çok geçmiş olsun canım ilk mi bu benimde iki kez yaşadım umudu kaybetme yine olacak Allah sağlıklı evlat versin sana ve hepimizeMaalesef benimki kimyasal gebelik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım ilk mi bu benimde iki kez yaşadım umudu kaybetme yine olacak Allah sağlıklı evlat versin sana ve hepimizeMaalesef benimki kimyasal gebelik oldu
İlk kimyasal gebelik ama 2.hamileligimdi. Birincisini haziranda 11 haftalikken kalbi durduğu için dusuk yaptımçok geçmiş olsun canım ilk mi bu benimde iki kez yaşadım umudu kaybetme yine olacak Allah sağlıklı evlat versin sana ve hepimize
Sen bi 6.haftaya gir hele ondan sonra bol bol belirti konuşuruzBende 5. haftaya kadar diyordum oh ne guzel belirtisiz bulantisiz oldu diye .Ama o da ne 6 ya girdik aman tanrim
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişiniz olur.İlk kimyasal gebelik ama 2.hamileligimdi. Birincisini haziranda 11 haftalikken kalbi durduğu için dusuk yaptım
Canım karın ağrım arada var arada yok. Çok mu ağrıyor? Belirtilerim değişiyor sürekli. Göğüslerimde gece hafifliyor gündüz azıyor. Şükürli mide bulantım yok. Bu sabah duygusal uyandım çok saçma ama sebepsiz ağladm durduk yere. Devrelerim iyice yandı. Bende mi problem var normal miyim anlamadım.Canim sende karin agrisi var mi? Benim bugun karnim agriyor
kan pıhtılaşma olup olmadığını testleri yaptır kadın doğum doktora söyleyin iki düşük olduğunu hemen araştırmasını gereğini yapar benim ki bu şeklinde öğrendimİlk kimyasal gebelik ama 2.hamileligimdi. Birincisini haziranda 11 haftalikken kalbi durduğu için dusuk yaptım
İnşallah görürüz fındığımı sağlıklı olsunda beklerim razıyım :) keseyi görünce ne hissettin :) belirtilerin devam ediyor mu ne durumdasın?Evet canım sadece kese olarak düşün, ama ultrasonda belki sürpriz olur belli olmaz,7200 du benim değer dün,bugüne dahada artmıştır,doktor değere bakıp 5 haftalık gibi duruyor dedi,ultrasonla da evet 5 hafta dedi. Bende sata göre 6+4 du, belki kalpte duyarım diye düşünmüştüm,ama olmadı, belki sürpriz yaşarsın:)
Merhaba Canım , yok çok ağrımıyor ama bazen şiddetleniyor gibi hissediyorum anlık.Ben dantelli çamaşır takmıştım dün inanılmaz rahat ettim canım yanmadı mutlaka sende al.Canım karın ağrım arada var arada yok. Çok mu ağrıyor? Belirtilerim değişiyor sürekli. Göğüslerimde gece hafifliyor gündüz azıyor. Şükürli mide bulantım yok. Bu sabah duygusal uyandım çok saçma ama sebepsiz ağladm durduk yere. Devrelerim iyice yandı. Bende mi problem var normal miyim anlamadım.
Aldım dün tatlım biraz daha rahatım düne göre çok teşekkür ederim bende bugün biyolojik belirti yok psikolojik değişiğim :) sende durumlar nasıl? Ya birde ben forumda okuyorum 6 haftadan sonra başlamış hep biz neden erken yaşıyoruzMerhaba Canım , yok çok ağrımıyor ama bazen şiddetleniyor gibi hissediyorum anlık.Ben dantelli çamaşır takmıştım dün inanılmaz rahat ettim canım yanmadı mutlaka sende al.
Aldın mı canım iyi bak insan rahat ediyor. Kardeşim diyor ki abla sen tüm belirtileri yaşamaya başladın :)Aldım dün tatlım biraz daha rahatım düne göre çok teşekkür ederim bende bugün biyolojik belirti yok psikolojik değişiğim :) sende durumlar nasıl? Ya birde ben forumda okuyorum 6 haftadan sonra başlamış hep biz neden erken yaşıyoruz
Belirtileri yaşaman sağlıklı gebelik demektir diyende var her kadında farklı demekki ama 4 haftaya kadar belirgin bir belirtim yoktu benim. bebişler iyi olsunda bunlar bile nimet aslında. 2 günüm kaldı randevuma inşallah biran önce görürüz sonra sırada kalp atışını beklemek var o daha stresli :)Aldın mı canım iyi bak insan rahat ediyor. Kardeşim diyor ki abla sen tüm belirtileri yaşamaya başladın :)
şu anda çok şükür bir şeyim yokta hisssetmiyor da değilim:) inşallah daha kötü olmayız ileride. 6. haftada başlarmış dediğin gibi. Ayy şu keseyi de görsek hayırlısıylaaa dimi
Hadi hayırlısı canım. Sen kaç haftalıksın şimdi ? Ben 4+5 haftalığım hafta sonu gideceğim. Beklemek çok zor. Acaba hcg degerine görede değişir mi durum ? Hani 1500 geçince kese görülür diyorlar ya benim büyük ihtimalle geçmiştir.Belirtileri yaşaman sağlıklı gebelik demektir diyende var her kadında farklı demekki ama 4 haftaya kadar belirgin bir belirtim yoktu benim. bebişler iyi olsunda bunlar bile nimet aslında. 2 günüm kaldı randevuma inşallah biran önce görürüz sonra sırada kalp atışını beklemek var o daha stresli :)
Insallah:) 5+3 bugun yolk kesesini gorduk ama kalp atislari icin erken dedi doktor haftaya heycanla bekliyorum bakalim.Görürsün canım ,buraya da yazarsın yarın gördüm diye inşallah:)
Allah isteyen, bir bebeğin sorumluluğunu layığıyla yerine getirecek hakeden herkese nasip etsin inşallah:)
Yolk kesesi nedir ?Insallah:) 5+3 bugun yolk kesesini gorduk ama kalp atislari icin erken dedi doktor haftaya heycanla bekliyorum bakalim.
Sanırım bebeğin beslendiği bir şeydiYolk kesesi nedir ?
Kesenin icinde keseden sonra olusan bir kese daha var o da yolk kesesi embriyonun beslendigi yapi.Yolk kesesi nedir ?
Rica ederim :) sen gittin mi kontrole canim?Anladım teşekkürler :)
Ben pazar günü gittim 4+2 deyim :) keseyi gördü sadece kalp atışı için 20 eylüle verdi randevuyu iki hafta sonra öyle şuan sakin ilerliyoruz bakalım diğer haftalarda neler olacak kalp atışının sesini çok merak ediyorum ama biyandanda dinlemek bebeğe zarar veriyormuş diye kararsız kaldımRica ederim :) sen gittin mi kontrole canim?
gözün aydın canım. Bende 4+5 teyim o zaman benimki de görülür herhalde :)Ben pazar günü gittim 4+2 deyim :) keseyi gördü sadece kalp atışı için 20 eylüle verdi randevuyu iki hafta sonra öyle şuan sakin ilerliyoruz bakalım diğer haftalarda neler olacak kalp atışının sesini çok merak ediyorum ama biyandanda dinlemek bebeğe zarar veriyormuş diye kararsız kaldım