Benim doktor bir damla bile olsa bana gel mutlaka diyor lekeler bebek büyüdüğü için kılcal damarlar nedeniylede olur başka sebeplede ama geç kalmamak mühim

Benim doktor bir damla bile olsa bana gel mutlaka diyor lekeler bebek büyüdüğü için kılcal damarlar nedeniylede olur başka sebeplede ama geç kalmamak mühim
Doktorumla görüştüm ilaçlarını al bir şey olmaz yat dinlen artarsa gel dedi.

Doktorumla görüştüm ilaçlarını al bir şey olmaz yat dinlen artarsa gel dedi.
Oluyor bazı gebelerde canım miktarına göre hareket et öyle dediyse. Ben yerleşme kanaması vs yaşamadım hiç akıntımda bu son iki haftaya kadar olmamıştı kupkuruydum çok çalıştığımdan oluyor galiba oda bir tarafım yer görmüyor hiç oturmuyorum

Yok balım yemek ne mümkün sabahları güne kusarak başlıyorum mide boş birşeyde çıkmıyor sürekli bulantı hali. İştahım eksilerde ne tatlı ne eksi hiçbirşey görmek istemiyorum anca bol bol domates salatalık tuzlayıp yiyorum aç geziyorum desem yeri. Bende yemek yapamıyorum işten gelince annem yakın o pişirip getiriyor yoksa halim harap abartısız

Ben yerleşmeyi yaşadım. Buda onun gibi az ama 3 gün oldu. Allah yardımcın olsun zor valla. Yatarken bile rahat değilim senin işin daha zor. Allah korusun meleklerimizi.

Ben yerleşmeyi yaşadım. Buda onun gibi az ama 3 gün oldu. Allah yardımcın olsun zor valla. Yatarken bile rahat değilim senin işin daha zor. Allah korusun meleklerimizi.
Benim eski hastanemde hasta paylaşımı vardı herkes kendi işini kafası rahat yapardı burda öyle birşey yok bir hastaya 5 kişi koşunca gereksiz uzuyor yapacağın işte karışıyor kafanda. Ekimde de nöbet yazmadı sorumlum sağolsun o konuda rahatım 9 4 gidip geliyorum şimdilik. Bende isterdim evde geçireyim gebeliği de yapamam biliyorum darlanır depresyona girerim ki öylede oldu 5. 6. Haftalar evdeydim çok psikolojim bozuldu hep ağladım sürekli yatıyordum sıkılmıştım

Canım adet zamanı yaklaşınca oluyomuş bazılarında benim daha ikinci adetim gelmedi ama okumuştum bide kırmızı değilse korkma Allah’ın izniyle bebiş büyüdüğü içindir bol bol yat kendini sarsma bi şey olmaz inşaallah

Cnm sen doktora gitcektin naptn nasl gecti

Ayy gittim yazdım da sonra birinin bebeğinin kalbinin durduğunu okuyunca geri sildim üzülmesin diye. Duyduk biz sesini valla. 120 atıyordu boyu da 0.33 cm. Tam 6 haftalık dedi 6-0 dedi

İnşaallah dediğin gibidir . Allah bebişlerimizi bize bağışlasın

Merhaba hanımlar acile doktora gittim adet günümü sordu rahim kalınlığımı söyledi Pazartesi günü polikliğine gel dedi. Ultrason fotosu var ama hiç bir şey anlamadım . Bir şey de demedi

Ayy gittim yazdım da sonra birinin bebeğinin kalbinin durduğunu okuyunca geri sildim üzülmesin diye. Duyduk biz sesini valla. 120 atıyordu boyu da 0.33 cm. Tam 6 haftalık dedi 6-0 dedi
Hayırlı olsun canım darısı bize inşaallah...Sata göre kaç haftalıksın canım ? Benimde şimdi sata göre 6+o daha gitmedim Allah nasip ederse salı günü gidicem de merak ediyorum:)

Merhaba arkadaslar bilgisi olan yada ayni durumu yasamis olan varmi.

Adet bitimi itibariyle ovulasyon testiyle yumurtlamayi 13 nde yakalayip degerlendirdik fakat bugun 17. Gun yine ovulasyon testim pozitif cikti.fakat aradai 5 gün ovulasyon testlerim silikti.kafam karisti ayin 17 sinde yinemi yumurtlamis oluyorum konu hakkinda bilgisi olan varsa sevinirim tesekkurler.

Son düzenleme:
Test sonuclarim bu sekilde.

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-27-17-52-49.png
    244,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2018-09-29-18-54-02.png
    340 KB · Görüntüleme: 44
arkadaslar bulantım cok kötü bugun başımı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum çok kötü durumdayım böyle devam ederse pazartesi işe gideemem çok zor bulantım için rapor istesem verir herhalde dr.

Ben pert oluyorum çalışırken,öğretmenim rapor alamam,dersleri boş geçecek çocukların vicdanen için rahat etmiyor,farklı işte calissam bazen rapor alırdım.ogleden sonra kötü oluyorum.dersten çıkıp wc de bogürüp, hiç bişey olmamış gibi derse donuyorum,hele birde sınıftaki kokular mahvediyor, bir öğrenci parfüm sıkmış zaten astımım var birde bulantı üstüne,sınıftan kaçtım derse giremedim. Allahım ders anlatabilmek gücü ver diye dua ediyorum. Evde olunca çok rahat yat uzan keyfine bak. Rapor alabiliyosaniz işiniz müsaitse alın cidden,insan bulantidan halsiz dusuyo, Allah bebeklerimize sağlık versin,isteyen herkese nasip etsin

Bende sabah bulantisindan korkuyodum, hazırlanıp ise gitmek ders anlatmak aç aç imkansız olurdu.benim yemek yedikten sonra öğlen başlıyor gece uyuyana kadar. Herkeste ayrı oluyo demekki

Sw
Hayırlı olsun canım darısı bize inşaallah...Sata göre kaç haftalıksın canım ? Benimde şimdi sata göre 6+o daha gitmedim Allah nasip ederse salı günü gidicem de merak ediyorum:)

Sata göre 7 haftalık. Ama bebek 6 haftalık

Test sonuclarim bu sekilde.

Canım iki ihtimal oluyo bu durumda ya iki kere yumurtluyorsun. Ya da hamilesin. Ben de hamileliğimden ovulasyon testiyle şüphelendim ilk. Adetime 7 8 gün kala ovulasyon testim silikten tekrar koyulaşöaya başlamıştı gün geçtikçe. Sonra da 5 gün kala idrar testinde silik çıktı. İnşallah gönlünden geçen sonuç çıkar senin için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…