Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ha bide benm 3. Cocugum olacak çalisiyorm dolayisiyla elimi hicbiseye surmeme gibi bi luksum yok ve kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorm.ilk hamilelimlrrde bunu yaşarsnz ama 2. 3. De yapmadgnz is kalmaz
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ev işi yapıyor musunuz süpürme mutfak vs. Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. O yüzden korkuyorum da. Bir zararı olur mu diye
hayırlı olsun canım benim ben yapıyorum canım annem bana her zaman hamilelikte korkma der şunu yaparsam birşey olur bunu yaparsam bişey olur diye korkarsan gerçektende sıkıntı oluyor allahın izniyle bebişin sana tutulduktan sonra hiçde birşey olmaz ağır kaldırmadığın sürece sıkıntı olmaz
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ev işi yapıyor musunuz süpürme mutfak vs. Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. O yüzden korkuyorum da. Bir zararı olur mu diye
oncelikle hayirli olsun canim. Benimde ilk hamileligim, benimde senin gibi bi cok endisem var. Evde supurge yapmiyorum, esim yapiyo. Bide camasir sepetini falan tasimiyorum agir oluyor ya ama camasir asma ve toplama islerini yapiyorum. Diger yorucu olmayan isleri yapiyorum. Bide ben calisiyorumda, allahtan isim yorucu degil, masa basi.
benim kokulara karşı burnum normalde de keskindir kokuyu hemen alırım hamilelikle iyice arttı bi dün kokudan dolayı minibüs de ter ve sigara kokusu karışmıştı o biraz etkilemişti
benim kokulara karşı burnum normalde de keskindir kokuyu hemen alırım hamilelikle iyice arttı bi dün kokudan dolayı minibüs de ter ve sigara kokusu karışmıştı o biraz etkilemişti
Hiç sıkma canını sakin,kalp atışlarını duymussun,bugün kutlama yap sevin bağır çağır iyi düşün,birçok kişide var aynı durum hiç sorun olmuyor,gözün aydın,darısı başıma inşallah:)
Hiç sıkma canını sakin,kalp atışlarını duymussun,bugün kutlama yap sevin bağır çağır iyi düşün,birçok kişide var aynı durum hiç sorun olmuyor,gözün aydın,darısı başıma inşallah:)
Mrb kizlar ne ara hamile kaldinzda bu sayfaya kadar geldiniz
Ben daha yeniyim
Ve bende 6 haftalik hamileyim
Hayrlisi ile bi kiz evladim olsun istiyorum tabi saglikli ve hayrli bi evlat
Bakalim yarin doktora gidicem
Ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak guzel ve verimli