canim çok tesekkur ederim ya ogrendigim iyi oldu.Bende migren var dayanilmaz oluyor en azindan parolla falan odare etmeye calisirim

Cnm hayırlı olsun.beta değerin kaçtı ben dün gittim sadece kese görüldü bundan dolayı üzüldüm baya bilgi verirsen sevinirim.
Üzülme canım betan kaçtı keseyi gördüğünde ilerleyen zamanlarda görürsün inşallah.
5+5te kese ve yolk kesesini gördük(38bin üzeri çıkmıştı değerim)doktor kalp atışı olması gerek dedi ama görmemişti.
3 gün sonra tekrardan çağırdı çok şükür kalp atışını gördük.
7+2de duyduk çok şükür.
İnşallah sende en yakın zamanda görür duyarsın birazcık sabret canım

Cnm cevapladığın için tesekkür ederim biraz içim rahatladı. Benim sabretmem gerekiyor herhalde

Betam 7000 cnm yazmayı unutmuşum

Cnm cevapladığın için tesekkür ederim biraz içim rahatladı. Benim sabretmem gerekiyor herhalde
Sabret canım ne kadar erken gidersen o kadar çok stres olursun. biraz geç gitki hem bebişi hemde kalp atışlarını duyabilesin.
Kese gördükten 3 gün sonra doktor çağırdı diye gittim. yoksa direk 7+2de tüp doktoruna gitcektim kalp atışını duymaya

Pazartesi günü kendi doktoruma gidecem bakalım ordan iyi haberler alırım inş.

Acile gitmiştim çok detaylı bilgi vermediler.ağrım oldyğu için gitmiştim. .2 düşük ve 1 dış gebelik yaşadğım için biraz tedirginim.
Allah yardımcın olsun korktuğunu tekrardan yaşamazsın inşallah canım.
İçini ferah tut bol bol dinlen canım.
bende senin gibiyim 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim.

Allah yardımcın olsun korktuğunu tekrardan yaşamazsın inşallah canım.
İçini ferah tut bol bol dinlen canım.
bende senin gibiyim 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim.
Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.size.çok çok teşekkür ederim sizinle dertleşmek iyi geldi

Arkadaşlar içinizi ferah tutun,Allah'ın izniyle herşey güzel olacak, guluzar canım keseyi görmüşsün, kalp atışı çok sonra duyuluyormus,birde herkeste farklı,sende şuan duyulmaz ama bende duyulabilir vs,,, sen içini ferah tut,bol bol dua et, inş minik kelebeginin kalp atışlarını da duyacaksin merak etme canim

Arkadaşlar sağlıklı bir çocuk sahibi olmak çok zor,bir mucize resmen. Hele de insan acı tecrübe yaşayınca hep öyle mi olacak acaba diye korkuyo elinde olmadan. Sağlıklı pırıl pırıl evlatları olup ilgisiz tipleri görünce acayip sinirleniyorum,bu kadarını kolay buldunuz, ilgisizlik bağırma çağırma vs.. inş bizler Allah'ın bize lutfu olan yavrularımizi hiç kırmadan incitmeden sevgiyle büyüten,sevgiden simartan ebeveynler oluruz.hakeden anne babalar olalım insallah

R rkndmt . Evet bugünkü konuşmalarımla biraz sakinledim.dediğin gibi insanın kayıpları olunca en ufak birşeyden evham yapıyor.Ama zamana bırakmak en güzeli

Folik asit olarak hangi markaları kullanıyorsunuz kızlar ve ne kadardır kullaniyorsunuz

Folibol kullandım birkaçgün aşırı kabız yaptı.folic plus iyi diyorlar kabızlık sorunu olmuyormuş onu deniycem.

Selam bayanlar bildirim gelmemiş geride kalmışım sakaryalıyım 2buçuk yasında bir kız annesiyim bu ikinci olacak nasip olursa çin takvimi kızımda tutmadı bunda tutacakmı bakalım benimde göz kararmalarım başladı biraz erken genelde 6.haftayı doldurduktan sonra etkiliyor bebişleri hissetmekten bahsetmişsiniz o biraz zor gerçekten hissedince anlarsınız 12 haftadan sonra oda fazla kilonuz yoksa hissedersiniz bazı arkadaşlar bebeği göremeyince endişelenmiş ama hiç endişelenmeyin bazı ultrasonlardan kaynaklı genelde devletinkiler daha düşük kalite olduğu için geç gözüküyor herkese sağlıklı gebelik geçirmesi dileğiyle

Hayırlı olsun benim oğlum da iki buçuk yaşında mart 2016 doğumlu

Allah bağışlasın evladınızı,ikinci bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) keseyi gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…