• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kızlar herkese rahat bir hamilelik ve saglıklı dogum diliyorum. bende hamileliğim kesinleşinde bu topikte olcam sanırım. tüp bebek tedavisine baslamıstım adete bir hafta kala. bi türlü adet olmayınca bi test vereyim dedim. aa ne göreyim çift çizgi. kan tahlili verdim 61 cıktı. ama o kadar gecikmeye düşük geldi bana biraz. doktorum iki gün sonra yineleyelim testi dedi. bakcaz artık. inşallah bende aranızda olurum hepinize sevgiler

İns canım:)

Yeni gelen arkadaşlar sağlıkla hamilelik haberlerini zi alın inş:)

Benim deger 7000 i geçmiş bakalım yarın inş güzel haberler veririm size,

Birde evinde evcil hayvan besleyen varmı acaba,bende kuş var çok iciceyiz ağzımda yani resmen yavrucak:)çok seviyo öpüp konuşmayı,varmı sizde de böyle tatlı dostlar

Iyı akşamlar kızlar hepinize benim adete 2 günüm var az önce bi test yaptım öyle kafam karıştı ki bi yandan umutlanmak istemiyorum bi yandan içim kıpır kıpır şaşırdım kaldım çok silik bi çizgi var sanki

Eklentiler

• IMAG8631.jpg
    IMAG8631.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 81
Iyı akşamlar kızlar hepinize benim adete 2 günüm var az önce bi test yaptım öyle kafam karıştı ki bi yandan umutlanmak istemiyorum bi yandan içim kıpır kıpır şaşırdım kaldım çok silik bi çizgi var sanki
ben gordum cizgiyi . elinizde test var mi daha . yarin sabah bikez daha yaparsiniz

Kızlar iyi geceler, dün biraz eşimle tartıştık her evlilikte olduğu gibi ben biraz fazla kafasında atıp tutanlardanım. Gece 2gibi bi sancıyla uyandım sonrasında ara ara kahverengi lekeler gelmeye başladı. Sabaha karşı geçti ama sabah yine sancı ve lekelerler uyandım. Öğlene doğru doktora gittim kesenin şeklinde ve bebeğin kalp atımında sıkıntı yok dedi doktor ama rahimde kanama olmuş oda dışarı taşmış dedi iğne vurdu birde ilaç verdi alttan kullanmam için. Şuan için keser sıkıntımız yok ama düşük yapma ihtimalimizde var dikkat etmelisin dedi. Böyle sorun yaşayan varmı aranızda ?

Kızlar selam, 23 agustosta öğrendim gebeliğimi ilk değer 222 cıktı, 25 agustosta tekrarladım 618 cıktı kese ve kalp atışı icin sizce ne zaman gideyim? Şuan 5+3 üm

Canım bende 5+4 üm doktora bugün muamele oldum şuan için dakikada 115defa atıyo sesini duymak zor dedi ama ultrasondan kalp atışlarını gösterdi 6 haftanın için de gidersen net görürsün. Ben ilk bebeğimde de 6 haftada duydum.

Iyı akşamlar kızlar hepinize benim adete 2 günüm var az önce bi test yaptım öyle kafam karıştı ki bi yandan umutlanmak istemiyorum bi yandan içim kıpır kıpır şaşırdım kaldım çok silik bi çizgi var sanki[/QU
Gozun aydın pozitif,bende de ilk gebeliğimde hayali çıkmıştı ilk idrarla, ilk idrar dışında lh seyrelebiliyor, yarın direkt kan testi yaptır bence:) inş aramıza katilirsin hayırlı haberlerle

Kızlar iyi geceler, dün biraz eşimle tartıştık her evlilikte olduğu gibi ben biraz fazla kafasında atıp tutanlardanım. Gece 2gibi bi sancıyla uyandım sonrasında ara ara kahverengi lekeler gelmeye başladı. Sabaha karşı geçti ama sabah yine sancı ve lekelerler uyandım. Öğlene doğru doktora gittim kesenin şeklinde ve bebeğin kalp atımında sıkıntı yok dedi doktor ama rahimde kanama olmuş oda dışarı taşmış dedi iğne vurdu birde ilaç verdi alttan kullanmam için. Şuan için keser sıkıntımız yok ama düşük yapma ihtimalimizde var dikkat etmelisin dedi. Böyle sorun yaşayan varmı aranızda ?

Benim bir tanıdığım yaşadı,iki aya yakın hamileydi,çok sancıları oluyodu doktoru normal demişti.bir sabah baya bir kan boşalmış hastaneye gitti düşük tehlikesi akşama kadar serum ilaç verdiler,ve rahim içinde kanama alanı var demişti doktor,ama bebekte sıkıntı yok demişti,bol bol dinlen çok ayakta kalma yorulma vs ve neredeyse 4 aya kadar kanama alanı vardı ama kanaması olmadı ve 5 ayı bitti şuan turp gibi:), yani birçok kişi yaşıyormuş bunu, hiç aklına kötü bişey getirme,tanıdıkta bildiğin regl kanaması gibi yoğundu, seninki hafif lekelenme bol bol dinlen ayaklarını uzatıp yat bolbol

Merhaba hemen belirdiyse bu 2.cizgi. Tebrik ederiiimm

Merhaba arkadaşlar bende bugün evde yaptığım testle öğrendim. Yarın gidip kan vericem inşallah güzel bir sonuç alırım :)

Tebrik ederim hayırlı mübarek olsun . Hoşgeldin

Ben de görüyorum çizgiyi hayırlı olsun. Belliki çok yeni ben de ilk pozitifi gördüğüm günlerde böyle silik çıkmıştı. Kanda da çıkar inşallah . Zaten olmasa bu kadar bile belirgin görünmez :KK49:

Geçmiş olsun. Endişe etmeyin hamileliklerin en az yüzde yirmisinde kanamalar yaşanabiliyormuş. Komşunun başına geldi şimdi yedi aylık hamile gayet sağlıklı . Bu tip kanamalar yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan çok anne var. Tedbiri elden bırakmadan bol bol pozitif düşünmeye çalışın. İnanın duygular o minicik canlıya çok kuvvetli bir şekilde geçiyor. Ona fazlasıyla pozitif enerji güzel hisler göndermeye çalışın ki size sımsıkı tutunsun :emir_bebek:

Tebrik ederim hayırlı mübarek olsun . Hoşgeldin

Ben de görüyorum çizgiyi hayırlı olsun. Belliki çok yeni ben de ilk pozitifi gördüğüm günlerde böyle silik çıkmıştı. Kanda da çıkar inşallah . Zaten olmasa bu kadar bile belirgin görünmez :KK49:
Teşekkür ederim :) Hoşbuldumm!

Benim bir tanıdığım yaşadı,iki aya yakın hamileydi,çok sancıları oluyodu doktoru normal demişti.bir sabah baya bir kan boşalmış hastaneye gitti düşük tehlikesi akşama kadar serum ilaç verdiler,ve rahim içinde kanama alanı var demişti doktor,ama bebekte sıkıntı yok demişti,bol bol dinlen çok ayakta kalma yorulma vs ve neredeyse 4 aya kadar kanama alanı vardı ama kanaması olmadı ve 5 ayı bitti şuan turp gibi:), yani birçok kişi yaşıyormuş bunu, hiç aklına kötü bişey getirme,tanıdıkta bildiğin regl kanaması gibi yoğundu, seninki hafif lekelenme bol bol dinlen ayaklarını uzatıp yat bolbol

Günaydın, Yatıp dinlenmek benim için imkansız gibi 2 yaşında oğlum var ve çok hareketli rabbim hakkıma hayırlı olan ne ise onu yaşatsın. Oğlumda karnım şişmese doktorlar benimle dalga geçiyolar sanırdım bu minik kalp çok fena bu şimdiden başladı peşinden koşturmaya

Geçmiş olsun. Endişe etmeyin hamileliklerin en az yüzde yirmisinde kanamalar yaşanabiliyormuş. Komşunun başına geldi şimdi yedi aylık hamile gayet sağlıklı . Bu tip kanamalar yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan çok anne var. Tedbiri elden bırakmadan bol bol pozitif düşünmeye çalışın. İnanın duygular o minicik canlıya çok kuvvetli bir şekilde geçiyor. Ona fazlasıyla pozitif enerji güzel hisler göndermeye çalışın ki size sımsıkı tutunsun :emir_bebek:

İnşaAllah canım, istenilen bi gebelik değildi ama şuan bişey de olsun istemem. Rabbim hakkımda hayırlı ne ise onu yaşatsın bana.

İnşaAllah canım, istenilen bi gebelik değildi ama şuan bişey de olsun istemem. Rabbim hakkımda hayırlı ne ise onu yaşatsın bana.

Duygu karmaşası oluyor bazen. İlk çocuğun uyandırdığı etkiyi uyandiramayabiliyor başka bir bebek haberi. Ama anneliği tatmış biri olarak bilirsin ki paha biçilemez bir his. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rabbim kötüsünden esirgesin :dua:

Yeni gelen arkadaşlar sağlıkla hamilelik haberlerini zi alın inş:)

Benim deger 7000 i geçmiş bakalım yarın inş güzel haberler veririm size,

Birde evinde evcil hayvan besleyen varmı acaba,bende kuş var çok iciceyiz ağzımda yani resmen yavrucak:)çok seviyo öpüp konuşmayı,varmı sizde de böyle tatlı dostlar

Bugün doktor kontolun vardı değilmi?Güzel haberlerini bekliyorum.Benim de çarşamba kontrol.Heyecanliyim.

Back