4+6 yım bugün ama ben yaşamadım yerleşme. Bu haftadan sonra olmaz zaten. Normalde çok akıntım yok ama fazla yürüyünce falan beyaz akıntım oluyor peçetelik kadar. Normalde kupkuruyum. Sizde de öyle mi?Kızlar günaydın yazılarınızı ancak bugün okuyabildim. Doktora gidenler bizi de haberdar edin, inşallah çook çook güzel haberler alırsınız. Bu arada yerleşme kanaması yaşayan var mı ?
Herkeste değişiyor demekki. Kasık ağrın ne durumda benim göğüslerim çok acıyor çamaşır giyince eve gidip fırlatıp atasım geliyorBenim sarı canım , sarı sümüksü akıntım var öğrendiğimden bu yana.
4+6 yım bugün ama ben yaşamadım yerleşme. Bu haftadan sonra olmaz zaten. Normalde çok akıntım yok ama fazla yürüyünce falan beyaz akıntım oluyor peçetelik kadar. Normalde kupkuruyum. Sizde de öyle mi?
Benim de öyle aman aman bir akıntım yok canım, günlük ped kullanıyorum. Mesela bu sabah çok az gelmişti, ama peçetede göründü. Benim normalde de az da olsa akıntım olurdu canım. Bu arada sen ne zaman gideceksin doktora ?4+6 yım bugün ama ben yaşamadım yerleşme. Bu haftadan sonra olmaz zaten. Normalde çok akıntım yok ama fazla yürüyünce falan beyaz akıntım oluyor peçetelik kadar. Normalde kupkuruyum. Sizde de öyle mi?
Al benden de o kadar. Kasık ve karnım ağrıyor benim, özellikle bu sabah daha da hissediyorum ağrılarımı.Herkeste değişiyor demekki. Kasık ağrın ne durumda benim göğüslerim çok acıyor çamaşır giyince eve gidip fırlatıp atasım geliyor
valla bilmiyorum düşükten sonra pıhtılaşma sonucunda tıbbi genetik yönlendirdi orada genetik doktorum verdi folibol bu folat yüksek çıkınca artık bidaha almayacağım gerek kalmıyor zaten bu arada hastanede çalışıyorum memur olarak şanslıyım bu konuda takip ediyorumCanım benim doktoruma ilk defa gittiğimde bana folik asit kullanıyor musun dedi bende evet dedim adını hatırlayamadım o da folbiol kullanma da gerisi önemli değil dedi. 5 mgdan fazlaymış galiba bebek için iyi değil dedi. Fazlaymış içeriği gerekenden. Tabi kendi doktorun önerdiyse bilemiyorum yinede danış derim.
Gebelikten önce çok olurdu hep günlük ped kullanırdım şimdi hiç olmaması sadece yorulunca olması garip gelmişti ama azalıyormuş duyduğum kadarıyla normal sanırım. Randevum cuma günü 5+3 oluyoruz kese görünürde kalp atışı görülür mü? Senin ne zaman?Benim de öyle aman aman bir akıntım yok canım, günlük ped kullanıyorum. Mesela bu sabah çok az gelmişti, ama peçetede göründü. Benim normalde de az da olsa akıntım olurdu canım. Bu arada sen ne zaman gideceksin doktora ?
Çok şanlısın o zaman bende araştırmada memurum :) yüksek çıkıyorsa ara verebilirsin gebelik olulruğunda saha düşük verir yüksek ihtimallevalla bilmiyorum düşükten sonra pıhtılaşma sonucunda tıbbi genetik yönlendirdi orada genetik doktorum verdi folibol bu folat yüksek çıkınca artık bidaha almayacağım gerek kalmıyor zaten bu arada hastanede çalışıyorum memur olarak şanslıyım bu konuda takip ediyorum
Belirtilerimiz aynı gidiyor seninle benimde bugün artmış durumda hiç kasım ağrım vardı ama karın ağrımda oldu hafiften bel ağrısıda gelecek gibi. Ama en çok göğüslerim geriyor beni çok acıyor eve gidip soyunup dökünmenin hayalindeyim şuan hele çıkarınca felaket acıyor desteksizmi giysem ki sen nasıl kullanıyorsunAl benden de o kadar. Kasık ve karnım ağrıyor benim, özellikle bu sabah daha da hissediyorum ağrılarımı.
Ayy o çıkartırken ki acı bi bende mi oluyor derdim. Ölüyorum sanıyorum canım bende.Belirtilerimiz aynı gidiyor seninle benimde bugün artmış durumda hiç kasım ağrım vardı ama karın ağrımda oldu hafiften bel ağrısıda gelecek gibi. Ama en çok göğüslerim geriyor beni çok acıyor eve gidip soyunup dökünmenin hayalindeyim şuan hele çıkarınca felaket acıyor desteksizmi giysem ki sen nasıl kullanıyorsun
Akşam çıkışta alışverişe gideyim ben en iyisi dayanılcak gibi değil. Renginde bir değişim oldu mu? Çok soru soruyorum kusura bakma :) ben anlamadım ilerleyen haftalar nasıl valla. Davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş. Aylardır belirti zannettiklerim şuan çok komik geliyor bunların yanında :)Ayy o çıkartırken ki acı bi bende mi oluyor derdim. Ölüyorum sanıyorum canım bende.Desteksiz takıyorum biraz olsun daha rahat oluyor, sakın destekli takma o daha çok acıtır. Ne üzerine yatabiliyorum ne yan yatabiliyorum. Bugün dantel giydim daha rahatım mutlaka varsa öyle giy varla yık arası. Ama yürürken falan yine aynı acı.
Bugün karnım beni rahatsız ediyor belimde ağrıyor. Şimdiden böyle isek allah sonumuzu hayır etsin canım :)
Kızlar günaydın yazılarınızı ancak bugün okuyabildim. Doktora gidenler bizi de haberdar edin, inşallah çook çook güzel haberler alırsınız. Bu arada yerleşme kanaması yaşayan var mı ?
Bence kan vermelisin cnmSabah bi test daha yaptım kızlar onda da hemen silik çizgi çıktı biraz daha koyuydu dunkune gore
Canım ne demek istediğin kadar sorabilirsin, :) birbirimize destek olacağız.Akşam çıkışta alışverişe gideyim ben en iyisi dayanılcak gibi değil. Renginde bir değişim oldu mu? Çok soru soruyorum kusura bakma :) ben anlamadım ilerleyen haftalar nasıl valla. Davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş. Aylardır belirti zannettiklerim şuan çok komik geliyor bunların yanında :)
Benim kız kardeşimde olmuştu, sanırım 5. haftasını bitirmek üzereydi belki benimde daha vardır. Belkide olmaz dediğin gibi herkeste olmuyor. Cevabın için teşekkür ederim canım. Sağlıkla kucağına alayı nasip etsin.Benim 15. ve 17. günlerde pembe renkli olmuştu. Adetime 10 gün kala falan. Ben yerleşme kanamasına yordum durumu. İlk o gün anlamıştım hamile olabileceğimi :) O zamanlar bakmıştım internetten, herkeste olan bir durum değilmiş.
Şu an 3 gün geçtiKac gunun gecti adetten canim
Rica ederim canım herkes de gelmiyor ben bundan önce 2 gebelik geçirdim onlarda olmamıştıBenim 4+4. günüm bugün ama hiç bir şey gelmedi. Bazılarında geç oluyormuş sizlere de sorayım dedim canım.
Teşekkür ederim cevabın için.
Yok canım Allahın izniyle birşey olmaz. Doktoruma sordum ben bebek gelişirken normalmiş bu hafta çok önemliymiş kötü şeyler düşünüp korkutma kendini sakın stres yapmamak lazm bu haftalarda birde kendimizi çok dinliyoruz biz :) dinlenmeye çalış evdeysen. Bol su ve süt tüket dedi doktor her saat başı bir yada iki bardak suCanım ne demek istediğin kadar sorabilirsin, :) birbirimize destek olacağız.
Benim sanki hafif bir koyulaşma var canım ve büyüdü. yanlara doğru genişledi gözle görülür. Ve benim vücudumda sertleşti eşim fark etti. Ve yazdığın gibi, ne kadar komik şeylere belirti demişim bende şimdi gülüyorum bir yandan da üzülüyorum çok stresli zamanlardı. Şu halimize bin şükür.
Bugün karnım ve belim ağrıyor tıpkı adet olacakmış gibi. Kötü bir şey olmaz dimi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?