2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Kizlar bu yorgunluk hissi gelecek aylarda geciyor mu acaba?Birde uyku. Tecrubeliler beni aydinlatsin lutfeeeeen:dua:

Canım hamileliğin ikinci doneminde rahatlarsın inşallah. En güzel günler 3-6 ay arası. Bebek yerini sağlama almış oluyor hem de taşınabilecek kadar hafif oluyor hala. Üstelik bulantılar da geçiyor genellikle . Sık idrara çıkmak da yok. Yorgunlukta azalıyor :halay:

Hiç aranızda çin takvimine bakan oldumu,kime baktiysam tuttu denk geldi,çevremde hiç tutmayan yok merak ettim:)

Ben canım, arada konuşuyorum bende seviyorum karnımı,sevgiyle tutunup büyür diye,anlamaz suan ama ben yinede seviyorum:)
Anlamaz olur mu annesi senin pozitif enerjin onun gelişimini hep olumlu etkileyecek. Konuşmaya devam etmeliyiz. Bol bol sevgi gönderelim minişlere :KK200:

Canım benim ilki tutmamisti yaa o yüzden bu kez bakmicam. Çok kız istemiştim rüyalarıma girdi kaç kez. Oğlan geldi :KK49:

Tutmayan bir arkadaşıma ben baktım tutuyordu ,yasa bir iki ekleme olayını yanlış yapmıştı. Otomatik hesaplama diye bişey çıkarmışlar şimdi zahmetsiz söylüyor:)
İns birde kızın olur :)

Tutmayan bir arkadaşıma ben baktım tutuyordu ,yasa bir iki ekleme olayını yanlış yapmıştı. Otomatik hesaplama diye bişey çıkarmışlar şimdi zahmetsiz söylüyor:)
İns birde kızın olur :)

Hangisi hayirli ise o gelsin inşallah. Hayırlı bir kıza hayır demem elbette. Amin :dua::KK56:

Ben daha bakmadim canim.Sen baktın mi ne gosteriyor

Ben aylardır bakıyorum bu ay olursa ne olur diye:) bu ay kız gösteriyor, birde Rus takvimi varmış,ondada baktım geçenlerde kız diyo, bilmiyorum bakalım,tek çocuk düşünüyorum bir kız olursa fena olmaz:) öncelik sağlıklı güzel ahlaklı,ömür boyu acısını yaşamayacağim bir evlat, eşim de bence kız olucak öyle hissediyorum dedi geçenlerde,öyle olunca da acaba kizmi eekekmi diye aklıma geliyor arada:) ikisiyle de ilgili farklı hayallerim var :emir_bebek: Allah gonlumuze göre versin insallah

Merhaba kızlar, bugün doktora gittim çok şükür keseyi ve kalp atışlarını izleyebildik ama şuan daha 5+3 olduğu için duymadık. Doktorumuz kan tahlillerini verdi yaptırmam için. Sonuçlar çıkınca gelin o zaman da kalp atışlarını dinleyelim dedi.

Çok güzel bir haber canım,darısı bizlere inşallah:)

Merhaba kızlar, bugün doktora gittim çok şükür keseyi ve kalp atışlarını izleyebildik ama şuan daha 5+3 olduğu için duymadık. Doktorumuz kan tahlillerini verdi yaptırmam için. Sonuçlar çıkınca gelin o zaman da kalp atışlarını dinleyelim dedi.
Cnm hayırlı olsun.beta değerin kaçtı ben dün gittim sadece kese görüldü bundan dolayı üzüldüm baya bilgi verirsen sevinirim.

Cnm hayırlı olsun.beta değerin kaçtı ben dün gittim sadece kese görüldü bundan dolayı üzüldüm baya bilgi verirsen sevinirim.
1102.89 du canım benim Reglimden iki gün sonra geçen hafta kese çok küçüktü açıkçası aldırmak için gitmiştim ama vazgeçtik doktorda bugün baktı işte kese büyüdü mü diye çok şükür sıkıntı yok dedi

antibiyotik kullaniliyor mu? Dun beni migren agrisi tuttu bi tane parol aldim ama ilk oldugu icin cok tecrubesizim alsammi diye cok tereddut yaşadım.Cok gecmis olsun bu arada
Kullanılıyor canım b grubu ilaçlar serbest. Çünkü tedavi edilmemesi ilaçtan daha büyük riskmiş. Kana karışırsa direk bebeğe gidiyor bakteriler. Parol gebelikte en masum ilaçmış hiçbir sıkıntı yok günde 2 tane hakkımız var. Parasetamolün gebeliğe riski yok bende sağlıkçıyım ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu benimki :)

Ah canım ya, bakım yaptırdıysan gebelikten dolayıdır,sabret canım mecbur,geçmiş olsun
Gebelik tetikliyormuş maalesef bir haftadır neler çektim şimdi daha iyiyim canım antibiyotik hafifletti bi 5 dk geliyor geçiyor inşallah tamamen geçecek. Bu arada hcgm 1410,8 olmuş normal mi? En son çarşamba gece ölçülmüştü 348 di.

Gebelik tetikliyormuş maalesef bir haftadır neler çektim şimdi daha iyiyim canım antibiyotik hafifletti bi 5 dk geliyor geçiyor inşallah tamamen geçecek. Bu arada hcgm 1410,8 olmuş normal mi? En son çarşamba gece ölçülmüştü 348 di.

Çok güzel artmış,2 buçuk günde süper artmış, zaten %70 e kadar fazla artış bekleniyor,en az iki katı değer olacak, bende yarına olcturebilicem, pazartesi de doktora gidip inş keseyi gorucez,belki sürpriz olur kalp atışında izleriz:)

X