• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karından bakıldı geçtiğimiz pazar günü canım tam 4 haftalık olmuştu :)

Benimde 6 mayıs evlilik yıl donumu :KK9: bakalım benimkide öyle denk gelicekmi :KK70:
insallah canim denk gelir. Bizimkideolasi diyor zaten artik bebek nezaman gelirse :). Son adetin ilk gununden baktim bende.

Ayy insallah canim doktorun odasinda kalbim.yerinden cikacakti kotu bise duycam diye.sana kese boyutu falan bise deid mi bana hic bise demedi haftaya gel embriyiya bakariz dedi

Eşim gayet iyiydi baya inceledi kese falan,ben kötü bişey duyarmiyim diye doktorun mimiklerine bakmakla meşguldüm. Kalp atışında duygularıma hakim olamam.
Bana 5 haftayla uyumlu dedi, bişey sormadım da söylemedi de, haftaya bebise bakarız dedi. Zaten doktorlar keseyi gebelik başlıyor olarak görmüyorlar, ne zaman kalp atışı duyulursa sisteme gebe diye giriyorlar

Beta degerin kac canim bende simdi doktora gittim bi tek kese gorunuyo dedi.5+1 IM
Canim ben 1 hafta once en son hcgye baktirdim 700du. Bu sefer kese gorundugu icin gerek duymadi doktor.zaten o degerler herkeste cok degisiyor ona takilma. O gordugu kesenin icinde bir kese daha olusuyor canim belki henuz olusmamistir yada vajinal bakmadiysa gorememis olabilir.

Slm herkese bi süredir okuyordum yazdıklarınızı ben de bi selam veriyim dedim:KK49: rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah :dua: adetime 2 gün var kan testim 68.5 çıktı. İnşallah sağlıkla katlanır değerim.

İns,Allah gönlüne göre versin,çifter çifter katlansin değerler:)

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ev işi yapıyor musunuz süpürme mutfak vs. Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. O yüzden korkuyorum da. Bir zararı olur mu diye

İyi düşünelim, bazen anneyi gerçekten çok bunaltabiliyor çocuklar, annenin öyle bir anına denk gelmiştir belki
Bunu yapmasını gerektirmez. Etrafımızda arkadaşımıza komşumuza da sinirleniyoruz ama pat pat vurmuyoruz de mi. Küçücük çocuklra güç yetiyo.

Bunu yapmasını gerektirmez. Etrafımızda arkadaşımıza komşumuza da sinirleniyoruz ama pat pat vurmuyoruz de mi. Küçücük çocuklra güç yetiyo.

Çok güzel denissin, iş yerinde birine acayip sinirleniyosun ama vurmuyosun bağırıp asagilamiyosun, çocukları bazı insanlar kendi malları gibi görüp kimse karışamaz deyip davranıyorlar malesef

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ev işi yapıyor musunuz süpürme mutfak vs. Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. O yüzden korkuyorum da. Bir zararı olur mu diye
Ben çamaşır asmak, bulaşık Mak bulaşık yerleştirmek çıkarmak, genel ortalığı toplamak dışında hicbisey yapmadım duydugumdan beri, doktor herşeyi yap normal yasa dedi,ama hiç yoramam kendimi, zaten uykum geliyor sürekli, şuan bebeği düşünmekten iş güç aklıma gelmiyor ki:) yemekte yapmıyorum annemden alıp iki gün yiyorum kafam rahat o yuzden, ama bir temizlik yapılması şart :)

Canim mumkun oldugunca bir sey yapma sakin,allah korusun ilk uc ay cok onemli ve ilk gebelik. Esimden allah razi olsun elimi bir seye degdirmiyor temizligi o yapiyor yoksa ben pislige dayanam zaten O da elindne geldigince yardim ediyor. Sende yapma dusunme evi isi falan canim

Mrb kizlar ne ara hamile kaldinzda bu sayfaya kadar geldiniz
Ben daha yeniyim
Ve bende 6 haftalik hamileyim
Hayrlisi ile bi kiz evladim olsun istiyorum tabi saglikli ve hayrli bi evlat
Bakalim yarin doktora gidicem
Ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak guzel ve verimli

Back