• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar günü sen kaçıncı haftanda oluyorsun canım?, benim bir sonraki kontrolümde tam 6. haftalık olacak da, kalp atışı duyar mıyım her şey yolunda mıdır vs diye düşünüyorum da
Canım Perşembe günü tam 6 haftalık oluyorum. 6+3 te kısmetse kalp atışını duymuş olacağım.

Aman sakın :)
Aynen gez dolaş, ben de hafta sonu aklımı oyalamak için dolaştım durdum :), bin tane senaryo aklımda. Doktorun söylediklerinden bile, böyle böyle dedi aksilik vardı da beni hazırlamak için mi öyle söyledi diye kukuman kuşu gibi kuruyordum bu sabah da geçti gitti, bu hormonlar bizi mahvediyor :)
Bana çok gamsızsın derlerdi hele romantik hiç değilimdir eşim ne odunsun der ama birde şimdi gör ana olunca anlarsın dediklerinde yabana atmıcan hiç :) bence bir şekilde bu duruma alışmak lazım 9 ay hiç az bir zaman değil

Ev insanı yorar canım. kendini dinlemek çok köyü hemen kafada kuruyorsun :) Hele ben bugün inanılmaz yoğunum ama mide bulantısı kendini hissettiriyor. Sen nerede oturuyorsun canım ?
Anadolu yakasındayım canım. Emin ol evde olsan daha kötü olursun. B12 eksikliği var mı oda mide bulabilmek yapıyormuş gebelikte eksikse.

Sağol canım uyarın için ismi düzelttim ama girince profil değişmemiş gözüküyor komple silip tekrar eklemem lazım sanırım
Bende varimm :)
son adet : 30 Temmuz
Ilk gebeligim
boy:166
kilo:66
Bursa
Kese 4+5 te gorduk
Kalp atislari 6+1 de duyduk cok sukur :)
tahmini doğum tarihi : 6 mayıs 2019 :)

Anadolu yakasındayım canım. Emin ol evde olsan daha kötü olursun. B12 eksikliği var mı oda mide bulabilmek yapıyormuş gebelikte eksikse.
Bildiğim kadarıyla yoktu canım, ama hamilelikle beraber oluşmuş olabilir. Pazar doktor test isteyecek benden orada çıkar.

Kizlar ben bugun 6+1 de kalp atisini duydum cok sukur. Kesesi buyumus yolk sac daha net gorunuyordu. Kan sulandirici igne kullanan var mi? Benim pihtilasma sorunum yok ancak kan degerim tam sinirdaymis doktorum riske atmayalim kullanmaya devam et dedi. Bide bugun mide bulantim basladi daha baslamaz diyordum ama :KK43:
Gözün aydın olsun canım darısı bizlere inşallah
Kan sulandırıcı iğne ben kullanıyorum hem de coraspirin içiyorum

Gözün aydın olsun canım darısı bizlere inşallah
Kan sulandırıcı iğne ben kullanıyorum hem de coraspirin içiyorum
Cok tesekkurler. Igneyi saglik ocagi doktoru yazar mi acaba? Ben hibor kullaniyorum her 10 gunde 1 alinmasi gerekiyor kendi doktorum uzun bi sure kullanacaksin dedi

Bana da dün doktor yavaş hareket et yorulma çok önemli haftalar dedi. İlk gittiğimde de öyle demişti. Beni aldı stres acaba bir şey mi gördü sürekli aynı şeyleri söylüyor diye :KK43:
Bana da doktor hopla zıpla gez dolaş dedi, ben de korkuyordum yatıyordum çıktım dolaştım bak şimdi üzüldüm çok yoruldum diye :KK43:
Bana anlattıklarını bir duysan
Bir diyor ki bunu önceki kayıplarla bir tutma bu iyi gidiyor bunu doğurtacağız diyor bir bakıyorsun allah korusun bu da düşük olursa diyor. Bir bakıyorsun hayırlı olsun 4+4de kese gördük diyor bir bakıyorsun beterin beteri var diyor. İlk başta canımı sıkmadım da bu sabah içime bir sıkıntı çöktü anlatamam :KK43:
Canım Perşembe günü tam 6 haftalık oluyorum. 6+3 te kısmetse kalp atışını duymuş olacağım.
Güzel haberlerinle geleceksin inşallah canım :) Benim de kontrolde tam 6. hafta olacak inşallah her şey yolundadır ve kalp atışını görürüz :KK200:
Bana çok gamsızsın derlerdi hele romantik hiç değilimdir eşim ne odunsun der ama birde şimdi gör ana olunca anlarsın dediklerinde yabana atmıcan hiç :) bence bir şekilde bu duruma alışmak lazım 9 ay hiç az bir zaman değil
Ben normalde de duygusal, pimpirikli bir tipimdir şimdi herkese sabır diliyorum :)

Cok tesekkurler. Igneyi saglik ocagi doktoru yazar mi acaba? Ben hibor kullaniyorum her 10 gunde 1 alinmasi gerekiyor kendi doktorum uzun bi sure kullanacaksin dedi
Ben de yeni kullanmaya başladım canım ama ben her gün kendim vuruyorum ilaç için rapor çıkartmayı düşünüyorum sağlık ocağı yazar mı bilemedim

Bana da doktor hopla zıpla gez dolaş dedi, ben de korkuyordum yatıyordum çıktım dolaştım bak şimdi üzüldüm çok yoruldum diye :KK43:
Bana anlattıklarını bir duysan
Bir diyor ki bunu önceki kayıplarla bir tutma bu iyi gidiyor bunu doğurtacağız diyor bir bakıyorsun allah korusun bu da düşük olursa diyor. Bir bakıyorsun hayırlı olsun 4+4de kese gördük diyor bir bakıyorsun beterin beteri var diyor. İlk başta canımı sıkmadım da bu sabah içime bir sıkıntı çöktü anlatamam :KK43:

Güzel haberlerinle geleceksin inşallah canım :) Benim de kontrolde tam 6. hafta olacak inşallah her şey yolundadır ve kalp atışını görürüz :KK200:

Ben normalde de duygusal, pimpirikli bir tipimdir şimdi herkese sabır diliyorum :)
heexee heexee Canım sen doktoru boşver düşünme stres yapma, O da belki senin ruh haline göre davranıyordur. Benim doktor çok sakindir , ooo dünya yansa aa dur hallederiz der :) Bir de ben çok aşırı hassas stresli panik biriyim. bana geeçen gün eee hadi ama mutlu ol artık bak gözün aydın dedi. Beni hep negatiflikle eleştiriyor. Yani tam anlamıyla bizi anlayan ve mutlu eden doktorlar bulamayız, sen takılma tatlım tadını çıkar. Ama takibini en çok bizler yapalım ve sorgulayalım. her şeyi doktora bırakmayalım.

Ben tam kaç haftalık bilmiyorum ama 2535 canım. son regl : 2 ağustos doktor iyi dedi merak etme
Son adet tarihim 9 ağustos bir hafta var aramızda o yüzden diyorum ya baya yüksek , bugün keseyi gördük doktor ihtimalleri sıraladı ikiz olabilir ya da laboratuvar hata yapmış olabilir dedi ama henüz belli değil dedi yarın kan vermeyi planlıyorum başka yerde ikiz ihtimali gözümüzü korkuttu bu bizim 2. Çocuk için

Kızlar özel olacak ama cinsi münasebet ne durumda? Doktorum bana hiş sıkıntı yok herşey yolunda riskli gebelikte önermiyoruz sadece dedi ama ben hala bekliyorum 9 ay boyunca sorun yokken yapmamakta saçma olmaz mı :110: açık oldu kusura bakmayın lütfen

heexee heexee Canım sen doktoru boşver düşünme stres yapma, O da belki senin ruh haline göre davranıyordur. Benim doktor çok sakindir , ooo dünya yansa aa dur hallederiz der :) Bir de ben çok aşırı hassas stresli panik biriyim. bana geeçen gün eee hadi ama mutlu ol artık bak gözün aydın dedi. Beni hep negatiflikle eleştiriyor. Yani tam anlamıyla bizi anlayan ve mutlu eden doktorlar bulamayız, sen takılma tatlım tadını çıkar. Ama takibini en çok bizler yapalım ve sorgulayalım. her şeyi doktora bırakmayalım.
Sağol canım, aslında çok rahat bir adam bana da öyle sorun yok rahat ol der aynı negatif olma der ama bu sefer çenesi mi düştü ne yaptı anlamadım :) bugün bir aklıma düştü falan geçti şimdilik şu randevuda/randevularda her şey iyi gitsin de sağlıkla doğsunlar da gerisi önemsiz

Kızlar özel olacak ama cinsi münasebet ne durumda? Doktorum bana hiş sıkıntı yok herşey yolunda riskli gebelikte önermiyoruz sadece dedi ama ben hala bekliyorum 9 ay boyunca sorun yokken yapmamakta saçma olmaz mı :110: açık oldu kusura bakmayın lütfen
Ben korkudan yaklaşamıyorum :)
Doktor çay kahve iç, gez hopla zıpla yani dünyevi keyiflerden uzak kalma derken sanırım bunu kastetti ama ben şu an tırsıyorum sanırım :)

ya banada ilk haftalar önermiyorum dedi, bende anlamadım

Ben korkudan yaklaşamıyorum :)
Doktor çay kahve iç, gez hopla zıpla yani dünyevi keyiflerden uzak kalma derken sanırım bunu kastetti ama ben şu an tırsıyorum sanırım :)

Bana da günlük hayatından hiç birşeyi değiştirme, hayatını kısıtlama dedi doktor :)

Back