• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah bağışlasın evladınızı,ikinci bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) keseyi gördünüz mü
Yok canım prosedürü ilk çocukdan az çok biliyorum burada devlette ilgi sıfır özele gideceğim için sürekli gitmek istemiyorum yarın yada salı sağlık ocağında bhcg ve diğer testleri yaptırıp duruma göre 6. Haftayı doldurunca gideceğim nasip olursa hem kese hem bebiş hem kalp atışı hepsi bi arada çıkar inşallah

selam kızlar herkese rahat bir hamilelik ve saglıklı dogum diliyorum. bende hamileliğim kesinleşinde bu topikte olcam sanırım. tüp bebek tedavisine baslamıstım adete bir hafta kala. bi türlü adet olmayınca bi test vereyim dedim. aa ne göreyim çift çizgi. kan tahlili verdim 61 cıktı. ama o kadar gecikmeye düşük geldi bana biraz. doktorum iki gün sonra yineleyelim testi dedi. bakcaz artık. inşallah bende aranızda olurum hepinize sevgiler

selam kızlar herkese rahat bir hamilelik ve saglıklı dogum diliyorum. bende hamileliğim kesinleşinde bu topikte olcam sanırım. tüp bebek tedavisine baslamıstım adete bir hafta kala. bi türlü adet olmayınca bi test vereyim dedim. aa ne göreyim çift çizgi. kan tahlili verdim 61 cıktı. ama o kadar gecikmeye düşük geldi bana biraz. doktorum iki gün sonra yineleyelim testi dedi. bakcaz artık. inşallah bende aranızda olurum hepinize sevgiler
Güzel süpriz olmuş tebrikler sağlıkla devam eder inş benimde ilk oğlum tüp bebek bu doğal

Belki geç döllenmedir canım benim de tahmini yumurtlama dönemine göre değerimi daha yüksek bekliyordum ama 61 çıktı. Üç gün sonra testi tekrarladim ama sağlık ocağında yaptırdığım için sonucumu ancak yarın öğrenebileceğim. İnşallah hayırlısı olur. Gebelik belirtilerinde degisimler artışlar varsa endişe etme hormon değerin yükseldikçe belirtilerin de artar

Belki geç döllenmedir canım benim de tahmini yumurtlama dönemine göre değerimi daha yüksek bekliyordum ama 61 çıktı. Üç gün sonra testi tekrarladim ama sağlık ocağında yaptırdığım için sonucumu ancak yarın öğrenebileceğim. İnşallah hayırlısı olur. Gebelik belirtilerinde degisimler artışlar varsa endişe etme hormon değerin yükseldikçe belirtilerin de artar
Ya oda fikir vermiyor. Çünkü göğüs hassasiyetim gecti ama azıcık midem bulanıyor. İdrar testinden anlamaya calıştım artıs var mı diye fotodaki gibi çıktı. Tahmini yumurtlamadan kac gün sonra 61cıktı?

Eklentiler

• 0F29BE4A-793C-4CDE-8A6D-444415740DC7.jpeg
    0F29BE4A-793C-4CDE-8A6D-444415740DC7.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar selam, 23 agustosta öğrendim gebeliğimi ilk değer 222 cıktı, 25 agustosta tekrarladım 618 cıktı kese ve kalp atışı icin sizce ne zaman gideyim? Şuan 5+3 üm

Ya oda fikir vermiyor. Çünkü göğüs hassasiyetim gecti ama azıcık midem bulanıyor. İdrar testinden anlamaya calıştım artıs var mı diye fotodaki gibi çıktı. Tahmini yumurtlamadan kac gün sonra 61cıktı?

Tahmini yumurtlamadan 18 gün sonra pozitifi gördüm. 17.gün test yaptım negatifti bir sonraki gün ise pozitif çıktı. İlk pozitifi gördükten iki gün sonra yani 20 gün sonra ise beta hcg 61 çıktı.

Kızlar selam, 23 agustosta öğrendim gebeliğimi ilk değer 222 cıktı, 25 agustosta tekrarladım 618 cıktı kese ve kalp atışı icin sizce ne zaman gideyim? Şuan 5+3 üm
Selam canım öncelikle hayırlı olsun sağ selamet kavuşursun inşallah. Bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim. Ben 6+2 de duymuştum .

Evet güzel sürpriz oldu. Umarım öyle olur. Siz keseyi görmüşsünüzdür sanırım sıra kalp atısında :)
Yok canım daha gitmedim ikisi için birlikte gitmeyi düşünüyorym 61 az deil bence önemli olan iki gün sonra ikiye katlaması onuda zaman gösterecek panik oluyo insan tabi sabretmesi zor

Kızlar neredeyse dün geceden beri sürekli midem bulanıyor. Bugün evdeydim ama yarin iş var ve ben ne yapacagim diye kara kara düşünüyorum.Modum çok düştü.Moralim cok bozuldu.insallah bu bulantilar cok uzamaz .Sürekli bi rahatsızlik hissi var midemde :kusmuk:

6. Haftan dolsun canım ben kızımda 6+2duydum
Hmm tamam bekleyeyim randevumu ozaman ama cok korkuyorum acaba hersey yolunda mı diye endişeliyim kese iyi yerde mi değerim iyi arttı mı kasık batmalarım oluyor ara ara normal mi midem bulanmıyor normal mi ooff offf :olamaz:

Yok canım prosedürü ilk çocukdan az çok biliyorum burada devlette ilgi sıfır özele gideceğim için sürekli gitmek istemiyorum yarın yada salı sağlık ocağında bhcg ve diğer testleri yaptırıp duruma göre 6. Haftayı doldurunca gideceğim nasip olursa hem kese hem bebiş hem kalp atışı hepsi bi arada çıkar inşallah

Benim ilk olunca sabırsızlanıyorum, bende yarın öğlen gidip keseyi gorucem inşallah :)

Back