Hayırlı olsun yok gitmedim bende iki hafta sonra kalp atışınıda duy ar ım diye düşünüyorum inş korkuyorum biraz iki ay önce kese gelişmediği için düşük yaptım sürpriz oldu hemen beklemiyordum
Merhaba canım,kese gelismediginde değerleriniz nasildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun yok gitmedim bende iki hafta sonra kalp atışınıda duy ar ım diye düşünüyorum inş korkuyorum biraz iki ay önce kese gelişmediği için düşük yaptım sürpriz oldu hemen beklemiyordum
Karından değil vajinal bakıldı.5+1dim dün keseyi gördüler sadece
Selam kızlar bende salı günü gittim doktora keseyi doktor gördü biz göremedik çok gaz varmış persembe günü tekrar kontrole çağırdı inşallah bu sefer net görünü. Karından baktı alttan net görünür gerek yok dedi. Hepimiz icin hayırlısı olsun
Kan değerine ilk hafta dışında ç baktırmadım ultrasonla kese göründü sonra lekelenme başlayınca bakıldu kese gelişmemişMerhaba canım,kese gelismediginde değerleriniz nasildi
Kan değerine ilk hafta dışında ç baktırmadım ultrasonla kese göründü sonra lekelenme başlayınca bakıldu kese gelişmemiş
Amin inşallah canım. 498di dr a gitmeden 4 gün önce bir daha baktırmadım dr da keseyi görünce gerek duymadı sanırım 2000lerde falandır canim idrara sıkışıktım yalnız bende çok şişkinlik ve gaz var bebeklerimiz sağlıklı olsunda herşey kutsaldır ❤Gözün aydın , darısı başımıza, değerin kaçtı canım keseyi gordugun
Birde idrar sıkışık git bol su iç muhakkak daha net görünüyor
Beta hcg 7000 cnm evet 7. Haftada kalp atışı duyuluyormuş .bundan önce 1 duş gebelik iki düşük yaşadım tedirginliğim buyüzden. Ama iyi olan şu ki diğerlerinde hemen kanamam başlıyordu bunda öyle birşey yok.inş hepimiz biran evvel kalp atışlarını duyar sağlıklı bir şekilde çocyklarımızı doğururzGözün aydın kese görünmüş,hiç tedirgin olma,kalp atışı 7. Haftadan sonraymis zaten, değerin kaçtı keseyi gördüğün ,darısı hepimize inş, meleğinin minik kalp atışlarını da duymak nasip olsun inşallah:)
Kızlar mide bulantim yok diye seviniyordum ki sevincim kursağımda kaldı.Sabah mahvetti beni içim dışıma çıktı. Bugün itibariyle başladik.Allah sonumuzu hayr etsin.O niydi gıııııız moduna girdim
Beta hcg 7000 cnm evet 7. Haftada kalp atışı duyuluyormuş .bundan önce 1 duş gebelik iki düşük yaşadım tedirginliğim buyüzden. Ama iyi olan şu ki diğerlerinde hemen kanamam başlıyordu bunda öyle birşey yok.inş hepimiz biran evvel kalp atışlarını duyar sağlıklı bir şekilde çocyklarımızı doğururz
338 canimÖnceki kaçtı hatırlayamadım ,ama herşey yolunda sanırım:)
3 ay dolmadan yapamayız diyorlar canım yok illa yapılsın dersen kağıt imzalatılıyor sorumluluğunu alıyorum sonucun diye. E kim evladını göz göre göre riske atar. Mecbur oturdum çekiyorum 4 hafta dişimi sıkacağım bi şekilde ama bazen dayanamıyorum gerçektenevet cnm hamililerde diş sorunları çok oluyor maalesef..diş ağrısı diş eti kanaması baskın ağız kokusu..ben birincide 5 aylıktım 20lik dişm operasyonu olmuştum ama ilk 3 ay riskli çok geçmiş olsun
10. Haftayı geçsem serbest herşey bebeğin şuan organ doku yeni yeni oluştuğu için anomali riski yükseliyor. 2 ay kadar önce diş temizliği ve bakımı yaptırmıştım bebek düşünüyorum diye. Röntgende aynı hastanede çekildi var ( yenisi 3 aydan önce yelekle bile çekilmiyor) ama çürük çok gözükmüyor yani bu kadar inletecek kadar değilmiş en son artık bebekten dolayı ağrı oluşuyor dediler ağrı kesiciyle geçiyor çünkü 4 hafta daha sabret diyorlar bazen beynime çivi sokuyorlar gibi ağrıyor ağlatıyor vallahi. Yavrum için katlanıcam artık antibiyotik biraz rahatlattı.Günaydın canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin . Röntgen için hamilelere giydirilen korumalı önlük tarzı şeyler oluyor, heryer kullanmiyomus, kullanan doktorlar oluyormuş,bir araştır istersen, birde Banu çiftci adlı doktorun bu konularla alakalı videoları vardı onu izle bilgi alırsın,çok çok mükemmel bir hekim kadın doğumcu. Bende de diş hassasiyeti başladı onunla alakalı sanırım, dolgularimda hafif kendini hissettirmeler, benim bir tanıdığımin 9 ayı dis ile ilgili sıkıntılarla geçti,Yeditepe üni Hastanesi'ne gidip geliyordu baya biseyler yaptırmıştı, hangi ildesin illaki deneyimli bir doktor vardir, senin için çok dua edicem
Beta hcg 7000 cnm evet 7. Haftada kalp atışı duyuluyormuş .bundan önce 1 duş gebelik iki düşük yaşadım tedirginliğim buyüzden. Ama iyi olan şu ki diğerlerinde hemen kanamam başlıyordu bunda öyle birşey yok.inş hepimiz biran evvel kalp atışlarını duyar sağlıklı bir
cnm çok gecmis olsun.tez zamanda sifa bul insallah3 ay dolmadan yapamayız diyorlar canım yok illa yapılsın dersen kağıt imzalatılıyor sorumluluğunu alıyorum sonucun diye. E kim evladını göz göre göre riske atar. Mecbur oturdum çekiyorum 4 hafta dişimi sıkacağım bi şekilde ama bazen dayanamıyorum gerçekten
Ah canım ya, bakım yaptırdıysan gebelikten dolayıdır,sabret canım mecbur,geçmiş olsun10. Haftayı geçsem serbest herşey bebeğin şuan organ doku yeni yeni oluştuğu için anomali riski yükseliyor. 2 ay kadar önce diş temizliği ve bakımı yaptırmıştım bebek düşünüyorum diye. Röntgende aynı hastanede çekildi var ( yenisi 3 aydan önce yelekle bile çekilmiyor) ama çürük çok gözükmüyor yani bu kadar inletecek kadar değilmiş en son artık bebekten dolayı ağrı oluşuyor dediler ağrı kesiciyle geçiyor çünkü 4 hafta daha sabret diyorlar bazen beynime çivi sokuyorlar gibi ağrıyor ağlatıyor vallahi. Yavrum için katlanıcam artık antibiyotik biraz rahatlattı.
antibiyotik kullaniliyor mu? Dun beni migren agrisi tuttu bi tane parol aldim ama ilk oldugu icin cok tecrubesizim alsammi diye cok tereddut yaşadım.Cok gecmis olsun bu arada10. Haftayı geçsem serbest herşey bebeğin şuan organ doku yeni yeni oluştuğu için anomali riski yükseliyor. 2 ay kadar önce diş temizliği ve bakımı yaptırmıştım bebek düşünüyorum diye. Röntgende aynı hastanede çekildi var ( yenisi 3 aydan önce yelekle bile çekilmiyor) ama çürük çok gözükmüyor yani bu kadar inletecek kadar değilmiş en son artık bebekten dolayı ağrı oluşuyor dediler ağrı kesiciyle geçiyor çünkü 4 hafta daha sabret diyorlar bazen beynime çivi sokuyorlar gibi ağrıyor ağlatıyor vallahi. Yavrum için katlanıcam artık antibiyotik biraz rahatlattı.
Kizlar bu yorgunluk hissi gelecek aylarda geciyor mu acaba?Birde uyku. Tecrubeliler beni aydinlatsin lutfeeeeen