• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende deprosyona giriyorum sinirlilik duygusallık bendede var :KK70: :KK43: sen neufolid kullanıyordun dimi bende kullanıyorumda nasıl iyimi ? bide ben bazen sabah kalkınca aç karnına içiyorum genelde tok içiliyormuş heralde folik asitler bir zararı olurmu acaba.
Hiç böyle duygusallacağımı tahmin etmezdim normalde odunun tekiyimdir ağladığımı hatırlamam kocam şoklarda :dondurma: ben yatak başımdaki komidinimin üstüne koydum gece yatarken içiyorum gündüz olunca sabah öğle akşam karıştırıyordum sürekli doktorumda bunu tavsiye etti hiç unutmuyorum

Kızlar dün inanılmaz bir kabızlık yaşadım. Normalde de çocukluğumdan gelen bir şey. Bol sıvı tüketmeme rağmen.
Dün müşahede altına aldırdı doktor beni oda da yattım 2. kez lavman yaptırdı doktor. Çok zordu çok ağladım bebeğimide düşündüm allah a şükür onu etkilemiyormuş. Sonra bebeğimizde de baktık oda büyümüş. Kese 8cm geçmiş çok şükür :)
Canım çok geçmiş olsun rahatlamışsındır
Ama kese boyunun 8cm olduğuna emin misin bu haftalarda mm olarak ölçülür diye biliyorum o zaman kesen 80mm oluyor

Bende çok saçma şeylere ağlıyorum, mesela eşim diyelim ki çamaşırı asacak, hemen o dediğim an asmayinca ağlıyorum,yada buna benzer saçma şeyler,bu çok kötü oluyo ya,kendimi frenlemeye calisiyorum
Hormonlardan galiba :) öyle hevesle tutmuştumki evimi taşındığm gün eski evim diye ağlamaya başladm eşim eve gelirken bişey lazım mı diyo ağlıyorum falan iyice koptu kayış ne zaman geçer sence:deli:

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir daha olmaz, bebeğin iyi olmasına çok sevindim :)
Çok teşekkür ederim canım, allah razı olsun. Zaten onun stresi beni dün daha kötü yaptı. Çok şükür ki iyi . Allah kimseye yaşatmasın

CESUR05 CESUR05 canımm geçmiş olsun. Allah şifalar versin, maşallah bebeğin büyümüş bak sıkıntı yapma kendine kalp atışını duyabildiniz mi? Bu arada bende de aynı sıkıntı var gebeliğimi öğrendiğimden beri çok zorlamamaya çalışıyorum kendimi Allah yardımcımız olsun ❤
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Evet büyümüş çok şükür. Bu Pazar duyacağız kalp atışlarını kısmetse inşallah. Çok dikkat et canım, kesinlikle sıvı sulu yemekler meyve ve sebze yemen lazım doktor bana öyle dedi. Birde sabah öğle akşam içmem için bir şurup verdi adını unuttum akşam yazarım. Kardeşimede doktoru doğum yapınca vermiş dikişleri zorlanmasın diye.

Canım çok geçmiş olsun rahatlamışsındır
Ama kese boyunun 8cm olduğuna emin misin bu haftalarda mm olarak ölçülür diye biliyorum o zaman kesen 80mm oluyor
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Evet 8.8cm/ 28hz yazıyor kağıtta.

Kağıda not aldım cimcime bi kızım var ondan fırsat bulunca yazacam canım sabahtan beri 3 kişi ekleyebildim sayesinde :)
benide eklermisiniz ? :)

son adet : 2 ağustos
ilk gebeliğim
boy:169
kilo:60.5
istanbul
daha keseyi görmedim perşembe gideceğim. tahmini doğum zaman : 9 mayıs 2019 :)

Hiç böyle duygusallacağımı tahmin etmezdim normalde odunun tekiyimdir ağladığımı hatırlamam kocam şoklarda :dondurma: ben yatak başımdaki komidinimin üstüne koydum gece yatarken içiyorum gündüz olunca sabah öğle akşam karıştırıyordum sürekli doktorumda bunu tavsiye etti hiç unutmuyorum
Bende olur olmadık şeylere sinirleniyorum şaşkınlıkla bakıyor saçmalama diyor benimkide :D hmm bende öyle yapıyım en iyisi :)

Bende olur olmadık şeylere sinirleniyorum şaşkınlıkla bakıyor saçmalama diyor benimkide :KK70: hmm bende öyle yapıyım en iyisi :)
Erkekler anlamakta çok zorlanıyor acıyorum adama biz bile kendimizi tanımıyoruz şuan :D evde durmazsam iyiyim ama evde başlıyorum :D deli gibi istediğim şeydi bin şükür verene bunlarda geçer inşallah

arkadaslar benim gibi kahveyi cayi cok seven var mi? kafein bebegin gelisimini kotu etkiliyormus . nasil dayanacagim tavsiyesi olan var mi :(

arkadaslar benim gibi kahveyi cayi cok seven var mi? kafein bebegin gelisimini kotu etkiliyormus . nasil dayanacagim tavsiyesi olan var mi :KK43:

Bende severim,illa içmem gerekir vs, ama cok içmiyorum,doktorum günde birkaç bardak açık iç bişey olmaz dedi, ben yoğun iş temposuna bırakıyorum içme haklarımı, günde üç bardak açık caydan bişey olmaz,çokta kasnak lazım, arada içiyorum ama ucu geçmiyor

Bende severim,illa içmem gerekir vs, ama cok içmiyorum,doktorum günde birkaç bardak açık iç bişey olmaz dedi, ben yoğun iş temposuna bırakıyorum içme haklarımı, günde üç bardak açık caydan bişey olmaz,çokta kasnak lazım, arada içiyorum ama ucu geçmiyor
kahve peki ? :)

Hormonlardan galiba :) öyle hevesle tutmuştumki evimi taşındığm gün eski evim diye ağlamaya başladm eşim eve gelirken bişey lazım mı diyo ağlıyorum falan iyice koptu kayış ne zaman geçer sence:deli:
Ben kendimi frenliyorum, yoksa bu güzel günler eşimi ve ilişkimizi çok yorar, bu bir süreç ve geçecek diyerek o anlarını sakin atlatmaya çalış bence:)

Back