İnşallah benim sağolasın

Canım bana doktorum kalp atışını duyalim gebelik başladı diye sisteme giricez gibi biseyler dedi,devlete gitmene gerek yok doktorun yonlendirirykalp atışı ile gebelik kesinlesiyormus, sağlıklı gebelik başlamış oluyor yani, çünkü boş kese vs gibi şeyler olabileceğinden. Ben pazartesi gidicem inş kalp atışını duymaya detaylı öğrenip bilgi veririm.

Canım ben sata göre 4+3 üm bugün ama doğum tarihi 15 mayıs diyo. Senin haftan sata göre mii doktor mu söyledi kafam karıştı
Ya orası karışık, internette son adet tarihime göre hesapladığımda 14 mayıs ama yumurtlama gününe göre 12 mayıs çıkıyor. Ama bugün doktor adet tarihini baz aldı ve 4+4 dedi canım, dur hatta düzelteyim :)

Kızlar ben psikolojik olarak çok kötü hissediyorum kendimi. Isırdığımı bir bebekti ama gerek ılk çocuğumu düşününce gerek çevreden duyduklarım canımı sıkıyorlar .. hormonların da etkisiyle kendimi kötü hissediyorum herkes bişey söylüyor

Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim

Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim
Yas:34 diyarbakir sat :7.08.2018 2. Gebelik tahmini dogum tarihi :14.05.2019 keseyi henüz göremedik doktora gidince söylerim eklersin canım şimdiden emeğine saglik

Canım bence cinsiyet için de tabloda yer ayır sonradan sıkıntı olmasın :)
27 - Sivas - 04 agustos - 11 mayıs 2019 - 4+5 - ilk hamilelik

Başladım kızlar oluşturmaya teker teker ekliycem kızımdan fırsat buldukça.üye adı şehir yaş boy kilo kaçıncı çocuk SAT tahmini doğum tarihi kese kalp cinsiyetle olarak bilgilerinizi gireceğim ilk sayfaya bakarsınız bu gece yazanları tamamlarım tabloda

Ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…