Hanimlar merhaba.
İlk basta hangi testleri yaptirdinz?
Yardimci olur musunuz? Eksik varsa eger pazartesi dahiliyeye gidicem tamamlayayim

:KK71:
ay bilmiyorum ki :KK70: sıkıtım ya kendimi hapsırığı tutmak iyi değil derler ya ne biliyim kıız :KK70:
Yani hapşırmak çok faydalı birşey asla tutma. Bebeğe bi sakıncası olmaz, aksine tuttukça sakıncası olur. Vücut mikrobu atamadığı için daha çok sıkıntı çekersin. Sal gitsin.

Hanimlar merhaba.
İlk basta hangi testleri yaptirdinz?
Yardimci olur musunuz? Eksik varsa eger pazartesi dahiliyeye gidicem tamamlayayim
Ben 8+4üm. Kan ve idrar tahlili yaptırdılar dün.
Başka birşey varmı bende bilmek isterim.

Çok haklısın canım, öyle yapmaya çalışıyorum, önümüzdeki muayeneyi de bir güzel atlatsam çok rahatlayacağım, bu ara vücut hormonlara mı alıştı ne oldu belirtiler azaldıkça tırsıyorum kendi kendime. Yok yok kanama lekelenme hiçbir şey yok çok şükür :)
Çok şükür canım ben daha gitmedim bile salı gidicem çok merak ediyorum ama dayanıyorum artık bazen bende korkuyorum ama kanama yoksa problem yok diyorum kendi kendime :olamaz:

Eklentiler

• 20180928_201150.jpg
    20180928_201150.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 74
Mide ile ilgili herşeyi yaşıyorum, süzme yoğurt da deniycem, tavsiye ettiğin bir marka varmı canım,hergun bir bilgi ogreniyoruz
Canım bana diyestisyenim önerdi yarım yağlı sütler peynirler tüket süzme yoğurt yiyebilirsin dedi ben mide bulantısından bahsetmiştim o da onları söyledi pınarın az yağlı süzme peyniriyle süzme yoğurdunu aldım daha rahat kahvaltı yapıp yemek yiyebiliyorum kesiyo cidden birde su çok bulandırıyo ona çözüm bulamadım henüz

kızlar bu evham mahvedicek bizi nolucak bu halimiz az önce bi hapşırmak geldi hiç huyum değildir aslında sıktım kendimi hapşıramadım korktum sonrada keske yapmasaydım inşallah bişey olmamıstıııır :KK43:
Kız abartmayın sanki doğuranlar hiç hapşırmadı hiç öksürmedi grip olmadı :) alemsiniz :))) ağır şartlarda çalışan gebeler var sakınan göze çöp batar derler çok kasmayın bence

Canım bana diyestisyenim önerdi yarım yağlı sütler peynirler tüket süzme yoğurt yiyebilirsin dedi ben mide bulantısından bahsetmiştim o da onları söyledi pınarın az yağlı süzme peyniriyle süzme yoğurdunu aldım daha rahat kahvaltı yapıp yemek yiyebiliyorum kesiyo cidden birde su çok bulandırıyo ona çözüm bulamadım henüz
cam şişe günlük süt alıyorum onların yarım yağlı olanı yok sanırım,peynir dediginden alırım yarım yağlı.
Su bulandırıyor ama yapacak bişey yok sanırım.
Diyetisyen in dediği şeyleri yiyebiliyor musun, ben yemek listesi hazırlamıştım, ama ağzıma suremiyorum et ve balık, günde yarım litre süt ve bir yumurta yiyiyorum kesin,tek tiksinmediklerim süt ve yumurta çok şükür. Hamilelik garip biseymis ya, abartiyolarmi diye kinadigim herkesin herseyini yaşıyorum,meğerse gerçekmiş:)
Birde hiç yemek yapamıyorum, evde çocuğu olanlara Allah kolaylık versin.kollarimda derman olmuyor, midem istemiyor. Yemek yapmak zorunda kalanların işi zor cidden.

Kızlar az önce gördüm unutmuşum, doktor bana mide bulantısı için premesis plus isimli bitkisel icerikli bir hap vermişti, ben tabi kağıdı çantamda unutmuşum, yarın Alicam kullananlar da genel olarak memnun. Doktorumda tamamen bitkisel bunu kullan çok kötü olursan demişti.kafam nerelerdeyse unutmuşum. Sizde bulantı yaşayanlar doktorunuza danışın, bir deneyin ,içeriğinin bitkisel olması ayrı güzellik tabi.
Birde kış geliyo bagisikligim guclendirsin diye redoxon eff vermişti, yarın alıp kullanicam, belki bulantısı olana yardımcı olur diye yazdım. Doktorunuza danışın inş size ve bana faydası olur. Benim doktorda çok ilaç verme tarzında degil, dayanamazsan kullan,bitkisel diğerleri gibi zararı yok falan biseyler demişti. İnş hepimiz bulantiyi çabuk atlatiriz kizlar

Kızlar az önce gördüm unutmuşum, doktor bana mide bulantısı için premesis plus isimli bitkisel icerikli bir hap vermişti, ben tabi kağıdı çantamda unutmuşum, yarın Alicam kullananlar da genel olarak memnun. Doktorumda tamamen bitkisel bunu kullan çok kötü olursan demişti.kafam nerelerdeyse unutmuşum. Sizde bulantı yaşayanlar doktorunuza danışın, bir deneyin ,içeriğinin bitkisel olması ayrı güzellik tabi.
Birde kış geliyo bagisikligim guclendirsin diye redoxon eff vermişti, yarın alıp kullanicam, belki bulantısı olana yardımcı olur diye yazdım. Doktorunuza danışın inş size ve bana faydası olur. Benim doktorda çok ilaç verme tarzında degil, dayanamazsan kullan,bitkisel diğerleri gibi zararı yok falan biseyler demişti. İnş hepimiz bulantiyi çabuk atlatiriz kizlar
Ben süt yumurta da dahil olmak.uzere hiç birşey yiyemiyorm tek yediğim şey çubuk kraker oda açlıktan ölmemek için o yüzden banada dun doktor dramamone hap verdi günde bir defa çok mecburi kalınca içeceğin çünkü dayanamyrm artık. Bebeklere bencede zararı yok çünkü kullanan çok kişi var bende senin dediğin ilacida duymuştum inşallah rabbim şifa verir zor gerçekten

Bugün dayanamadım kontrole gittim
Bebeğin kalbi durmuş
Bir daha gruba girmeyeceğim
Listeden de silerseniz kim konu sahibi olursa çok sevinirim
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur inşallah

Ben süt yumurta da dahil olmak.uzere hiç birşey yiyemiyorm tek yediğim şey çubuk kraker oda açlıktan ölmemek için o yüzden banada dun doktor dramamone hap verdi günde bir defa çok mecburi kalınca içeceğin çünkü dayanamyrm artık. Bebeklere bencede zararı yok çünkü kullanan çok kişi var bende senin dediğin ilacida duymuştum inşallah rabbim şifa verir zor gerçekten

Sadece çubuk krakerle iyi ayakta duruyosun, çok zor inş en kısa zamanda atlatirsin canim

Bugün dayanamadım kontrole gittim
Bebeğin kalbi durmuş
Bir daha gruba girmeyeceğim
Listeden de silerseniz kim konu sahibi olursa çok sevinirim
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur inşallah

Çok çok geçmiş olsun, Allah tez vakitte sağlıklı hiç uzulmeyecegin bir hamilelik nasip etsin ,ve hamilelik sürecinde mükemmel geçsin ve tüm üzüntülerini unuttursun canım, sana en büyük duam bu

Back