Kizlar ben bugun 6+1 de kalp atisini duydum cok sukur. Kesesi buyumus yolk sac daha net gorunuyordu. Kan sulandirici igne kullanan var mi? Benim pihtilasma sorunum yok ancak kan degerim tam sinirdaymis doktorum riske atmayalim kullanmaya devam et dedi. Bide bugun mide bulantim basladi daha baslamaz diyordum ama

Benim bulantım yok

Ayy inşallah. Bende bu pazar kalp atışı için gideceğim hatta :) Hayırlısıyla.

Gözün aydın :)

Benimde bulanti var ama siddetli degil henuz en fazla haksızlık var oda normal.galiba
Ben de koku hassasiyeti arttı, her koku bende bulantı değil ama öğürme hissi uyandırıyor, zor tutuyorum, böyle böyle mi başlayacak acaba
Koku kelimesinden bile huylanıyorum artık, koku hassasiyeti artınca ne zormuş dışarıda dolaşmak dün burnumdan geldi :)
Gözün aydın canım :)
Benim bulantım yok
Bazı kadında hiç olmuyor bazısında geç bazısında erken başlıyor ben moral olsun diye duyduğum bir şeyi paylaştım, her hamilelik bir dahil rahat ol :)

Canım herkeste olacak diye bir şey yok sakın bunu stres yapma :) Benimde bugün başladı belki akşama geçer.
Bunuda takarsam beni bakırköye ziyarete gelirsiniz artık :)) o değilde doktor mu değiştirsem acaba diye düşünüyorum o hastanede hem doktorun ücreti çok fazla hem testleri çok pahalı. Hcg testine 170 tl istediler

son adet : 3 ağustos
2. gebeliğim
boy:163
kilo:52
Antalya
keseyi görmeye cuma gideceğim.
tahmini doğum zaman : 10 mayıs 2019 :)
Hayırlı olsun canım. Bizim seninle satımız aynı. Buradan cuma günü bildirebilir misin görünüp görünmediğini. Ben cuma günü gittim doktor daha çok erken görünmez dedi haftaya pazartesiye verdi randevuyu Vajinal bakmadı gerçi ama

Sakın üzülme çok şükür üzülecek bir şey yok tatlım. Bu arada o nasıl bir ücret öyle. Benim mua. ücretim bile 70 tl. Çok pahalı canım.

Sakın üzülme çok şükür üzülecek bir şey yok tatlım. Bu arada o nasıl bir ücret öyle. Benim mua. ücretim bile 70 tl. Çok pahalı canım.
Eski şehrimdeki doktor önermişti medicalparkta bu yenisi ama çok pahalı geldi bana çok şükür çalışıyorum ama doğuma kadar her ay 500 lira verememki. Bu sadece muayene ücreti. Birde 5+3 de keseyi gördük ama beni 8. Hafta bitince çağırdı 9 haftaya girince gitmiş oluyorum kalp atışına çok değil mi? bu şekilde nedense güvende hissedemiyorum şuan normalde bu hafta sonu gitmem gerekmez miydi

Birini mutlu edeyim derken birini üzersem çok üzülürüm vallahi :)
Yok yok üzmedin canım benim hormonlar coşuk :) çıktım dolaştım alışveriş falan iyi geldi yarın başlıcam işe bana ev iyi gelmiyormuş anladımki

Evet canım bu hafta sonu gitmen gerekiyordu. Ben Pazar gideceğim, p da doktor Cumartesi izinli diye Pazar çağırdı. Hatta dün kontrol ettiğinde kalp atışı henüz yok Bu hata başı başlar Pazar duyarız dedi. Seninki de kesinlikle duyulur canım.

Yok yok üzmedin canım benim hormonlar coşuk :) çıktım dolaştım alışveriş falan iyi geldi yarın başlıcam işe bana ev iyi gelmiyormuş anladımki
Aman sakın :)
Aynen gez dolaş, ben de hafta sonu aklımı oyalamak için dolaştım durdum :), bin tane senaryo aklımda. Doktorun söylediklerinden bile, böyle böyle dedi aksilik vardı da beni hazırlamak için mi öyle söyledi diye kukuman kuşu gibi kuruyordum bu sabah da geçti gitti, bu hormonlar bizi mahvediyor :)

Ev insanı yorar canım. kendini dinlemek çok köyü hemen kafada kuruyorsun :) Hele ben bugün inanılmaz yoğunum ama mide bulantısı kendini hissettiriyor. Sen nerede oturuyorsun canım ?

Pazar günü sen kaçıncı haftanda oluyorsun canım?, benim bir sonraki kontrolümde tam 6. haftalık olacak da, kalp atışı duyar mıyım her şey yolunda mıdır vs diye düşünüyorum da

Bana da dün doktor yavaş hareket et yorulma çok önemli haftalar dedi. İlk gittiğimde de öyle demişti. Beni aldı stres acaba bir şey mi gördü sürekli aynı şeyleri söylüyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…