• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında çok yiyince mi ne uzaklaşmaya başladım tatlıdan ama işte kiloyu aldık bir kere :KK64:

Kızımda da çok sistim ama o zaman odemdi bu kadar hamur işi tatlı felan yemiyordum bu sefer biraz zorlayacak ama bebeğim sağlıkla gelsin ona koştururken çabuk zayiflarim büyük ihtimalle yani inşallah:KK48:

Tek derdimiz fazla kilolarimiz olsun inşallah canım. Evlatlarımız iyi olsunlar da seve seve veririz inşallah ;)

herkes asıl kilo son 3 ayda alınıyor diyor kızlar. Ben şimdiye kadar 9 kilo aldım... bakalım kaç ile bitireceğim. Ama öyle çok bir iştahım yok, bol protein yemeye çalışıyorum ama canım istemiyor. Bir de dün gece ilk defa mide yanması yaşadım sanki midemin asidi boğazıma geldi hep, boğazım yandı... bu sabahta çok tok uyandım. Bakalım inşallah devam etmez bayağı rahatsız ediciydi çünkü...

kızlar bir de sizlerin karnında çizgi oluştu mu? benim henüz oluşmadı... yani böyle çok aşırı silik varla yok arası gibi...

Kizlar bnm özel bolgemde kararma oldu pul pul dökuluyo sanki kir gibi sizde de oldumu.gogus ucumdada oldu.

canım öncelikle çok geçmiş olsun üst üste gelmiş hepsi.ben de geçen hafta 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım. doktorum gebelik şekeri olduğunu söyledi. senin değerlerin kaç çıkmıştı? insülin e nasıl karar verdi doktor?
Benim 210 gibi birşey çıkmıştı diyetle düştü evet ama bir lokma ekmek fazla yesem ya da diyetin azıcık dışına çıksam özellikle sabahları çok yükseliyordu. O yüzden başladı endokrin doktoru.

dünden beri ara ara dizim bacak arkam kaşınıyor benim de baktım kızarmış sizin de oluyor mu vücudunuzda kaşıntı

Benim 210 gibi birşey çıkmıştı diyetle düştü evet ama bir lokma ekmek fazla yesem ya da diyetin azıcık dışına çıksam özellikle sabahları çok yükseliyordu. O yüzden başladı endokrin doktoru.
Benim de 209 çıktı. Şimdilik diyet yapıp ölçümler takip ediyoruz. Dediğin gibi azıcık yeme saatim değişse ya da bir şey fazladan yesem yükseliyor

canımbenim yılsonu karar verceğiz inşallah. Bilgiler için teşekkür ederim.
ben denemedim ama olabilir en azından düşmez belinden :)
bende yaşıyorum bu kasılmaları ama bebeğim çok aşağıda midemé ulaşması mümkün değil. bence olabilecek bir durum. Allah razı olsun canım. kalanlara uzun ömürler versin Mevam.

içimden geçeni düşüncelerimi yazdın. babasıda yapar diyor.inşallah hayırlı düzgün bir öğretmen denk gelir. 3.kez özel okula yollamak bizé çok zor olacak oda var. hem kir ahem okul kemeri sıkıyoruz elhamdülillah her halimize. inşallah o günler gelir bizler daim yazarız, Size bilgi veririm inşallah.
benim kızım çok aşığım leylunehar, dün fark ettim kasılma oldu ve bildiğin kucaktaki bebek gibi karnımda yeri belliydi. çapraz duruyordu. çok hoş ya. merakla bekliyorum o güzel günleri. sağlıkla gelsinler inşallahû teâlâ 💗💗💗

gücün sağlığın el veriyorsa bencede 37de ayrılırsın evde daha uzun zaman geçirirsin paşanla. ve aldığın tulumlar çok hoş.. dediğin gibi gelselrde sevsek şirin bebeklerimizi. az kaldı ya baş aşağı gidiyoruz artık. bu arada ben 66.5 kiloyum. sende durumlar nasıl.
diğer kızlar kiLo durumunuz nasıl.
A
8 kilo falan aldım canım, ama artık tatlı yemeyerek çok almamaya caliscam, görünürde kilo yok önde sadece göbek var gibi, hala aynı pantolonları giyebiliyorum ama agirlastigimi hissediyorum artık,

kızlar herkese selamlar. iyisiniz hepiniz maşallah subhanAllah.
Benim kalça ağrım ve kramplar artıyor :KK66:
kızım güçleniyor ondan he :KK70:
Kilo durumları nasıl sizde
ben bir haftadır sebze ağırlıklı besleniyorum.
bolll yeşillik . tam tahıllı ekmek.
bugun hacamata gittim.
kafa hacamatı oldum.
şükürler olsun bana nasip eden Rabbime

ilaç almadan yaşıyorum yıllardır. ağrı kesici Vs bitti elhamdülillah çok şükür. evelki bebeklerde kan sulandırıcı Vs kullandım ama bu gebeliğimde gerek kalmadı. kanım temizlendi hacamatlarla. yazıyorum belki faydası olur başka kardeşlerimede.

şimdi az dinleneyim herkese hayırlı günler ❤

Hacamati hastanede mi yaptiriyosun canım,artık hastanelerde geleneksel tıp olarak yapıyorlar,arkadaşlarım yaptırıyor. Geçmiş olsun

kolay gelsin canım. hafi gözün aydın az kaldı iznine. sağ salim gelsin yavrun. dinlenirsin bol bol. burnun açıldımi tamamen iyileştin inşallah.
karapisso karapisso çok teşekkür ederim canım sonunda bitti çok şükür . Bugün yaptık töreni artık kafam rahat izne ayılabilirim. Burnum açıldı tamamen iyileştim ama bu sefer de antibiyotikten dolayı mantar enfeksiyonu oldu sanırım kaşıntı oldu dün. Ben de hemen sirkeli su yaptım, çamaşırlarımın hepsini ütüledim şimdi iyi kaşıntı geçti yine de doktora görünücem. Bu arada bugünlerde bakıyorum da girmediğim zamanlarda en fazla 1-2 sayfa mesaj olurdu maşallah şimdi okumaya yetişemiyorum sevindim bu duruma. Benim oğlumun adı da Mert olacak inşallah. Görkem ve Mert arasında çok kaldım sonunda Mert i tercih ettim. Adı gibi Mert olsun oğlum:dua:

Kilomu hiç bilmiyorum ama belden aşağım büyüdü :( pantolonlarım olmuyor bana. Giyinmekte zorluk çekiyorum tek sorun ettigim o. Doğumdan sonra zayıflarım illaki.

Benim de 209 çıktı. Şimdilik diyet yapıp ölçümler takip ediyoruz. Dediğin gibi azıcık yeme saatim değişse ya da bir şey fazladan yesem yükseliyor
Basta ınsulin istemiyorum diye çok didindim sonra baktım hem hemen farkediyor hem de canımı sıkıyor bebeğe de zararı yok kabul ettim eğer dr uygun görürse bence sende direnme

Karaciğer kolestazı diye bişey oluyormuş ya kaşıntı yapıyorms ben de ondan korktum bi dahaki muayenede doktora soracağım. İnşallah öyle bişey değildir
Benim normalde de yediklerime dikkat etmeyince kaşıntım olur. Alerjik bir bünyeye sahibim malesef :( tatlı şeyler, çikolatalı, kakaolu şeyler biraz kaçınca ki kaçıyor sonuç kaşıntı :(

Karaciğer kolestazı diye bişey oluyormuş ya kaşıntı yapıyorms ben de ondan korktum bi dahaki muayenede doktora soracağım. İnşallah öyle bişey değildir
Ben şimdi onunlan ugrasiyorum enzimlerim yüksek erken dogum riski vardi progestan kullandigim için mi diye denemek için progestan i kestiler. Hayrolsun inşallah zamanını bekler ilaçsız bekliyorum şimdi. Kasıntı zaten beni mahvetti geceleri ozellikle ayak tabanım avuç içim ve tüm vücudum yirtildi kasinmaktan... gece en fazla 1 hadi 2 saat uyuyabiliyorum

Back