Merhabalar herkese. Bende mayis annesi olucam insallah, bebegimin olasi dogum tarihi 7 mayis :) bakalim keseyide gormedik cok heveslendik ama insallah allah hepimize nasip kismet eder

Merhabalar herkese. Bende mayis annesi olucam insallah, bebegimin olasi dogum tarihi 7 mayis :) bakalim keseyide gormedik cok heveslendik ama insallah allah hepimize nasip kismet eder
hayırlı olsun canım allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin benimde öyle birşey ya nisan sonu ya mayıs başı :)

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin benimde öyle birşey ya nisan sonu ya mayıs başı :)
Kiz olursa 2 hafta once geliyormus, erkek haftasina diyorlar hayirlisiyla saglikla gelsinlerde. Sen keseyi gordunmu canim? Ben persembeye randevu aldim. Coooookkkk heyecanliyim

7 MAYIS EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ :)

Kiz olursa 2 hafta once geliyormus, erkek haftasina diyorlar hayirlisiyla saglikla gelsinlerde. Sen keseyi gordunmu canim? Ben persembeye randevu aldim. Coooookkkk heyecanliyim
Evet gördüm inşallah sende görürsün iki hafta sonra gidicem bende :)

Gözün aydın canım, biz senle ayniyiz sanırım,inş kalpatislarinida duyarız yavrucaklar:)
Ayy insallah canim doktorun odasinda kalbim.yerinden cikacakti kotu bise duycam diye.sana kese boyutu falan bise deid mi bana hic bise demedi haftaya gel embriyiya bakariz dedi

ya seninde olasi dogum tarihin 9mayismis, neguzel bak hediye olacak size :) benimde dogum gunum 6mayis. Benimkide allah nasip kismet ederse dogumgunu hediyesi olacak :)
Ay maşallah evet güzel hediye olacak bize allah nasipt ederse. :) Doğum günlerinizi beraber kutlarsınız inşallah :)

nezaman gordun canim? Abdominalmi bakildi yoksa transvajinalmi?
Karından bakıldı geçtiğimiz pazar günü canım tam 4 haftalık olmuştu :)

ya seninde olasi dogum tarihin 9mayismis, neguzel bak hediye olacak size :) benimde dogum gunum 6mayis. Benimkide allah nasip kismet ederse dogumgunu hediyesi olacak :)
Benimde 6 mayıs evlilik yıl donumu bakalım benimkide öyle denk gelicekmi

7 MAYIS EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ :)
Benimde 3 mayıs evlilik yıl dönümüm ilk hamileliğin sezeryan olduğu için muhtemelen buda öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…