Slm kizlar.bi kac gundur giremedim.gecmisi okudum hep.hastalara gecmis olsun.iyilere masallh

Günaydın kızlar bu buluntular beni mahvetti herşeyden tiksinir oldum gözümü açtığım an başlıyo off çok zor bugün Dr. Biraz insaflı çıksa da istirahat verse bari biraz
Doktor bana premesis plus diye bitkisel bir bulantı hapı vardı,bunu kullan çok zorlanır san dedi,içinde folik asit var, bunu içersen folik asit içme ekstra dedi bende bugün alcam,

Merhaba kızlar etten tiksinen varmi benim gibi baliktanda vede tatli gıdalardan da ne yiyeceğimi sasirdim

Ben canım, yeşillik salatası yiyorum bol bol,ekşi tuzlu yiyebiliyorum,tatlı et balık mümkün değil hele balık midemi kaldiriyo bir kere bile yiyemedim, inş bulantı geçince yiyebiliriz,çok önemli yemeniz lazim

Merhabalar, benımde Mayısın ikinci haftası görünüyor insallah bakalım. Biz 8+5'deyiz. Heyecanla cinsiyet öğrenme zamanını bekliyoruz. Allah ne verirse en sağlıklısını versin insallah hepimize

Belki rapor alınca biraz dinlenme kendini toparlama fırsatı bulursun canım. Sonrasında baktın olmuyor ara verirsin. İnsan ömründe kaç kere hamile ki.... Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Gerisi Allah'ın izniyle hallolur.

Canım su ilk istenen detaylı testlermi, ben onların yapılanların i sağlık ocağında, sağlık ocağında yapilamayanlari özelde yaptırdım 200 falan tuttu onlarda, sağlık ocagini değerlendir bu anlamda,gebeler hiç beklemeden kan veriyo sistemleri çok iyi,benimde özel sağlık sigortası var, gebelikte sadece indirim oluyo kapsamiyor. Doktor randevusu 280 ben 157 veriyorum bu tarz indirimler oluyo, gebelik dışında kadın doğuma gittiğimde 35 lira veriyodum mesela

Bendede 5+2 iken kese ve yolk sac göründü, bebek bir hafta sonra göründü, yolk sac bebekten önce oluşuyor,onun görünmesi önemli, hadi gözün aydın canim

S
bende hemşireyim ve seni anlyrm sabret. Canım Allah büyük ve kaldıramayacağı yük vermez bende ağlaya ağlaya geliyorum ise bulantılar hastane kokusu çalışma şartları yorucu ve yıpratıcı Allah kolaylık versin

rapor al biraz dinlen bakalım, idare etmeye çalış, baktın olmuyor ona göre çözüm bulursun canim

kızlar ben mide agrısı ve yanmasından duramıyorum ,bununla nasıl baş edicem ilacı var mı?
Var canım ben onunda ilacını aldım maalesef mide yanması reflü ve ağrıya iyi geliyo doktor gaviscon verdi, gebelikte hicbir zararı yokmuş, a grubu bir ilaç,doktoruna danış sende

Merhaba kızlar etten tiksinen varmi benim gibi baliktanda vede tatli gıdalardan da ne yiyeceğimi sasirdim
Ben et süt yumurta .Soğan sarımsak ya herdeyden tiksiniyorum salcadan bile yediğim tek şey yoğurt. Pilav makarna onlardanda tiksinme başladı bile

Canım ben de 6+5te gitmiştim doktora karından bakınca keseyi gördü ama bebeği göremedi alttan bakınca görüldü kalp atışı da
Bnde gecen hafta 6+4 dü gittigimde kese vardi bebek gorunmedi.alttanda bakti ama gorunmedi.cuma tekrar gitcem insallh gorunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…