• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım Allahın izniyle birşey olmaz. Doktoruma sordum ben bebek gelişirken normalmiş bu hafta çok önemliymiş kötü şeyler düşünüp korkutma kendini sakın stres yapmamak lazm bu haftalarda birde kendimizi çok dinliyoruz biz :) dinlenmeye çalış evdeysen. Bol su ve süt tüket dedi doktor her saat başı bir yada iki bardak su
Çok teşekkür ederim canım eksik olma desteğin için. Bende doktoruma soracaktım sonra basit bir şeydir diye sormadım, her zaman evhamlı der bana. Bende sabah akşam süt içiyorum, ceviz yiyorum ve bol su. Hafta sonu da kısmetse doktora gidicez.

Çok teşekkür ederim canım eksik olma desteğin için. Bende doktoruma soracaktım sonra basit bir şeydir diye sormadım, her zaman evhamlı der bana. Bende sabah akşam süt içiyorum, ceviz yiyorum ve bol su. Hafta sonu da kısmetse doktora gidicez.
Ne demek burda birbirimize destek olmak bile iyi geliyor. Normal gebelik belirtileri bile nimet :) hadi inşallah biran önce hafta sonu olsun bebişleri görelim :emir_bebek::nazar: bu arada ben daha kimseye söylemedim herkes söylüyormuş forumda ben bebiş gelişsin öyle söylerim diyorum :KK22:

Bugün 5+5 iz. Midemde bulantı olarak tanımlayamayacağım bi his var. Sürekli kraker ve leblebi yiyorum :/ Öğleden sonra randevum var. Bakalım doktor neler söyleyecek. Sizlerle de paylaşacağım inşallah :)
Ben bile heyecanlandım hayırlı sonuçlarla gel inşallah :anneadayı:

Ne demek burda birbirimize destek olmak bile iyi geliyor. Normal gebelik belirtileri bile nimet :) hadi inşallah biran önce hafta sonu olsun bebişleri görelim :emir_bebek::nazar: bu arada ben daha kimseye söylemedim herkes söylüyormuş forumda ben bebiş gelişsin öyle söylerim diyorum :KK22:
İnşallah canım inşallah. Sende hafta sonu gideceksin değil mi ? Bizimde aileler biliyor. anneler babalar kardeşler. Birde benim çok samimi 2 arkadaşım var onlar. Başka kimseye söylemedim

Gebelikten önce çok olurdu hep günlük ped kullanırdım şimdi hiç olmaması sadece yorulunca olması garip gelmişti ama azalıyormuş duyduğum kadarıyla normal sanırım. Randevum cuma günü 5+3 oluyoruz kese görünürde kalp atışı görülür mü? Senin ne zaman?
Benim kese 2 gün önce göründü bence seninkide suan görünür kalp atislari icin de 10 eylulde gidecegim insallah duyabilirim sat 30 temmuz benim galiba gunlerimiz yakin

4+6 yım bugün ama ben yaşamadım yerleşme. Bu haftadan sonra olmaz zaten. Normalde çok akıntım yok ama fazla yürüyünce falan beyaz akıntım oluyor peçetelik kadar. Normalde kupkuruyum. Sizde de öyle mi?
evet benimde ayni

İnşallah canım inşallah. Sende hafta sonu gideceksin değil mi ? Bizimde aileler biliyor. anneler babalar kardeşler. Birde benim çok samimi 2 arkadaşım var onlar. Başka kimseye söylemedim
Bizde sadece annem kardeşim ve eşim biliyor kalp atışını duymadan kimseye söylemek istemedim haftaya söylerim inşallah:)

Benim kese 2 gün önce göründü bence seninkide suan görünür kalp atislari icin de 10 eylulde gidecegim insallah duyabilirim sat 30 temmuz benim galiba gunlerimiz yakin
Cumartesi günü hcgm 1410,8 di ondan sonra ölçtürmedim kollarım çok kötü oldu sürekli kan vermekten. Günümde 8 gün geçti. 7 Eylül randevum. Sadece keseyi mi görürüz bebekte görünür mü acaba inşallah sende pıt pıtları duyarsın haftaya :)

Bizde sadece annem kardeşim ve eşim biliyor kalp atışını duymadan kimseye söylemek istemedim haftaya söylerim inşallah:)
Kayınvaliden bilmiyor mu canım ? bizimkileri zor tutuyorum heyecanla söylemek istiyorlar. :) Hayırlısı hakkımızda

Kayınvaliden bilmiyor mu canım ? bizimkileri zor tutuyorum heyecanla söylemek istiyorlar. :) Hayırlısı hakkımızda
Ben kayınvalideme söyledim sadece sağolsun tüm sülaleye yaymış herkes tebriğe aradı şaka gibi ya insan bir bekler:olamaz: haftasonu da düğün var sen gör şimdi kimler kimler gelip hamileymişsin diye sarılır öper. Oysa ben ilk 3 ay gecmeden akrabalara söylemeyelim demiştim sadece yakınlar demiştim...:sopa:

Ben kayınvalideme söyledim sadece sağolsun tüm sülaleye yaymış herkes tebriğe aradı şaka gibi ya insan bir bekler:olamaz: haftasonu da düğün var sen gör şimdi kimler kimler gelip hamileymişsin diye sarılır öper. Oysa ben ilk 3 ay gecmeden akrabalara söylemeyelim demiştim sadece yakınlar demiştim...:sopa:
Ahhhh canımmm yaaaa, evet dayanamıyorlar illa söyleyecekler. Bizim ki bana soruyor ne zaman söyleriz diye , daha 3 ay var dedim. Onlarda haklı heyecan yapıyorlar. :) Sağlıkla kucağımıza alalım, Kem gözlerden korusun allah hepimiziiiiiii

Ahhhh canımmm yaaaa, evet dayanamıyorlar illa söyleyecekler. Bizim ki bana soruyor ne zaman söyleriz diye , daha 3 ay var dedim. Onlarda haklı heyecan yapıyorlar. :) Sağlıkla kucağımıza alalım, Kem gözlerden korusun allah hepimiziiiiiii
Aminn buarada yerleşme kanaması sormuşsun ben yaşadım yerleşme kanaması ancak rengi normal kıpkırmızı olmuyor pembe kahve bişey akıntı gibi geliyor öyle ped doldurcak kadar değil peçeteye sildiğinde 2 gün oldu benim ve günde 1 kez 1 peçeteye silince geldi. Korkuyla gittim doktorum yerleşme yaşıyorsun dedi. Tam da regl olmam gereken günde yaşadım bunu.

Eşimin öz annesi vefat etmiş küçükken babasıda yakın zamanda vefat etti üvey annesi var bende pek hoşlanmıyorum kendisinden eşimin tarafını sevmiyorum doğunca bile öğrenseler olur kendi tarafıma (akrabalara) 3 ay geçince söylücem. Ama kontrole gideyim arkadaşlarımla babamla ve teyzemlede paylaşıcam. Onlar söylemezler kimseye :)

Merhaba :) öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun Allah tamını erdirsin , sağlıkla sihatla Allah kucagınıza almayı nasip etsin.:KK200: 4+1 haftalık hamileyim bende çok şükür. İnşallah mayıs başı ve ya nisan sonu gelicek hayırlısıyla :)
yerleşme kanaması yaşamadım bende bilmiyorum olur mu daha sanmıyorum ama akıntı oluyor normal mi ? sadece renksiz normal.

Aminn buarada yerleşme kanaması sormuşsun ben yaşadım yerleşme kanaması ancak rengi normal kıpkırmızı olmuyor pembe kahve bişey akıntı gibi geliyor öyle ped doldurcak kadar değil peçeteye sildiğinde 2 gün oldu benim ve günde 1 kez 1 peçeteye silince geldi. Korkuyla gittim doktorum yerleşme yaşıyorsun dedi. Tam da regl olmam gereken günde yaşadım bunu.
Aynen canım ben bu konuyu çok gördüm yerleşme kanamasını ama olmadı henüz bende. Yani bebek daha tutunmadı anlamına mı geliyor?

Back