• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Ben gebeliğin ortalarında idrar yolu enf olmuştum o zaman vermişti Dr. Enfeksiyon mu çıktı sizde de ondan mı verdi ? Sıkıntı yaratacak bi ilaç değil
teşekkür ederim evet enfeksiyon vardı ama ilaca basvurmadan su ile çözelim dedi. sonra benim karın sertleşmem ağrılarım olunca yazdı

32 de calısabilir raporu aldıysanız 37 ye kadar calısmak zorundasınız ekstra doktor raporu verilir mi yıllık izin harici vs. ama sonradan 37 ye kadar calısamaz raporu alamazsınız , ben de muhasebeciyim mali müşavirimle gorustum simdi
düzenleme: yeni bi madde attı mali müşaviri alınabilir ama doktorunuza sorun dedi bakalım doktorla goruseceğim
Ben işyerimle de öncesinde de dontorumla görüştüm. İstediğim için 37 ye kadar çalışıyorum. Ama şu an bırakmak istesem doktordan tekrar rapor alıp bırakabilirim. Kendim hakkında eminim ama dediğim gibi sizin durumunuzu bilmiyorum.

teşekkür ederim evet enfeksiyon vardı ama ilaca basvurmadan su ile çözelim dedi. sonra benim karın sertleşmem ağrılarım olunca yazdı
Nasıl çıktı peki sonucunuz. Bende de enfeksiyon var dedi lökosit 3+ falan çıktı çok mu yüksek bilemedim. Bana da ilaç yazdı peki bebeğe bi zararı olur mu bi şey dedi mi yarın kontrolüm var ilacı bugün dahiliye yazdı merak ediyorum

Nasıl çıktı peki sonucunuz. Bende de enfeksiyon var dedi lökosit 3+ falan çıktı çok mu yüksek bilemedim. Bana da ilaç yazdı peki bebeğe bi zararı olur mu bi şey dedi mi yarın kontrolüm var ilacı bugün dahiliye yazdı merak ediyorum
Toplam lökosit sayısı (WBC) 15. bende de 15 cıkmıs cok yuksek sizinkinden
SEC(Squamous epitel de 15

lokosit 3 + yazan hangi değer bana atar mısınız ektan kendı tahlılımde bulamadım
1740142742854.jpeg

Kızlar maalesef bende de tekrar idrar enfeksiyonu çıktı. Ve yine yüksek. İlk gebeliğimde hep böyleydi çok antibiyotik aldım bu da böyle. Çok şükür ilkinde bebeğe Bir zararı olmadı ama inanın o kadar yıprandım ki nu da böyle aklım almıyor ya neden geçmiyor anlamıyorum. Pazartesi tekrar tahlil vereceğim

Kızlar maalesef bende de tekrar idrar enfeksiyonu çıktı. Ve yine yüksek. İlk gebeliğimde hep böyleydi çok antibiyotik aldım bu da böyle. Çok şükür ilkinde bebeğe Bir zararı olmadı ama inanın o kadar yıprandım ki nu da böyle aklım almıyor ya neden geçmiyor anlamıyorum. Pazartesi tekrar tahlil vereceğim
Of geçmiş olsun ya. Ben de çok çektim ilk gebeliğimde neden olduğuna bir anlam veremezdim ben de hiç. Bir keresinde doğuruyorum sanıp sancıyla acile gittim böbrek büyümesi olduğunu öğrendim. Bir şikayetle mi gidiyorsunuz siz? Bir de kültürde de üreme oluyor mu sizde?

Of geçmiş olsun ya. Ben de çok çektim ilk gebeliğimde neden olduğuna bir anlam veremezdim ben de hiç. Bir keresinde doğuruyorum sanıp sancıyla acile gittim böbrek büyümesi olduğunu öğrendim. Bir şikayetle mi gidiyorsunuz siz? Bir de kültürde de üreme oluyor mu sizde?
Evet böbrek büyümesi de olmuştu sanırım yine var. Kültürde çıkmamıştı bir ay önce şimdi antibiyotik kullandığım için kültür yapılmadı. Şimdi de var mı sizde enfeksiyon?

Şimdi yok bu gebeliğimde ama ilk başlarda hafif olmuştu şase toz ilaçla geçmişti. Benim de kültürde yoktu ama ilk gebeliğimde kültürde de üreme olurdu hep. Ne yaptıysam geçmezdi. Bir de doktor dışarda tuvalete girme diye uyarmıştı beni o zaman. Şimdi bol su içiyorum tek önlemim bu. Umarım siz de kolayca atlatırsınız.
Evet böbrek büyümesi de olmuştu sanırım yine var. Kültürde çıkmamıştı bir ay önce şimdi antibiyotik kullandığım için kültür yapılmadı. Şimdi de var mı sizde enfeksiyon?

Ben de günde 3lt su içiyorum. Tuvalet konusunda da zaten sadece evdekini kullanıyorum çünkü serklajlı olduğum için çalışmıyorum😓 bu kaçıncı antibiyotik oldu bilmiyorum artık. Teşekkürler 🙏🏻 inşallah geçer

Belirtilerin neler
Dut kurusu denedin mi hiç

Şu içmeyle çözülmüyor mu acaba? Çok bir bilgim olmadığı için soruyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Kızlar 31+5 ikiz gebeliğim şuan hastanede yatıştayim. Acilmam varmış benim için lütfen dua eder misiniz hamile duası kabul olurmuş en azından 2 hafta daha kalsalar çok iyi olurdu.
Bugun bende de 1 cm açılma çıktı tam 31+5 teyim. Sizin ne kadar acilmaniz var?

Selam herkese 🫶🏻 nasıl gidiyor uzun zamandır girmiyordum buraya, ben tatlı krizleriyle başa çıkmaya çalışıyorum onun dışında stabil gidiyor bakalım 33 haftalığım❤️ 10 kilo aldım sizde durumlar nasıl

Back