Slm kizlar.bi kac gundur giremedim.gecmisi okudum hep.hastalara gecmis olsun.iyilere masallh ;)

Günaydın kızlar bu buluntular beni mahvetti herşeyden tiksinir oldum gözümü açtığım an başlıyo off çok zor bugün Dr. Biraz insaflı çıksa da istirahat verse bari biraz
Doktor bana premesis plus diye bitkisel bir bulantı hapı vardı,bunu kullan çok zorlanır san dedi,içinde folik asit var, bunu içersen folik asit içme ekstra dedi bende bugün alcam,

Merhaba kızlar etten tiksinen varmi benim gibi baliktanda vede tatli gıdalardan da ne yiyeceğimi sasirdim

Ben canım, yeşillik salatası yiyorum bol bol,ekşi tuzlu yiyebiliyorum,tatlı et balık mümkün değil hele balık midemi kaldiriyo bir kere bile yiyemedim, inş bulantı geçince yiyebiliriz,çok önemli yemeniz lazim

Merhabalar, benımde Mayısın ikinci haftası görünüyor insallah bakalım. Biz 8+5'deyiz. Heyecanla cinsiyet öğrenme zamanını bekliyoruz. Allah ne verirse en sağlıklısını versin insallah hepimize:anneadayı::KK200:

Oradan uzakken öyle mutluyumki ama işe geldiğimde aşırı mutsuz. Bebeğime iki yaşına kadar bakacaktım zaten her halukarda biraz raporla idare edeyim bakalım umarım düzelirm keşke doğuma kadar sabredebilsem ama 7 ay var

Belki rapor alınca biraz dinlenme kendini toparlama fırsatı bulursun canım. Sonrasında baktın olmuyor ara verirsin. İnsan ömründe kaç kere hamile ki.... Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Gerisi Allah'ın izniyle hallolur.

Kızlar günaydın nasılsınız:KK200: Hepimize güzel haftalar olsun ben de bi anımı anlatayım yakın zamandan:KK70: Doktor bikaç test istedim dedi ama sabah açlığı gerektiği için o gün veremedik. Cumartesi sabahtan gittim, özel saglık sigortam var ama hamilelikle ilgili şeyleri kapsamıyor zamanında hamilelik poliçesi yaptırmadığım için. Neyse gittim kan verilecek yere ordaki hemşire kız hesapladı 22 tane test istemiş doktor 2 Bin TL tutuyor dedi:skandal::skandal:
NEEEEYYY dedim, o arada eşim arabayı parkedip geldi falan onla konuşurken benim doktorun asistanı geldi, nerde isterseniz yaptırabilirsiniz bu ekonomik krizde niye kendinizi üzesiniz devlette bile yaptırsanız olur dedi. Neyse sonra çıktık baska bi yerde yaptırdık yine az para vermedik de, 2 Bine göre baya az verdik:KK53:

Canım su ilk istenen detaylı testlermi, ben onların yapılanların i sağlık ocağında, sağlık ocağında yapilamayanlari özelde yaptırdım 200 falan tuttu onlarda, sağlık ocagini değerlendir bu anlamda,gebeler hiç beklemeden kan veriyo sistemleri çok iyi,benimde özel sağlık sigortası var, gebelikte sadece indirim oluyo kapsamiyor. Doktor randevusu 280 ben 157 veriyorum bu tarz indirimler oluyo, gebelik dışında kadın doğuma gittiğimde 35 lira veriyodum mesela

Sağol Canım çıktım şimdi karından keseyi gördü ama bebeği göremedi kalp atışı için alttan bakmamı ister misin bi düşüğün var dedi bende beklerim ben hocam bakmayın dedim iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi yolksaç var dedi ama Bebek gözükmesi gerekmiyor muydu ?

Bendede 5+2 iken kese ve yolk sac göründü, bebek bir hafta sonra göründü, yolk sac bebekten önce oluşuyor,onun görünmesi önemli, hadi gözün aydın canim

S
Kızlar moralim çok bozuk bu iş yerinde yapamıyorum çok yoruluyorum çok zorlanıyorum sanırım çıkmam gerek ama aileme çevreme mahçup olucam diye yapamıyorum hergünüm ağlamakla geçiyor hamile halimle herşeyi bekliyolar hasta kendi kalkamamış ben tutmadım diye azar yedim nasıl kaldırayım koskaca adamı ben? Hamile olmasamda kaldıramazdım ondan sonra kayış koptu bir adım bile gelmek istemiyorum istifa edersemde bir yıl tercih cezası yiyip bir sene sonra atanabilirim zaten bebek anca doğar büyür sizce mantıksız mı düşünüyorum
bende hemşireyim ve seni anlyrm sabret. Canım Allah büyük ve kaldıramayacağı yük vermez bende ağlaya ağlaya geliyorum ise bulantılar hastane kokusu çalışma şartları yorucu ve yıpratıcı Allah kolaylık versin

Balım ben 7 senedir çalışıyorum ilk defa burada çok mutsuzum burda sistem çorba gibi düzen yok o yüzden hep kargaşa var çok yorucu o yüzden dün eve gittiğimde belimin ağrısından ağladım artık ayaklarım şişmişti çünkü beş dk bile oturamıyorsun metropol bir şehir eğitim araştırma hastanesi. Hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum psikolojimin çünkü hafta sonu evimde çok mutlu oluyorum eşim sorun etmiyor maddi sıkıntımız yok rapor almayı denicem yarın en azından 3 5 gün bile dinlensem çok güzel olacak
rapor al biraz dinlen bakalım, idare etmeye çalış, baktın olmuyor ona göre çözüm bulursun canim

kızlar ben mide agrısı ve yanmasından duramıyorum ,bununla nasıl baş edicem ilacı var mı?
Var canım ben onunda ilacını aldım maalesef mide yanması reflü ve ağrıya iyi geliyo doktor gaviscon verdi, gebelikte hicbir zararı yokmuş, a grubu bir ilaç,doktoruna danış sende

Canım ben de 6+5te gitmiştim doktora karından bakınca keseyi gördü ama bebeği göremedi alttan bakınca görüldü kalp atışı da
Bnde gecen hafta 6+4 dü gittigimde kese vardi bebek gorunmedi.alttanda bakti ama gorunmedi.cuma tekrar gitcem insallh gorunur

Back