• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygu karmaşası oluyor bazen. İlk çocuğun uyandırdığı etkiyi uyandiramayabiliyor başka bir bebek haberi. Ama anneliği tatmış biri olarak bilirsin ki paha biçilemez bir his. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rabbim kötüsünden esirgesin :dua:

Kesinlikle rabbim evlatlarımızı korusun. Ayaklarını taşa değdirmesin. İlk bebeğimde ağlamıştım duyduğumda bunda tepki bile veremıyorum☺️☺️

Duygu karmaşası oluyor bazen. İlk çocuğun uyandırdığı etkiyi uyandiramayabiliyor başka bir bebek haberi. Ama anneliği tatmış biri olarak bilirsin ki paha biçilemez bir his. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rabbim kötüsünden esirgesin :dua:
amin cnm...kesinlikle ilk çocukla aynı olmuyo ama evlat iştte annelik değişmiyo (=

bu arada kanaması olan arkadaşlar ben adetten 6 gün önce öğrendm gebeliği silik çizgi çıkmıştı...adete 2 gün kala bildğin peçeteye kahverengi kırmızı leke geldi hemen acile gittim beta 141 çıktı ama kese görünmez çok erken dedi 2 tane iğne yapıldı 2 gün çok ağrım oldu ama bidaha gelen giden olmadı kan testi tekrarlandı 460 oldu yine görünmez dediler..dün kendimi çok yordum ağdaydı falan gece yine akıntıyla azıcık kan gedi korkmadım değil buakşam 5te randevum var iyi düşünelim iyi olsun kendimizi pek yormamız lazım ama pek dikkat edemiyorum bende

canim çok tesekkur ederim ya ogrendigim iyi oldu.Bende migren var dayanilmaz oluyor en azindan parolla falan odare etmeye calisirim
Doktoruna danış ama canım en zararsızı parol ama gebelik boyunca seni idare edebilecek başka bir yöntem olabilir

Çok güzel artmış,2 buçuk günde süper artmış, zaten %70 e kadar fazla artış bekleniyor,en az iki katı değer olacak, bende yarına olcturebilicem, pazartesi de doktora gidip inş keseyi gorucez,belki sürpriz olur kalp atışında izleriz:)
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz benimkide cuma günü çok heyecanlıyım :)

Folik asit olarak hangi markaları kullanıyorsunuz kızlar ve ne kadardır kullaniyorsunuz
Gebelikte folbiol önerilmiyor mg yüksek olduğu için ben neufolid kullanıyorum

amin cnm...kesinlikle ilk çocukla aynı olmuyo ama evlat iştte annelik değişmiyo (=

bu arada kanaması olan arkadaşlar ben adetten 6 gün önce öğrendm gebeliği silik çizgi çıkmıştı...adete 2 gün kala bildğin peçeteye kahverengi kırmızı leke geldi hemen acile gittim beta 141 çıktı ama kese görünmez çok erken dedi 2 tane iğne yapıldı 2 gün çok ağrım oldu ama bidaha gelen giden olmadı kan testi tekrarlandı 460 oldu yine görünmez dediler..dün kendimi çok yordum ağdaydı falan gece yine akıntıyla azıcık kan gedi korkmadım değil buakşam 5te randevum var iyi düşünelim iyi olsun kendimizi pek yormamız lazım ama pek dikkat edemiyorum bende
Geçmiş olsun canım kasıklarına çok yüklenmemeye çalış sürekli eğilme ondan oluyor olabilir inşallah birşeyi yoktur içini ferah tut

Kızlar günaydın yazılarınızı ancak bugün okuyabildim. Doktora gidenler bizi de haberdar edin, inşallah çook çook güzel haberler alırsınız. Bu arada yerleşme kanaması yaşayan var mı ?

Kesinlikle rabbim evlatlarımızı korusun. Ayaklarını taşa değdirmesin. İlk bebeğimde ağlamıştım duyduğumda bunda tepki bile veremıyorum☺️☺️

İlkler her zaman bir başka oluyor. Bilinmeyen bir şey olduğu için heyecan ve merak uyandırıyor çünkü . Galiba asıl sevinci kucağımıza aldığımızda yaşayacağız . O günlere sağlıkla hayırla erişelim inşallah :KK66:

günaydın kızlar affedersin birlikte olamıyoruz eşimin kardeşi izni ile bizde kalıyor rahat olamıyoruz en son yumurtalama dönemindeyken birlikte olduk bir hafta oldu hamile olmayacağımı anlamına gelmiyor tabii şimdi yumurtalama dönemi geçti sanki belirtilerim geçti :işsiz:

Merhaba kızlar ben de bu aya dün ki test pozitif çıktı bugün de kan verdim inşallah yüksek çıkar :) Screenshot_20180902-201016.jpg

Kızlar günaydın yazılarınızı ancak bugün okuyabildim. Doktora gidenler bizi de haberdar edin, inşallah çook çook güzel haberler alırsınız. Bu arada yerleşme kanaması yaşayan var mı ?
Günaydın :) sanırım ben yerleşme kanaması yaşadım canım adet günü açık kırmızı renkte leke ile devamında koyu kahveye döndü sonra devamı geldi

hadi ya 3 aylık kullandım sonunda kan tahlilde folat biraz yüksek çıktı ondan yapıyor demek ki kaç değerinden yüksek zararlı?
Canım benim doktoruma ilk defa gittiğimde bana folik asit kullanıyor musun dedi bende evet dedim adını hatırlayamadım o da folbiol kullanma da gerisi önemli değil dedi. 5 mgdan fazlaymış galiba bebek için iyi değil dedi. Fazlaymış içeriği gerekenden. Tabi kendi doktorun önerdiyse bilemiyorum yinede danış derim.

Hamiş kızlar akıntınız ne durumda? Alıntılayarak cevaplayabilir misiniz?

Günaydın :) sanırım ben yerleşme kanaması yaşadım canım adet günü açık kırmızı renkte leke ile devamında koyu kahveye döndü sonra devamı geldi
Benim 4+4. günüm bugün ama hiç bir şey gelmedi. Bazılarında geç oluyormuş sizlere de sorayım dedim canım.
Teşekkür ederim cevabın için.

Back