bebişini görüp kalp atışını dinleyebilen varmı aranızda biz şuanda (5+4) olduk ilk randevumuz cumartesi (6+1)de olacak inşallah bebişimi görür kalp atışınıda dinleyebilirim

tatlım bende araştırma yaparken az önce bi sitede denk geldim 4 dk fazla dinlendiği takdirde zarar verdiğini söylüyordu ama doğruluğu nedir tam olarak bilmiyorum

bebişini görüp kalp atışını dinleyebilen varmı aranızda biz şuanda (5+4) olduk ilk randevumuz cumartesi (6+1)de olacak inşallah bebişimi görür kalp atışınıda dinleyebilirim
Belki kalp atışını duyarsın canım. bayağı geç gidiyorsun bizlere göre.

Benimki senden 2 gün önde gidiyor sanırım bugün 5+0 tam. Hcgm cumartesi 1400ü geçmişti seninkide çoktan geçmiştir gözükür yani ama bebiş için biraz daha bekleriz kesin

tatlım geçen sene mayısta 1 düşüğüm oldu o yüzden biraz temkinli davranmaya çalışıyoruz eşime kalsa daha da geç gidecek
Erken baktırmak riskli mi neden geç?

İnşallah görürüz fındığımı sağlıklı olsunda beklerim razıyım :) keseyi görünce ne hissettin :) belirtilerin devam ediyor mu ne durumdasın?

Canım keseyi görünce sadece sukrettim,ama önemli olan kalbi de duymak,o esnada hep kafamda kalp atışı da vardı, insan bir sonraki aşamayı düşününce o ana odaklanamiyor,kalp atışını da duyunca inşallah eşimle evet tamam deyip sevinicez, birde vajinal ultrason olduğu olduğu için çok rahat değildim:) Allah herkese kalp atışlarını da duymayı nasip etsin o zaman varlığını daha iyi anlayacagiz, normalde ağlarım ama çok dirayetli durdum o an olumsuz bişey dermi doktor acaba diye hep soru işaretleri vardı kafamda, içinde bir canlı kendine yaşam alanı olarak kese oluşturmuş, bir mucize resmen.
Bende sürekli yorgunluk var,uyuma yatağa uzanma isteği var,hep abartiyolar derdim,sürekli yorgun ve uykulu olurmu insan derdim ,işte o ben oldum son birkaç gündür arttı bu durum.giguslerim çok acıyor her gün sahada artıyor acı, kasık ağrım pek ayakta durmadigimdan olmuyor,ayakta durursam hafif baskı oluyo
Sende nasıl?

Benimki senden 2 gün önde gidiyor sanırım bugün 5+0 tam. Hcgm cumartesi 1400ü geçmişti seninkide çoktan geçmiştir gözükür yani ama bebiş için biraz daha bekleriz kesin
Ayy canım gözükür yazmışsın yaaa ona bile heyecanlandım :))))) Sağlıkla olsunlar da beklenir canım

Merhaba arkadaşlar bende aranizdayim Allaha şükür ama şuan değerim çok düşük geç döllenme sanırım 29. Gün sabah yaptırdım 23 beta inşallah katlanır .. erken ogrenmekde çok iyi değilmiş .. buarada dökük asit olarak ne kullanıyorsunuz

Insallah:) 5+3 bugun yolk kesesini gorduk ama kalp atislari icin erken dedi doktor haftaya heycanla bekliyorum bakalim.

Banada 5 haftayla uyumlu dedi, 5+ kaç falan diye sormadım stres ve heyecandan,pazartesi kalp atışlarını duyunca sorucam:)
Allahım inşallah o asamayida güzel atlatirsin:)

Erken baktırmak riskli mi neden geç?

düşük yaptığım zaman erkenden gitmiştim canım hafif lekelenme tarzında kanamamda vardı o zamanlar erken zamanlarda pek kese görünmüyor ve alltan ultrasyon etmek isteyebiliyorlar ben 2 kere gittim 1 hafta ara ile kese görünmedi normal ultrasyonda kan değerime bakıp alttan ultrasyon yaptılar o zaman gördü eve gittim akşamı kanamam iyice artmaya başladı düşük yapmaya başlamışım meğer gece başka hastaneye gittik o normal ultrasyonda keseyi falan görmüştü ama düşük başlamıştı kürtajla aldılar. ( her hastanenin ultrasyon cihazı aynı kalitede olmadığı için belki ilk görseydi alltan ultrasyona gerek kalmayabilirdi)

tatlım bende araştırma yaparken az önce bi sitede denk geldim 4 dk fazla dinlendiği takdirde zarar verdiğini söylüyordu ama doğruluğu nedir tam olarak bilmiyorum
Bende tam bilmiyorum canım ya da evet uzun tutmam dinlerim dinlemeden önce doktorumada sorarım :)

Hayırlısı olsun canım , allah kucağına almayı nasip etsin. Artar değerin merak etme:)

Ses duyulmasa bile, ultrasonda kalp atışını izlemek yeterliymis,önce izlenebilir seviyeye gelip sonra duyma aşamasına gelirmiş,doktorlar sesin varlığını izlerseniz yeter diyorlar,çok değişik seyler

Dökük asit, folik asit mi? Folbiol kullanıyorum doktorum ikiye böl kullan dedi,devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…