Dusukmu yaptn cnm tam anlayamadm.gecen gun banada alttan bakti vites kolu gibi bi saga bi sola cevirdi bebegi gorebilmek icin bnmde cok cnm acidi ama bisey olmadi sukur

Dusukmu yaptn cnm tam anlayamadm.gecen gun banada alttan bakti vites kolu gibi bi saga bi sola cevirdi bebegi gorebilmek icin bnmde cok cnm acidi ama bisey olmadi sukur
Evet canım, düşük başladı ama zaten düşüğe giden bir gebelikti Çok sağlıklı gitmiyordu, muayene de hızlandırdı ve düşük başladı, yaklaşık 15 gün sürüyor bende. Ne yapalım, kısmet. Herşeyin hayırlısı.

kızlar bu evham mahvedicek bizi nolucak bu halimiz az önce bi hapşırmak geldi hiç huyum değildir aslında sıktım kendimi hapşıramadım korktum sonrada keske yapmasaydım inşallah bişey olmamıstıııır

Çok geçmiş olsun,Allah tez vakitte bir tane daha evlat versin inşallah, doktorun çok garipmis hakkaten

Canım sıvı bebekleri koruyormus, ben bir haftadır ölüyor gibi öksürüyorum ilaç kullanmaya başladım mecbur, öksürük gelince gitmiyor, içini ferah tutmaya calisiyorum

Canım sıvı bebekleri koruyormus, ben bir haftadır ölüyor gibi öksürüyorum ilaç kullanmaya başladım mecbur, öksürük gelince gitmiyor, içini ferah tutmaya calisiyorum
keske tutmasaydım hapsursaydım bende diyorum Allahım yaaa en ufak şeyleri dahi takıyorum Rabbim korusun hepimizin meleklerini inşallah korktum valla

Hakkınızda hayırlısı olsun diyecek bişey yok. Herkesin başında. Rabbim sağlıklı yanımızda olan evlatlarımızı bağışlasın.. Gerisi takdir-i ilahi. Çok geçmiş olsun size de. Allaha emanet olun..

keske tutmasaydım hapsursaydım bende diyorum Allahım yaaa en ufak şeyleri dahi takıyorum Rabbim korusun hepimizin meleklerini inşallah korktum valla
Benim kasiklarim batıyor oksururken,ve sürekli öksürüyorum ,en son dün ağladım öksurmekten dolayı yatsan yatamiyosun, yarın alerji doktoruma gidip görünüm tekrar. Tek istediğim öksürük geçsin, bulantiya razıyım vallahi

Canım bende senin gibi belirtisizim daha kese falanda görmedim ama sıkıntı yapmıyorum kanama yoksa canını dolacağım bi durum olacağını düşünmüyorum böyle strese girdikçe bebiş etkileniyo bence tadını çıkar rahatlığın ben unutuyorum bile hamile olduğumu

Çok haklısın canım, öyle yapmaya çalışıyorum, önümüzdeki muayeneyi de bir güzel atlatsam çok rahatlayacağım, bu ara vücut hormonlara mı alıştı ne oldu belirtiler azaldıkça tırsıyorum kendi kendime. Yok yok kanama lekelenme hiçbir şey yok çok şükür :)

Merhaba siz bebeği görebildiniz mi acaba benim de 17 mayısta tarihi hemen hemen aynıyız. Yarın gidicem doktora ben de

hanimlar konrolden geliyorum . 6+3 musum . karindan duyduk kalp sesini . cok harika bir seydi . dunyanin en guzel sesi sanirim bu

Ayy acaba ben de duyar mıyım ki yarın. Benim hesaplarıma göre yarın tam 6 haftası doluyor.

Merhaba siz bebeği görebildiniz mi acaba benim de 17 mayısta tarihi hemen hemen aynıyız. Yarın gidicem doktora ben de
Sata gore 6+4 de gittim kese olusmus ama bebegi goremedik alttanda bakti yine gorunmedi.10 gun sonra gel dedi insallh goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…