• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun, benim arkadas cevrem ve ailem biliyo, yani sürekli soruyorlar sorunca da yok diyemiyorum:) bilsinler de dua ederler hem iyi olur:)
Kese gordunuzmu
Teşekkür ederim, henüz gidemedim doktora, 6 hafta dolunca gideceğim hem belki kalp atışınıda duyarım. SiZ görebildiniz mi keseyi? ben ilk üç ay söylememeyi düşünüyorum, bakalım becerebilirsek,

İçim acıdı çocuğa ya bende geçen halamdayken halamın kızıda vardı 3 çocuğuyla en küçüğü iki yaşındakinin odada bezini değiştirmeye çalışıyo çocuk istemiyo diye pat pat vurdu çocuğa bağıra bağıra
İyi düşünelim, bazen anneyi gerçekten çok bunaltabiliyor çocuklar, annenin öyle bir anına denk gelmiştir belki

Hayırlı geceler hanımlar benim adetime 4 gun var hiç umudum yok yumurtlamanın 8 günü kan testi yaptım çıkmadı olsaydı azda olsa cikmazmiydi

hızlıca okudum kızlar keseler görünmüş gözünüz aydin daha bekleyenler var sabirsizlar var (= bende bugun gittim kese gözüktü ama kasık agrim ve lekenmelerim var 5 iğne proestan ve vajinal hapini kullanicam boş gebelik veya düşük tiski olabilir dedi baya moralim bozuldu 5+0 dayim buarada

Benimde sadece eşim bide çok yakın yediğimiz içtiğimiz 4 arkadaşım biliyor kalp atışını duymadan kimseye duyurmak istemiyorum bu sene etrafımda o kadar çok arkadaşımın bebeğinin kalbi atmadığı için kürtaj oldu ki böyle bi durum başıma gelirse diye düşünüyorum Rabbim korusun bütün hamileleri:dua: çocuk bağırma konusuna geleyim bazıları abartıyo karşısındakinin çocuk olduğunu unutuyo ama ben kendimden örnek vereyim yeğenlerime 1 kere bağırmış insan değilim ama kızım 2 buçuk yasında bir melek huyu iyi çok şükür ama buna rağmen bazen sesim yükseliyo gün boyu senin üstünde ilgi ve naz bekliyo bazen insanın saatine tutmuyo sonra pişman oluyosun o ayrı konu:110:

hızlıca okudum kızlar keseler görünmüş gözünüz aydin daha bekleyenler var sabirsizlar var (= bende bugun gittim kese gözüktü ama kasık agrim ve lekenmelerim var 5 iğne proestan ve vajinal hapini kullanicam boş gebelik veya düşük tiski olabilir dedi baya moralim bozuldu 5+0 dayim buarada

Canım inş iğnelerle riski atlatirsin,ben boş gebelik olduğunu düşünmüyorum öyle hissettim,zaten düşük riskini de iğne ilaçla ortadan kaldirabiliyisun, içini ferah tut ,Allah gonlundekini nasip etsin

Canım inş iğnelerle riski atlatirsin,ben boş gebelik olduğunu düşünmüyorum öyle hissettim,zaten düşük riskini de iğne ilaçla ortadan kaldirabiliyisun, içini ferah tut ,Allah gonlundekini nasip etsin

amin cnm inşallah öyledir sağlıklı bi bebektir ve benimle kalır

grupta varmi başka lekenmeleri olan ve karin ağrısı olan?

Ben 4+2 deyim ama tam olarak hamilelik belirtisi yok bı bazen kasık ağrısı oluyor gouslerimde ağrı var bide kokulara hassasiyet bir iki kerede bulantı oldu okadar acaba bende veya gebeliktemi sorun var sürekli kafamda yada daha erken mi. Normalmi anlayamadım.

Gunaydn.bende bi boş gebelik yasadim onda beta hcg degeri duzenli artmiyodu.eger beta takip ediyosan ordan da anlayabilirsin.

Ben 4+2 deyim ama tam olarak hamilelik belirtisi yok bı bazen kasık ağrısı oluyor gouslerimde ağrı var bide kokulara hassasiyet bir iki kerede bulantı oldu okadar acaba bende veya gebeliktemi sorun var sürekli kafamda yada daha erken mi. Normalmi anlayamadım.
Cnm bende 5+0 dayim.hic bir belirtim yok beta degerim yukselmese hamileyim diyemem

Görürsün canım ,buraya da yazarsın yarın gördüm diye inşallah:)
Allah isteyen, bir bebeğin sorumluluğunu layığıyla yerine getirecek hakeden herkese nasip etsin inşallah:)
Sen gittin mi kontrole canim hemen hemen ayninhaftqlarimiz seninle ben birkac gun ilerdeyim.

bendede oyle hicbir belirti yok cnm

Gunaydn.bende bi boş gebelik yasadim onda beta hcg degeri duzenli artmiyodu.eger beta takip ediyosan ordan da anlayabilirsin.

2 kere beta bakıldı bidaha bakilmadi en son 460ti yarin gidicem ister sanırım bi test daha..senin nezaman anlaşıldı boş gebelik olduğu kanaman ve lekenmelrinmi vardi

Valla tek olmadığa sevindim teşekkür ederim kızlar. :dua:

Hayir
bendede oyle hicbir belirti yok cnm

2 kere beta bakıldı bidaha bakilmadi en son 460ti yarin gidicem ister sanırım bi test daha..senin nezaman anlaşıldı boş gebelik olduğu kanaman ve lekenmelrinmi vardi
Hic kanamam olmadi 2 gun pespese beta yaptrdm yeterince yukselmedigini gorunce tahmin etti doktor.

Hayir

Hic kanamam olmadi 2 gun pespese beta yaptrdm yeterince yukselmedigini gorunce tahmin etti doktor.
keseyi hic gormedenmi tahmin etti benim agri ve lekenmeden dolayi oyle dedi cok moralimi bozdu 5+0 da buna karar vermek erken gibi yarin bnde beta yaptirayim bidaha

keseyi hic gormedenmi tahmin etti benim agri ve lekenmeden dolayi oyle dedi cok moralimi bozdu 5+0 da buna karar vermek erken gibi yarin bnde beta yaptirayim bidaha
Ben bu gebeligimde degil bi onceki gebeligimde boş gebelikti.kurtaj oldum zaten sonra da düşük yaptim.

Valla tek olmadığa sevindim teşekkür ederim kızlar. :dua:
Sen bi 6.haftaya gir hele ondan sonra bol bol belirti konuşuruz:süslü:Bende 5. haftaya kadar diyordum oh ne guzel belirtisiz bulantisiz oldu diye .Ama o da ne 6 ya girdik aman tanrim:skandal:

Back