaman kalmaya başladıkça bendeki merak da artıyor görmek istiyorum artık miniğimi sanırım. :) Tabi daha vakti var daha dursun aman :)
Bize bir arkadaşımız chicco nun next2me anne yanı yatağını verdi geçen gün kurduk baktık çok güzel oldu, şimdi kumaşlarını falan bir yıkayıp gene kaldıracağım yoksa 2 ay yatak odamızda ona baktıkça heyecandan uyumam hiç :)
Bir tek bebek arabası ve ana kucağı kaldı şimdilik almamız gereken... onun dışında sanki hazırlıklarımız da bitiyor gibi. Ben henüz hiç bir kıyafeti yıkamadım, siz başladınız mı? Bir de hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız? Doğum sonrası giymek için kullan at iç çamaşırları ve farklı pedler kullanılıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhaba bende yıkadım miniğimin kıyafetlerini ama henüz ütüleyip valize koymadım önümüzdeki hafta yapmayı planlıyorum inş. hastanede kullanmak için emici külotlar var onlardan aldımçıkınca normal pede geçerim diye düşündüm

Merhaba bende yıkadım miniğimin kıyafetlerini ama henüz ütüleyip valize koymadım önümüzdeki hafta yapmayı planlıyorum inş. hastanede kullanmak için emici külotlar var onlardan aldımçıkınca normal pede geçerim diye düşündüm
bu külotların markası nedir? nereden aldınız acaba?

é bebekte var lohusa külotları, kullanmadım nasıllar bilmiyorum.
ütüledim çoğunu bitti sayılır..kendi haızlığımı yapmadım hala. yıkama ütü bekliyor.

annesi büyümüştür tabi.
benim kızımda gözle görülür fark var.
baya yeryerinden oynuyor hareket edince.

Aynen canım ben mesela bundan sonraki 5. çarşamba doğuma gidiyorum bir aksilik olmazsa:)) Ondan sonra da emzirmeydi gazdı pamukcukdu lohusalıktı konuşacağız:))inşallah
Ay bugün ameliyat tarihi verir mi ki doktor bilmiyorum 😥 bir heyecan bastı 🤗

Aynen canım ben mesela bundan sonraki 5. çarşamba doğuma gidiyorum bir aksilik olmazsa:)) Ondan sonra da emzirmeydi gazdı pamukcukdu lohusalıktı konuşacağız:))inşallah

33.haftadan selamlar 🤗
nasıl geçip gitsin istiyorum zaman. hemen gelsin meleğim. ikimizinde hatta üçümüz! Pisikedii Pisikedii söyle 3.doğumumuz olacak. sağlıkla baş edelim inşallah.

Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Gayet iyiymiş bebişim 2100 gr olmuş boyu 47 cm doğum pozisyonunda ben yine ters dönmüştür diyordum ama dönmemiş. Yalnız idrar testi yaptırmıştım onda lökosit çıktı tekrar idrar kültürü istedi benden inşallah temiz çıkar. Kanım düşük onun için de kan serumu ve b12 iğnesi verdi doğumda bana kanın lazım olacak dedi. :)

Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Gayet iyiymiş bebişim 2100 gr olmuş boyu 47 cm doğum pozisyonunda ben yine ters dönmüştür diyordum ama dönmemiş. Yalnız idrar testi yaptırmıştım onda lökosit çıktı tekrar idrar kültürü istedi benden inşallah temiz çıkar. Kanım düşük onun için de kan serumu ve b12 iğnesi verdi doğumda bana kanın lazım olacak dedi. :)

gözün aydın olsun..çok sevindim. ben kan sonucumu aksam bugün çok iyi olacak. sonra kan lazım doktorun çok doğru demiş.

gözün aydın olsun..çok sevindim. ben kan sonucumu aksam bugün çok iyi olacak. sonra kan lazım doktorun çok doğru demiş.
Çok teşekkür ederim inşallah senin sonuçların güzel çıkar. Benim oldum olası kanım hep düşüktü ama son zamanlarda iyice düşmüştü. İlaçlar da fayda etmeyince mecbur serum yaptırıcam.

Gözün aydın canım benim sağlık ocağında kan değerleri düşük çıkmıştı hayırlısı olsun bakalım bugün ne olacak ❤️ maşallah nasıl güzel gelişmiş bebeğin 😍😘

Back