Kızlar cumartesi değerim 1410 du. Daha ölçtürmedim. Şuan bebek tam 5 haftalık. Cuma randevum var 5+3 olacak gittiğimde sadece keseyi mi görebilirim? Ona göre beklentimi yüksek tutup stres yapmayayım.

Evet canım sadece kese olarak düşün, ama ultrasonda belki sürpriz olur belli olmaz,7200 du benim değer dün,bugüne dahada artmıştır,doktor değere bakıp 5 haftalık gibi duruyor dedi,ultrasonla da evet 5 hafta dedi. Bende sata göre 6+4 du, belki kalpte duyarım diye düşünmüştüm,ama olmadı, belki sürpriz yaşarsın:)

Maalesef benimki kimyasal gebelik oldu

Canım çok geçmiş olsun,Allah seni tez vakitte güzel haberlerle sevindirsin.bende Nisan'da yaşadım kimyasal, seni cok iyi anlıyorum,içini ferah tut,inş daha güzel haberler alacağın bir gebelik yaşarsın Eylül'de. Kimyasal olması diğer ihtimallerden boş gebelik dış gebelik vs daha iyi oluyo çünkü beklemeden hamile kalabiliyosun, dualarım seninle

Çok teşekkür ederim allah razı olsun. Haziranda da 11 haftalik bebeğimi düşürdüm maalesef . Rabbim size güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim allah razı olsun. Haziranda da 11 haftalik bebeğimi düşürdüm maalesef . Rabbim size güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

Amin canım,inan ne desem biliyorum boş,ama kalbini ferah tut,Allahım sana en güzel mutluluğu hayırlı evlat vererek Eylül'de yaşatsın inşallah, keşke yapabileceğimiz biseyler olsa,dua etmekten başka bişey gelmiyor, doktorun ne diyor gitti mi canim

Mayis anneleri bana da dua edin yarin kontrole gidiyorum keseyi goruruz insallah 5+2 benim.

Çok sağol canım.benim doğum uzmanı doktorum yoktu ilk hamileliğimde sadece ebem vardi(yurtdışı sistemi farkli biraz) dusuk yapinca ebemle görüşmedim birdaha sadece aile doktorumla konuştum oda çok normal olarak gördü düştüğümü tekrar dene dedi bizde denedik eşimle hemen hamile kaldim 1 adetten sonra oda kimsayal gebelige döndü aile doktorum beni bir doğum uzmani doktoruna yönlendirdi Çarşamba gunu İnşallah gidip görüşeceğim

Dün mağazada bir buçuk iki yaşlarında kız çocuğu annesinden kucak istiyodu sanırım,eteğinden ceskistiriyodu, kadın bir itti bir bağırdı çocuğa şok oldum,yavrum nasıl ağladı çığlık çığlığa,ya sabredemiyosan niye dünyaya getirirsin,o senin annesi olmanı istermiydi böyle bir anne istermiydi dedim bakıp,ben bile korktum kadından, bir çocuk ancak sevilmeyi opulmeyi sevkati hakeder, uyarabilirsin hata yaparsa ama insan gibi anlatarak. Bazı çocuklar ne şanssız,Kadına diyemediklerimi buraya yazdim

Benim evladım olsun ne zamana kadar isterse taşırım valla :) sonrasında zaten büyüyorlar kendileri istemiyor

Yurt dışında işler farklı isliyomus, benim bugün doktorum anlattı,düşük tehlikede olsa otur evinde bekle düşerse düşer ,düştükten sonra gelirsin tarzında imiş. 8 yıl İngiltere'de görev yapmış, iyi ki burdayım dedim anlatınca,en ufak kanaman olsa koşuyorsun bakıyorlar vs

Benim evladım olsun ne zamana kadar isterse taşırım valla :) sonrasında zaten büyüyorlar kendileri istemiyor

Bende tasitmayi düşünüyorum:) ya düşünsene okadar ugrasiyosun,kesesi kalbi testleri vs sonra doğunca bağır çağır vur.
Bebeklere sorulsa bu aile seni istiyo ne dersin diye,bir çoğu ben istemiyorum der bence,ama secemiyor yavrucaklar. İnşallah 2019 .haziran annesi olur bol bol tasirsin yavrunu canim

Kesinlikle çok doğru söylemiş. 6 haftalikken baya kanamam vardı ve kimse hic bisey yapmadi. Hatta ilk randevun 8.haftada veriyorlar çünkü ondan önce dusuk ihtimali yüksek diye. Ben Kanada da yaşıyorum ve İngiltereyle kardeş ülkeler ve aynı sistem var hemen hemen

Çok teşekkür ederim inşallahhhh rabbim hepimize kısmet etsin sağlıklı yavrucuklar

Merhabalar
bebeğimi bekliyorum bende inş. Mayıs başında. Eşimden başka bilen yok, henüz doktora gitmedim,
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhabalar
bebeğimi bekliyorum bende inş. Mayıs başında. Eşimden başka bilen yok, henüz doktora gitmedim,
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun, benim arkadas cevrem ve ailem biliyo, yani sürekli soruyorlar sorunca da yok diyemiyorum:) bilsinler de dua ederler hem iyi olur:)
Kese gordunuzmu

İçim acıdı çocuğa ya bende geçen halamdayken halamın kızıda vardı 3 çocuğuyla en küçüğü iki yaşındakinin odada bezini değiştirmeye çalışıyo çocuk istemiyo diye pat pat vurdu çocuğa bağıra bağıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…