Merhaba kızlar etten tiksinen varmi benim gibi baliktanda vede tatli gıdalardan da ne yiyeceğimi sasirdim
Aynı durumdayım canım. Normalde etçiyimdir ama şimdi et görmek istemiyorum aynı zamanda zeytinyağlıda çok yiyemiyorum. Tatlı görmek istemiyorum. Daha çok fresh şeyler yemek istiyorum yoğurtlu makarna falan yapıyorum ya da çorba tarzı ama onlarıda çok fazla yiyemiyorum zorladım mı çıkartıyorum. Benim bulantı sadece sabah değil bütün gün sürüyor. Bugünümüze de şükür yeter ki kuzucuklar sağlıklı olsun.

Merhaba arkadaşlar. Benim de tahmini dogum tarihi 28 Mayis. Allah hepimizin sağlıklı sihhatli doğum yapmasini nasip etsin. Hayirli evlat sahip olabilmeyi nasip etsin ben ssvd yapmak istiyorum tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim

S
bende hemşireyim ve seni anlyrm sabret. Canım Allah büyük ve kaldıramayacağı yük vermez bende ağlaya ağlaya geliyorum ise bulantılar hastane kokusu çalışma şartları yorucu ve yıpratıcı Allah kolaylık versin
Beni en başta soğutan hastaların tavrı oldu inan o kadar hastanede çalıştım istanbuldakiler kadar saçma hasta profili görmedim heryerde illaki var ama burda iyisi tek tük insan bir sağol der ama nerde. Tansiyon ölçücem adam bana istemiyorum çıksa napcan inse napcan diyor e ne işin var o zaman burda diyemiyosun şımarık bencil insanlar çok zor geliyor bazen katlanmak

Belki rapor alınca biraz dinlenme kendini toparlama fırsatı bulursun canım. Sonrasında baktın olmuyor ara verirsin. İnsan ömründe kaç kere hamile ki.... Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Gerisi Allah'ın izniyle hallolur.
Doğum iznine kadar bir şekilde götürmem lazım sanırım bakalım Allah büyük belki şartlar değişir o kadar dua ettim bekledim bebeğim olsun diye şimdi böyle olunca bebeğede haksızlık gibi geliyor daha çok üzülüyorum

ben tatlibalik gb seylerden yemek istemiyorum. agir geliyor. Bu zamana kadar limonla arasi olmayan ben corbalara birsuru limon sikiyorum cok iyi geliyor bulantima.tuzlu seyler corba hafif yemeklerle gidiyorum bu aralar. sabahlari yumurta yemeye calisin canlar birsuru itamin varmis. birde havucda a vitamini cok iyiymis.

Bnde gecen hafta 6+4 dü gittigimde kese vardi bebek gorunmedi.alttanda bakti ama gorunmedi.cuma tekrar gitcem insallh gorunur
Haftaya görünür canım demekki geç döllenmiş bebiş

Doğum iznine kadar bir şekilde götürmem lazım sanırım bakalım Allah büyük belki şartlar değişir o kadar dua ettim bekledim bebeğim olsun diye şimdi böyle olunca bebeğede haksızlık gibi geliyor daha çok üzülüyorum

Yok canım kendine haksızlık etme. Bulantilardan dolayı da biraz modunda düşüyordur, halin olmuyordur. İkinci üç aylarda miden daha rahat olur daha enerjik hissedersin kendini inşallah. Ayakta uzun durmanın bir neticesi olarak evet bel ağrıları yaşama ihtimalin çok yüksek ama madem sabretmek istiyorsun bol bol dinlenirsin evde olduğun zamanlar canım . İnşallah umdugundan güzel gelir gelecek günler senin için...

Merhaba arkadaşlar, ben sonunda bebişimi gördüm , minik minik kalp atışını da gördüm. Rabbim bundan sonrasını hayırlı etsin.. Hepinize sevgiler :KK66:
canim gozun aydin masallah bebisine kiyamam insallah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Biri benim midemi alsın atsın. Deliler gibi bulantım var. Ama kusmuyorum.

Yok canım kendine haksızlık etme. Bulantilardan dolayı da biraz modunda düşüyordur, halin olmuyordur. İkinci üç aylarda miden daha rahat olur daha enerjik hissedersin kendini inşallah. Ayakta uzun durmanın bir neticesi olarak evet bel ağrıları yaşama ihtimalin çok yüksek ama madem sabretmek istiyorsun bol bol dinlenirsin evde olduğun zamanlar canım . İnşallah umdugundan güzel gelir gelecek günler senin için...
Normalde bel düzleşmem vardı tedavi olmuştum düzelmişti belki ondan da olabilir ama kadın doğumcu bel ağrısına normal diyor çok şiddetli olmadıkça. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için gelecek umarım hepimiz için en doğru en güzel şeyleri sunar bizlere ve bebişlerimize

Beni en başta soğutan hastaların tavrı oldu inan o kadar hastanede çalıştım istanbuldakiler kadar saçma hasta profili görmedim heryerde illaki var ama burda iyisi tek tük insan bir sağol der ama nerde. Tansiyon ölçücem adam bana istemiyorum çıksa napcan inse napcan diyor e ne işin var o zaman burda diyemiyosun şımarık bencil insanlar çok zor geliyor bazen katlanmak
Ben İstanbul'da 4sene çalıştım eğitim.arastirma da bilirim yoğunluğu insanları . Kaça kaça geldim seni çok iyi anlyrm açıkçası İstanbul çok çok zor bir sehir

Ne gereksiz cahil insan tipleriymis ya, iinse ciksa küt diye ölcen amca desen yeri yani. Nezaket kurallarını bilmeyen,cahil insanlarla uğraşmak zor Allah sabır versin. Devlet hastanesi hemsiresisin seni yapmak zorunda kahır çekmek zorunda laf söylerim, cevap veremez,verirse sikayet ederim gibi bir algı var, Allah sabır versin tekrar.

Bendede 5+2 iken kese ve yolk sac göründü, bebek bir hafta sonra göründü, yolk sac bebekten önce oluşuyor,onun görünmesi önemli, hadi gözün aydın canim
Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşaallah :):) 2 hafta beklicem artık her güzel olur inşaallah:)

Back