Tek derdimiz fazla kilolarimiz olsun inşallah canım. Evlatlarımız iyi olsunlar da seve seve veririz inşallah

herkes asıl kilo son 3 ayda alınıyor diyor kızlar. Ben şimdiye kadar 9 kilo aldım... bakalım kaç ile bitireceğim. Ama öyle çok bir iştahım yok, bol protein yemeye çalışıyorum ama canım istemiyor. Bir de dün gece ilk defa mide yanması yaşadım sanki midemin asidi boğazıma geldi hep, boğazım yandı... bu sabahta çok tok uyandım. Bakalım inşallah devam etmez bayağı rahatsız ediciydi çünkü...

kızlar bir de sizlerin karnında çizgi oluştu mu? benim henüz oluşmadı... yani böyle çok aşırı silik varla yok arası gibi...

kızlar bir de sizlerin karnında çizgi oluştu mu? benim henüz oluşmadı... yani böyle çok aşırı silik varla yok arası gibi...

bende de oluştu ama simsiyah değil varla yok arası.

Kizlar bnm özel bolgemde kararma oldu pul pul dökuluyo sanki kir gibi sizde de oldumu.gogus ucumdada oldu.

Benim 210 gibi birşey çıkmıştı diyetle düştü evet ama bir lokma ekmek fazla yesem ya da diyetin azıcık dışına çıksam özellikle sabahları çok yükseliyordu. O yüzden başladı endokrin doktoru.

dünden beri ara ara dizim bacak arkam kaşınıyor benim de baktım kızarmış sizin de oluyor mu vücudunuzda kaşıntı

Benim de 209 çıktı. Şimdilik diyet yapıp ölçümler takip ediyoruz. Dediğin gibi azıcık yeme saatim değişse ya da bir şey fazladan yesem yükseliyor

A
8 kilo falan aldım canım, ama artık tatlı yemeyerek çok almamaya caliscam, görünürde kilo yok önde sadece göbek var gibi, hala aynı pantolonları giyebiliyorum ama agirlastigimi hissediyorum artık,

Hacamati hastanede mi yaptiriyosun canım,artık hastanelerde geleneksel tıp olarak yapıyorlar,arkadaşlarım yaptırıyor. Geçmiş olsun

kolay gelsin canım. hafi gözün aydın az kaldı iznine. sağ salim gelsin yavrun. dinlenirsin bol bol. burnun açıldımi tamamen iyileştin inşallah.
karapisso çok teşekkür ederim canım sonunda bitti çok şükür . Bugün yaptık töreni artık kafam rahat izne ayılabilirim. Burnum açıldı tamamen iyileştim ama bu sefer de antibiyotikten dolayı mantar enfeksiyonu oldu sanırım kaşıntı oldu dün. Ben de hemen sirkeli su yaptım, çamaşırlarımın hepsini ütüledim şimdi iyi kaşıntı geçti yine de doktora görünücem. Bu arada bugünlerde bakıyorum da girmediğim zamanlarda en fazla 1-2 sayfa mesaj olurdu maşallah şimdi okumaya yetişemiyorum sevindim bu duruma. Benim oğlumun adı da Mert olacak inşallah. Görkem ve Mert arasında çok kaldım sonunda Mert i tercih ettim. Adı gibi Mert olsun oğlum

Kilomu hiç bilmiyorum ama belden aşağım büyüdü pantolonlarım olmuyor bana. Giyinmekte zorluk çekiyorum tek sorun ettigim o. Doğumdan sonra zayıflarım illaki.

Benim de 209 çıktı. Şimdilik diyet yapıp ölçümler takip ediyoruz. Dediğin gibi azıcık yeme saatim değişse ya da bir şey fazladan yesem yükseliyor
Basta ınsulin istemiyorum diye çok didindim sonra baktım hem hemen farkediyor hem de canımı sıkıyor bebeğe de zararı yok kabul ettim eğer dr uygun görürse bence sende direnme

Benimde malesef ellerimde kaşıntı var baya canımı sıkıyor ama yapacak bir şey yok.
Karaciğer kolestazı diye bişey oluyormuş ya kaşıntı yapıyorms ben de ondan korktum bi dahaki muayenede doktora soracağım. İnşallah öyle bişey değildir

Karaciğer kolestazı diye bişey oluyormuş ya kaşıntı yapıyorms ben de ondan korktum bi dahaki muayenede doktora soracağım. İnşallah öyle bişey değildir
Benim normalde de yediklerime dikkat etmeyince kaşıntım olur. Alerjik bir bünyeye sahibim malesef tatlı şeyler, çikolatalı, kakaolu şeyler biraz kaçınca ki kaçıyor sonuç kaşıntı

Ben şimdi onunlan ugrasiyorum enzimlerim yüksek erken dogum riski vardi progestan kullandigim için mi diye denemek için progestan i kestiler. Hayrolsun inşallah zamanını bekler ilaçsız bekliyorum şimdi. Kasıntı zaten beni mahvetti geceleri ozellikle ayak tabanım avuç içim ve tüm vücudum yirtildi kasinmaktan... gece en fazla 1 hadi 2 saat uyuyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…