• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar ben girmeyeli epey yazılmış hepsini okumaya çalıştım. Son 1 aydır okulda ilçe töreni hazırlıyorum bu halimle çok yoruldum bugün bütün gün onunla uğraştım. Yarın tören yapılacak umarım güzel geçer. Haftaya da izne ayrılıyorum. İşlerimi daha rahat halledeceğim bebeğimin odasını düzenlemek, kendi hazırlıklarım derken zaman çabucak geçer. Ben de 11 kilo aldım 67 kilo oldum. Vitaminler beni çok şişiriyor onu farkettim. Yapacak bir şey yok. Benim canım başından beri hep tatlı çekiyor kendimi frenlemeye çalışsam da başarılı olduğum söylenemez:)

Aynn ya netim yoktu.allh iyilik versin.nasil gidiyo hamilelik.zaman cok hizli geciyo bizde

Her halimize hamdolsun. Zaman bazen geçiyor bazen geçmiyor bana 😅 düşe kalka 32 haftalık olduk bugün. Geriye kısmetse 7 haftam kaldı. İnşallah güzellikle tamamlarım 😉

canımsın eğer sana şifa oluyorsa ye tabi. maalesef ben yedikten sonra kabızlık sorunu yaşıyorum hamur işi tatlı yediğim için.
zaman daraldıkça strese girme kız heyecan yap. doğum şeklin belli zamanın belli. ne mutlu sana tatlım 💖

hoşgeldin canım. 9 kg aldım toplam ama alırım daha 3 aya yakın zamanım var. doğum mayıs sonu gibi. şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?

Heyecanlanıyorum bazen ama sonra durduruyorum kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah'ım hayırlısını yaşat diyebiliyorum sadece.

Selam kızlar ben girmeyeli epey yazılmış hepsini okumaya çalıştım. Son 1 aydır okulda ilçe töreni hazırlıyorum bu halimle çok yoruldum bugün bütün gün onunla uğraştım. Yarın tören yapılacak umarım güzel geçer. Haftaya da izne ayrılıyorum. İşlerimi daha rahat halledeceğim bebeğimin odasını düzenlemek, kendi hazırlıklarım derken zaman çabucak geçer. Ben de 11 kilo aldım 67 kilo oldum. Vitaminler beni çok şişiriyor onu farkettim. Yapacak bir şey yok. Benim canım başından beri hep tatlı çekiyor kendimi frenlemeye çalışsam da başarılı olduğum söylenemez:)
kolay gelsin canım. hafi gözün aydın az kaldı iznine. sağ salim gelsin yavrun. dinlenirsin bol bol. burnun açıldımi tamamen iyileştin inşallah.

Heyecanlanıyorum bazen ama sonra durduruyorum kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah'ım hayırlısını yaşat diyebiliyorum sadece.

heyecanını doya doya yaşarsın inşallah canımsın .hep birlikte güzel günlere inşallahû teâlâ 💞

çok güzel isim. eşimde Hümeyra ismini beğendi başka isim bi türleri gelmiyor aklıma. kız valla doğru dedin nisan sonu deyince uzun 7 hafta deyince kısa geliyor 😂

Ben Hümeyra ismini oldum olası severim anne olmadan önce çocuğum olursa koyarım dediğim isimlerdendi. Hem Hz.Aişe'nin de (r.anha) sıfatlarından biri. Kırmızı yanaklı olduğu için Hz.Peygamber (sav) Ona Hümeyra diye seslenirmiş 😉

Yok canım sütün ne sakıncası olacak. Midemiz gebelik nedeniyle daha hassas normal bunlar aslında her ne kadar sevimsiz olsalar da 😅 beni bu aralar tatlı krizi tutuyor durduramıyorum kendimi ne olacak halim bilmiyorum 😪
Tatlı krizi bende de çok yoğun eşim de diyette halini bir düşünün yazık :KK48:

Diyetten ziyade sabır sınavı olmuş :KK70: az daha bekleseydi doğumdan sonra beraber yapardınız diyeti 🤭
Yok doğumdan sonra o çocuklara bakacak ben spora gideceğim inşallah :KK48: yemeyi içmeyi aynı ölçülü yaparız da spor sorun olur iki çocukla o ev bekleyecek inşallah yani :KK70:

A asitane161719 Hümeyrammm alyanaklımmm 💕 inşallah kucağımıza alıp isileriyle sevdiğimiz zamanlarda gelir.
dediğin gibi müjdeli haberleri yazarız inşallah.
Hifaa Hifaa eşin yokken ye. benimki dayanmaz valla. kiLo almaya başladı , bana diyor yemeyin tatlı yapma :)
ama çok kilolu değil dikkat etmek için önlem alayım diyor. katmer yapıyorum ben hazır yufkadan bir lezzetli oluyor. komşulara verdim elde açma sandılar :D nerde o karı :D

Diyetten ziyade sabır sınavı olmuş :KK70: az daha bekleseydi doğumdan sonra beraber yapardınız diyeti 🤭
yorumuna bayıldım :D

Yok doğumdan sonra o çocuklara bakacak ben spora gideceğim inşallah :KK48: yemeyi içmeyi aynı ölçülü yaparız da spor sorun olur iki çocukla o ev bekleyecek inşallah yani :KK70:
aynı hayalî bende kuruyorum, 2 çocuk 1 bebekle evde duracak ben spora gideceğim :D
bari yazdığımà kendim inansam oda iyi olacak :D

Bi

Simdilik cok sukur.bebis olunca iki cocuklu olcm bklm nasil olck.sag salim dogsunda rezillige ragziyim.biri karnmda biri yanimda uyuyo tl elimde yaziyom :KK66:
Ay o çok güzel işte yanlız bugün kızım sokak ortasında bir çığlık attı kimse yoktu Allah'tan yoksa rezil olmuştum :KK48: yürüyüş yapıyorduk anne kardeşim ne zaman gelecek dedi az kaldı annem dedim ' of anne ya bekliyoruz bekliyoruz çıkmıyor ' diye bir haykırdı yerin dibine girdim o an deve kuşu gibi kafamı topraklara sokasım geldi ama kimse yoktu Allah'tan :KK70:

Back