• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ev işi yapıyor musunuz süpürme mutfak vs. Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. O yüzden korkuyorum da. Bir zararı olur mu diye
hayırlı olsun canım benim ben yapıyorum canım annem bana her zaman hamilelikte korkma der şunu yaparsam birşey olur bunu yaparsam bişey olur diye korkarsan gerçektende sıkıntı oluyor allahın izniyle bebişin sana tutulduktan sonra hiçde birşey olmaz ağır kaldırmadığın sürece sıkıntı olmaz

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ev işi yapıyor musunuz süpürme mutfak vs. Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. O yüzden korkuyorum da. Bir zararı olur mu diye
oncelikle hayirli olsun canim. Benimde ilk hamileligim, benimde senin gibi bi cok endisem var. Evde supurge yapmiyorum, esim yapiyo. Bide camasir sepetini falan tasimiyorum agir oluyor ya ama camasir asma ve toplama islerini yapiyorum. Diger yorucu olmayan isleri yapiyorum. Bide ben calisiyorumda, allahtan isim yorucu degil, masa basi.

Bende bugun biraz bulantı var bide ağızda tuhaf bir tat canımda pek bişey istemiyor gibiyim :(

Sabah çok aç uyanınca bulantı oluyor . Onun haricinde yok şükür
benim kokulara karşı burnum normalde de keskindir kokuyu hemen alırım hamilelikle iyice arttı bi dün kokudan dolayı minibüs de ter ve sigara kokusu karışmıştı o biraz etkilemişti

kIzlar bugun kontrole gittim bebegim gorundu kalp atışlarını da gordu.Ama ufak bir miyomun var dedi.canm cok skldi

benim kokulara karşı burnum normalde de keskindir kokuyu hemen alırım hamilelikle iyice arttı bi dün kokudan dolayı minibüs de ter ve sigara kokusu karışmıştı o biraz etkilemişti
Sorma aynı şey bendede var koku hassasiyeti canım :D asonsere binmiştim biri vardı kokusu nasıl geliyordu burnumun içinde sanki.
kIzlar bugun kontrole gittim bebegim gorundu kalp atışlarını da gordu.Ama ufak bir miyomun var dedi.canm cok skldi
Hayırlı olsun canım :) skma canını bilmiyorum nasıl geçer ama inşallah atlatırsın. <3

hayirli olsun canim. Miyomun olmasi sorun oluyomuki? Benimde cok ufak bi miyomum var oyle hamile kaldim tup bebek yontemi ile, bana bisi demediler
hic bilmiyorum ki canim.Ufak bir miyomun var dedi.gebelikte buyuyebilir dedi.baska birsey demedi.umarim sorun olmaz canim cok skldi

Hiç sıkma canını sakin,kalp atışlarını duymussun,bugün kutlama yap sevin bağır çağır:halay: iyi düşün,birçok kişide var aynı durum hiç sorun olmuyor,gözün aydın,darısı başıma inşallah:):KK71:
ay canim benim Allah razi olsun bu guzel mesajin icn.insallah sorunsuz atlatirim

kızlar benim karnım şimdiden şiş yani ne önerirsiniz şişkinlik için ?

Mrb kizlar ne ara hamile kaldinzda bu sayfaya kadar geldiniz
Ben daha yeniyim
Ve bende 6 haftalik hamileyim
Hayrlisi ile bi kiz evladim olsun istiyorum tabi saglikli ve hayrli bi evlat
Bakalim yarin doktora gidicem
Ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak guzel ve verimli
Merhaba canım sağlıkla gelsin. Ne çabuk derken, 1,5 yıldır bekliyorum ben :)

Bendede çok şişlik ve gaz var gaz sancısı falan çok oluyo,herhalde normal,karnım aç ama sanki yiyip yiyip sismisim gibi bi tuhafim
Aynen biliyormusun :) fazlada yemiyorum öyle bolsuda içmeme ragmen yok yani inmiyor. Doktor şimdiden kilo alma demişti ama nasıl olucak bilmiyorum. :confused:

Back