Bugün dayanamadım kontrole gittim
Bebeğin kalbi durmuş
Bir daha gruba girmeyeceğim
Listeden de silerseniz kim konu sahibi olursa çok sevinirim
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur inşallah
cok gecmis olsun cok . Rabbim en hayirli zamanda saglikli bir sekilde yeniden hamile kalip dogurmani nasip etsin . cok uzuldum .

Bebek anne karnına düştükten kırk gün sonra bebeğe ruhu verilir. Dolayısı ile bir can söz konusu. Yaşanan kayıplar evet dünyada iken bizi çok üzüyor. Ama hakiki hayat için düşününce sandığımız kadar da kayıp değiller aslında. Ahirette annesini bekleyen şefaatçi bir bebek... Eğer hissedilebilirse adeta bir müjde....

Bebeğin kalbi durmuş
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Oyy canım inan ki çok üzüldüm cokk sen hepimize moral verdin her konuda lütfen sende bırakma kendini çaresizliği bilirim ama .Allah okadar büyük ki keşke elimizden bişey gelse rabbimin bir bildiği vardır sen kontrole mi gittin canim

Bebeğin kalbi durmuş
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım ama emin ol çaresiz değilsin dualarını eksik etme iyi bir doktor bulup araştırmaların başlasın dualarımız seninle

Bebeğin kalbi durmuş
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
heexee heexee sadece bir Dr'a mı gittin? Bir iki gün sonra ultrason cihazı üst model bir dr'a daha başvur. İyice emin ol, daha çok gençsin ve insan vücudu sürprizlerle dolu. Eğer orada da aynı şeyi derlerse, yeniden denersin, bunun sonu yok. Tekrar geçmiş olsun

Bebeğin kalbi durmuş
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Yaa cok uzuldum cnm dsozun bittigi yer resmen allhm sabir versin.insallh tekrar nasip eder allhim

Burayı okurken kötü bi haber okursam kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorurum. heexee heexee canım sana sabırlar diliyorum. Allahım hayırlısıyla bebişini versin inşallah. Her şey allahtan

Canım kizmamaya çalış,bebek doğunca sabrinin dayanmadigi da çok şey olacak, sakin olmaya çalış,kızını üzme,benim bu anlamdaki felsefem şu ,iş yerinde birine acayip sinir oluyorum ama bagiramiyorum mecbur yine gülüyorum yüzüne, eşim,annem evladım işyerindeki o insanlardan daha mı değersiz onların kalbini nasıl kirabiliyorum? Bu bakış açısını benimsedim ailemi sevdiklerimi uzmuyorum basit şeyler için kızmıyorum. Bende çok sinirli bir insanım bu arada. Kızına kizacagin zaman asla bagiramiyacagin hep gülmek zorunda olduğun insanlar aklına gelsin,ve ikisini teraziye koy,biraz daha sakin kalabilirsin.
Birde ben çocuklara bağırma kızma konusunda şunu düşünüyorum,insan gücünün yettigine bağırır vurur vs. Engelli evladı olan tanıdıklarım oldu, bir kere baba desin başka bir şey istemem diyenleri gördüm, o arkadaşlar çocukları yeterli yurusun yaramazlık yapsın,ama yürüdüğünü konuştuğunu göreyim derlerdi. Bence sağlıklı bir evlat büyük bir nimet.
Tabiki sınır çizilir uyarılır,ama ufak şeyler için bağırmak gerçekten kalıcı yaraya döner. En yakınlarında oluyo özellikle ikinci olunca büyüğe sürekli iş yüklemek ve bağırma durumu, üzülüyorum o çocuklara, çocuklar sadece sevilir, ben kizamam hiç özelliklerd kız çocuklarına zaafim var,evi altı üstüne getirirler hayran hayran bakarım. Zor olsa da bu süreçte sakin olmaya çalış canım,vicdanen sen kendini yer bitirirsin çocuk unutsa bile,çok uzun yazdım sanırım kusura bakma. Allah kızınla bebeginle mutluluk versin ailene

Allah razı olsun . ben bu mesajı okuyayım sürekli çünkü yol gösterici. teşekkürler Allâh sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin .

arkadaslar bulantım cok kötü bugun başımı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum çok kötü durumdayım böyle devam ederse pazartesi işe gideemem çok zor bulantım için rapor istesem verir herhalde dr.

arkadaslar bulantım cok kötü bugun başımı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum çok kötü durumdayım böyle devam ederse pazartesi işe gideemem çok zor bulantım için rapor istesem verir herhalde dr.
Geçmiş olsun cnm , arkadasım hamileyken rapor alıyordu . Doktor problem çıkarmıyordu. En yakın zamanda geçer inşallah

Bende. Pazartesi ise başlıcagm izindeyim izindeydim bu hafta ve evden dışarı çıkmadm hep uzandm çünkü aşırı bulantın var pazartesi sekilde devam ederse çalışmam rapor Alicam canın Haftamiz bile aynı seninle

B

Son düzenleme:
Bebeğin kalbi durmuş
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim tez vakitte sağlıklısıyla yerini doldursun

Kızlar benim lekeler lavaboya gittikçe bir var iki yok. Yatıyorum sürekli bugün aklıma bir şey geldi. Acaba ikinci adet dönemi yaklaşıyor ondan mı böyle oldu. ?
Gerçekten çok üzülüyorum korkuyorum bir şey olacak diye. Var mı ikinci adet zamanı geçen

Bebeğin kalbi durmuş
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Senin için hep iyi hissetmiştim ne desem bilemiyorum herşeyde bir hayır vardır rabbim en güzeliyle mukafatlandırsın inşallah tez zamanda. Başka doktora da gözükmeni öneririm aynı zamanda

Back