• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunuda takarsam beni bakırköye ziyarete gelirsiniz artık :)) o değilde doktor mu değiştirsem acaba diye düşünüyorum o hastanede hem doktorun ücreti çok fazla hem testleri çok pahalı. Hcg testine 170 tl istediler
neee 170 mi ?cok fazla . ben beylikduzunde bi tip merkezinde 30 tl ye yaptirdim .

kızlar kan pıhtılaşmam vardı da tıbbi genetik gittim 3 ay önce kromozom normal mi diye bugün belli oldu herşey normal çıktı çok şükür birde folik asit kullanıyor musun sordu kullandım 3 ay oldu folat değer yüksek çıkınca bidaha almayacağımı söyledim fakat tam tersine kullanın dedi kadın doğumcu içme dedi kafam karıştı :işsiz:

Kızlar özel olacak ama cinsi münasebet ne durumda? Doktorum bana hiş sıkıntı yok herşey yolunda riskli gebelikte önermiyoruz sadece dedi ama ben hala bekliyorum 9 ay boyunca sorun yokken yapmamakta saçma olmaz mı :110: açık oldu kusura bakmayın lütfen

Eğer dr sorun yok derse ben kısıtlamıyorum canım
Tabi dr un dediği zamanlara göre

Bir şey soracağım kızlar
Yoğurt mayalamak için işten dönerken 3 tllik süt aldım, 1-2 dk taşıdım aman aman ağır bir şey de değildi ama göbeğimin altında kesik gibi iğne batması gibi bir şeyler oldu korktum, aman aman bir ağırlık da değil, var mı deneyimi fikri olan? :(

Bir şey soracağım kızlar
Yoğurt mayalamak için işten dönerken 3 tllik süt aldım, 1-2 dk taşıdım aman aman ağır bir şey de değildi ama göbeğimin altında kesik gibi iğne batması gibi bir şeyler oldu korktum, aman aman bir ağırlık da değil, var mı deneyimi fikri olan? :KK43:
canim korkma hic . 3 kg hicbi sey

Bir şey soracağım kızlar
Yoğurt mayalamak için işten dönerken 3 tllik süt aldım, 1-2 dk taşıdım aman aman ağır bir şey de değildi ama göbeğimin altında kesik gibi iğne batması gibi bir şeyler oldu korktum, aman aman bir ağırlık da değil, var mı deneyimi fikri olan? :KK43:

10 kilo bebeğim var her gün defalarca alıyorum kucağıma dışarı da çıkıyorum mecburiyetten . Çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Temkinli olmakta fayda var mutlaka ama endişe etme 3 lt ile bir şey olmaz inşallah :KK66:

10 kilo bebeğim var her gün defalarca alıyorum kucağıma dışarı da çıkıyorum mecburiyetten . Çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Temkinli olmakta fayda var mutlaka ama endişe etme 3 lt ile bir şey olmaz inşallah :KK66:
Sağol canım umarım öyledir
Ben de bundan bir şey olmaz diye güvenip aldım ama ağrı sızı çekme batma hissi bir yarım saat devam edince çok pişman oldum
Umarım yersiz bir pişmanlık ve korkudur

Kızlar özel olacak ama cinsi münasebet ne durumda? Doktorum bana hiş sıkıntı yok herşey yolunda riskli gebelikte önermiyoruz sadece dedi ama ben hala bekliyorum 9 ay boyunca sorun yokken yapmamakta saçma olmaz mı :110: açık oldu kusura bakmayın lütfen
Bana yapma dedi canim bundan sonraki ilk 3 hafta genelde risklidir dedi

Kızlar benim de bir sorum olacak. Karnı aşırı derecede şişen var mı? Benim şu an 4-5 aylık bir karın kadar şiş.:KK64: Daha keseyi görmedik karın muayenesinde. Haftaya pazartesi çağırdı doktor daha erken diye. Hep bol kıyafet giyiyorum kimsenin anlamaması için ve ona rağmen dün bir akrabam anladı görünce. Benim rahmimde 7 cm bir miyom var acaba ondan mı diyorum ama gebelikten önce de vardı miyom ve göbeğim dahi çıkmazdı o_O

Kızlar benim de bir sorum olacak. Karnı aşırı derecede şişen var mı? Benim şu an 4-5 aylık bir karın kadar şiş.:KK64: Daha keseyi görmedik karın muayenesinde. Haftaya pazartesi çağırdı doktor daha erken diye. Hep bol kıyafet giyiyorum kimsenin anlamaması için ve ona rağmen dün bir akrabam anladı görünce. Benim rahmimde 7 cm bir miyom var acaba ondan mı diyorum ama gebelikten önce de vardı miyom ve göbeğim dahi çıkmazdı o_O
Benim de öyle canım, bence adet olmadık diye ve gaz diye düşünüyorum

Sağol canım umarım öyledir
Ben de bundan bir şey olmaz diye güvenip aldım ama ağrı sızı çekme batma hissi bir yarım saat devam edince çok pişman oldum
Umarım yersiz bir pişmanlık ve korkudur

Sağlıklı bir gebelikte normal yaşamın sekteye uğraması gerekmiyor. Doktorun seni bilgilendirir zaten. O ağrılar batmalar çok normal. Şiddetli olmadığı sürece her şeyin yolunda olduğunu gösteriyorlar aslında ☺️

Sağol canım, aslında çok rahat bir adam bana da öyle sorun yok rahat ol der aynı negatif olma der ama bu sefer çenesi mi düştü ne yaptı anlamadım :) bugün bir aklıma düştü falan geçti şimdilik şu randevuda/randevularda her şey iyi gitsin de sağlıkla doğsunlar da gerisi önemsiz
Aminmmn canim ve guzel gececek kotu dusunmeyelim. Hayirlisiyla saglikla bebislerimizo kucagimiza alicaz.

Bana da dün doktor yavaş hareket et yorulma çok önemli haftalar dedi. İlk gittiğimde de öyle demişti. Beni aldı stres acaba bir şey mi gördü sürekli aynı şeyleri söylüyor diye :KK43:
İyi düşün iyi olsun ;)
Benmde yataktan kalkınca filan baya ağrım oluyo ara ara regl ağrısı gibi ağrılar oluyor ilk gebeliğimde bu kadar ağrı yoktu

Kızlar ben de bugün keseyi gördüm ama beklediğimden küçük çıktı haftam. Adet düzensizliği var bende. O yüzden net tarihini ancak ultrasonda öğrenebileceğim. Kesenin içinde beyaz bir nokta vardı doktor bebeğe benziyor dedi ama emin konuşmadı. Dokuz gün sonra tekrar çağırdı. Ayrıca kistlerim varmış ve de rahimde sıvı varmış ağrı yapabilir takip edeceğiz bunları dedi. Bir sürü soru işaretiyle döndüm ama bir yanım olacak olan olur diyor. Sadece hayırlısını istiyorum gerçekten.

Bana da doktor hopla zıpla gez dolaş dedi, ben de korkuyordum yatıyordum çıktım dolaştım bak şimdi üzüldüm çok yoruldum diye :KK43:
Bana anlattıklarını bir duysan
Bir diyor ki bunu önceki kayıplarla bir tutma bu iyi gidiyor bunu doğurtacağız diyor bir bakıyorsun allah korusun bu da düşük olursa diyor. Bir bakıyorsun hayırlı olsun 4+4de kese gördük diyor bir bakıyorsun beterin beteri var diyor. İlk başta canımı sıkmadım da bu sabah içime bir sıkıntı çöktü anlatamam :KK43:

Güzel haberlerinle geleceksin inşallah canım :) Benim de kontrolde tam 6. hafta olacak inşallah her şey yolundadır ve kalp atışını görürüz :KK200:

Ben normalde de duygusal, pimpirikli bir tipimdir şimdi herkese sabır diliyorum :)
Sen gene de kendini çok yorma canm hopla zopla ne demek yaa:KK53:

Back