• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi

Simdilik cok sukur.bebis olunca iki cocuklu olcm bklm nasil olck.sag salim dogsunda rezillige ragziyim.biri karnmda biri yanimda uyuyo tl elimde yaziyom :KK66:

kız rezillik olmuyor. sanki hep iki çocuklu annesin , öyle hissedersin. bende öyle oldu birde mevsim güzel eve tıkılma derdimiz olmaz. şimdi ben bakalım hep 3 çocuklu gibi hissedecekmiyim :)
birini wmzirip birini saallardım. oğlumun okulu var kızım uyumlu elhamdülillah çok şükür. inşallah kolay olur hepimiz için.

A asitane161719 Hümeyrammm alyanaklımmm 💕 inşallah kucağımıza alıp isileriyle sevdiğimiz zamanlarda gelir.
dediğin gibi müjdeli haberleri yazarız inşallah.
Hifaa Hifaa eşin yokken ye. benimki dayanmaz valla. kiLo almaya başladı , bana diyor yemeyin tatlı yapma :)
ama çok kilolu değil dikkat etmek için önlem alayım diyor. katmer yapıyorum ben hazır yufkadan bir lezzetli oluyor. komşulara verdim elde açma sandılar :KK70: nerde o karı :KK70:

yorumuna bayıldım :KK70:
aynı hayalî bende kuruyorum, 2 çocuk 1 bebekle evde duracak ben spora gideceğim :KK70:
bari yazdığımà kendim inansam oda iyi olacak :KK70:
Ay aynı yazıyorum da inanmıyorum :KK70: benim ki 101 kilo dan 85 kiloya düştü 6 ayda baya sıkı yapıyor dayanamıyor yiyor sonra 1 saat araki bulaşık koşuya çıkıyor :KK70: bende baklava gibi yoğun tatlılar çok istiyorum şerbetli şerbetli ondan sonra olurum tabiki 80 kilo (tahminen yani ) korkumdan tartilmaya gitmiyorum :olamaz:

Yok doğumdan sonra o çocuklara bakacak ben spora gideceğim inşallah :KK48: yemeyi içmeyi aynı ölçülü yaparız da spor sorun olur iki çocukla o ev bekleyecek inşallah yani :KK70:

Güzel anlaşma 🤭 sırayla zayiflayacaksiniz yani 😅 benim eşim de bu aralar epey kilo verdi kendimi çok tuhaf hissediyorum yanında doğumdan sonra nirmalet dönmeyi umuyorum çabucak inşallah 😅

Güzel anlaşma 🤭 sırayla zayiflayacaksiniz yani 😅 benim eşim de bu aralar epey kilo verdi kendimi çok tuhaf hissediyorum yanında doğumdan sonra nirmalet dönmeyi umuyorum çabucak inşallah 😅
Ya bide benim ki beni sinir etmek için benimle alay ediyor ama görecek o doğumdan sonra acayip bileniyorum bu ara ona gösterecem gününü :sinirli::KK48:

Ay aynı yazıyorum da inanmıyorum :KK70: benim ki 101 kilo dan 85 kiloya düştü 6 ayda baya sıkı yapıyor dayanamıyor yiyor sonra 1 saat araki bulaşık koşuya çıkıyor :KK70: bende baklava gibi yoğun tatlılar çok istiyorum şerbetli şerbetli ondan sonra olurum tabiki 80 kilo (tahminen yani ) korkumdan tartilmaya gitmiyorum :olamaz:

ooo maşallah abiye. iyi Kilo vermiş. kız aslında çok zararlı biliyorum ama bile bile yiyoruz işte . inşallah doğumdan sonra devam etmez bu tatlı isteğimiz.

hayrola eşin neden kilo verdi , kasıtlı diyetmi yapıyor. sağlıkla güzel şekilde verelim bizlerde inşallah :)
Ya bide benim ki beni sinir etmek için benimle alay ediyor ama görecek o doğumdan sonra acayip bileniyorum bu ara ona gösterecem gününü :sinirli::KK48:

de hayde kim tutar Hifaa hatunu ;)
benim eşim bir iki kez sanki göbüşün kaldı dedi ama sonra baktım zayiflaınca sana kilo yakışıyor verme dedi. ay şükür bide laf eden olsaydı takıntılıyım zaten. çok üzülürdüm. bide doğum mayıs ayında, bol sebze meyve yeriz. boş tatlılaruzak durur inşallah bizden 💪

ooo maşallah abiye. iyi Kilo vermiş. kız aslında çok zararlı biliyorum ama bile bile yiyoruz işte . inşallah doğumdan sonra devam etmez bu tatlı isteğimiz.

hayrola eşin neden kilo verdi , kasıtlı diyetmi yapıyor. sağlıkla güzel şekilde verelim bizlerde inşallah :)

de hayde kim tutar Hifaa hatunu :KK66:
benim eşim bir iki kez sanki göbüşün kaldı dedi ama sonra baktım zayiflaınca sana kilo yakışıyor verme dedi. ay şükür bide laf eden olsaydı takıntılıyım zaten. çok üzülürdüm. bide doğum mayıs ayında, bol sebze meyve yeriz. boş tatlılaruzak durur inşallah bizden 💪

Az yemeyi seviyor bir de hareketli son dönemde o yüzden epey verdi. Darısı başıma diyorum hiç sevmiyorum kilolu olmayı ama sebebi çok güzel hamdolsun 😍

Az yemeyi seviyor bir de hareketli son dönemde o yüzden epey verdi. Darısı başıma diyorum hiç sevmiyorum kilolu olmayı ama sebebi çok güzel hamdolsun 😍

ben de öyle umuyorum valla 40'ı geçirmesin istiyorum... benim mayısın son haftası gözüküyor, sonraki hafta bayram, doktorum burada olmayabilir... birde 40 tan sonra beklemek çok stresli olur sanki.. ama ben 32 de izne çıkacağım, çok yoruluyorum biraz dinlenmek istiyorum öncesinde :)

sonrasında ücretsiz izne mi ayrılcaksınız

j

eşimde az yiyor maşallah ya. evet başka türlü böyle Kilo alınmaz demi ama 💞

Normal doğumda bebek geleceği zamanı kendi seçiyor zaten. Burada doktor için önemli olan 40 haftanın dolmasına rağmen bebeğin hala gelmemesi. Böyle bir durumda doktor daha sıkı takip yaparak genellikle 41 haftanın sonuna kadar bekler çünkü bebek içerde kakasını yapabilir ki bu çok riskli olabiliyor. Ya suni sancı ile doğumu başlatır ya da sezaryene karar verir. Ben 40+3 de kendi sancımın başlamasıyla doğum yapmıştım .

sancı başlaması nasıl bi şey peki. benim aprı eşiğim çok yüksek olduğu için. sancım başlar anlamam filan

Aslında çok yiyince mi ne uzaklaşmaya başladım tatlıdan ama işte kiloyu aldık bir kere :KK64:
Doğumdan sonra dikkat edersen çabucak gidiyor zaten kilolar göster ona iki çocuk doğurup nasıl formda olunurmuş 😅
Kızımda da çok sistim ama o zaman odemdi bu kadar hamur işi tatlı felan yemiyordum bu sefer biraz zorlayacak ama bebeğim sağlıkla gelsin ona koştururken çabuk zayiflarim büyük ihtimalle yani inşallah:KK48:

kız rezillik olmuyor. sanki hep iki çocuklu annesin , öyle hissedersin. bende öyle oldu birde mevsim güzel eve tıkılma derdimiz olmaz. şimdi ben bakalım hep 3 çocuklu gibi hissedecekmiyim :)
birini wmzirip birini saallardım. oğlumun okulu var kızım uyumlu elhamdülillah çok şükür. inşallah kolay olur hepimiz için.
Senin 3 bide demi.allh yardmcimiz olsun.insallh üstesinden geliriz

sancı başlaması nasıl bi şey peki. benim aprı eşiğim çok yüksek olduğu için. sancım başlar anlamam filan

Ağrı eşiğin ne kadar yüksek olursa olsun doğumun başladığını anlamaman imkansız ;) başlangıç ağrılarını anlayamasan bile ilerleyen sürede ya suyun gelir ya nişan gelir ve bunlarla beraber düzenli sancıların başlar. Benim doğum yaptığım gün sabahtan belimde kesilmeyen ince bir ağrı vardı geceye kadar sürdü yatmaya doğru sancılarım çoğaldı ve nişan geldi sonra da düzenli sancılar başladı ve hastaneye gittim. ;)

Back