Kizlar bn cok sinirli olmaya basladm ya kizimin her yaramazligina kiziyorum bagiriyorum o an kendimi tutamoyorum sonrada pisman oluyorum hamilelikte artti bu sinirim sanki. sizdede varmi sinirlilik hali
beni anlatıuorsun sanki. dua et. bol bol Estağfurullah çekmek lazım. kendime diyorum şımarıklık benimki , Allahın veridği emanete ihanet gibi hissediyorum . bu cuma hürmetine Allah bize geniş yürek versin. inşallah geçee kısa zamanda , herkes normal diyor sinirli olmamız.

kızımda 25 haftaya kadar sürdü oğlumda 14 .haftada geçmişti. bundada kısa sürede geçer diye umut ediyorum . hiç midesi bulamayan insanlar var. gıpta ediyorum açıkçası ve gayet sağlıklı bebekleri oluyot. .yani mide bulantısı yaşayanlar sağlıklı bebek doğurur algısı yanlış.
Benim ilk gebeligm ve gerçekten etrafımdakilerin çok rahat geçiyordu bende şimdi onlara ozeniyorm peki ,25.haftaya kadar aynı şiddette mi devam etti .bazen azalıyor mu

Benim ilk gebeligm ve gerçekten etrafımdakilerin çok rahat geçiyordu bende şimdi onlara ozeniyorm peki ,25.haftaya kadar aynı şiddette mi devam etti .bazen azalıyor mu
arkdaşım kişiye göre değişir. ben limonlu su içiyorum çok iyi geliyor. az yemek yağsız yemek iyi geliyor. inşallah 13 haftada geçer. 3 ayda bitende var soğuma kadar sürende.

Oy maşallah ya :KK200:
Darısı başımıza canım, çok sevindim adına
Haklısın stres yapmamaya çalışıyorum
Umarım bir gün başaracağım :)

Maşallah ona yaa :) :KK200:
Sağolun teyzeleri ❤️ Hiç o kadar büyür eli kolu olur diye düşünmedim galiba çok şaşırdım yavrum onca yaşadığım şeye rağmen annesiyle hamd olsun

Kizlar bn cok sinirli olmaya basladm ya kizimin her yaramazligina kiziyorum bagiriyorum o an kendimi tutamoyorum sonrada pisman oluyorum hamilelikte artti bu sinirim sanki. sizdede varmi sinirlilik hali
Bende öyleyim canım sinirliyim sürekli :) ama bi laf duysam o beni üzüyor hemen ağlıyorum eskiden tutardım içimde şimdi ağlayasım geliyor bazı kelimelere :KK53: bazı sinirli hamile kadınlar görüyodum anlayamıyordum baya sinirleniyorlardı çünkü şimdi çok net anlıyorum :D

arkdaşım kişiye göre değişir. ben limonlu su içiyorum çok iyi geliyor. az yemek yağsız yemek iyi geliyor. inşallah 13 haftada geçer. 3 ayda bitende var soğuma kadar sürende.
Canım senden alıntılıyorum ama genel olarak okuduğum kadarıyla limonu çok tüketmeyin limon kanı inceltir pıhtı problemi olanlarda bir nebze ama normal olanlar çok dikkatli ölçülü yiyin

beni anlatıuorsun sanki. dua et. bol bol Estağfurullah çekmek lazım. kendime diyorum şımarıklık benimki , Allahın veridği emanete ihanet gibi hissediyorum . bu cuma hürmetine Allah bize geniş yürek versin. inşallah geçee kısa zamanda , herkes normal diyor sinirli olmamız.

Bende öyleyim canım sinirliyim sürekli :) ama bi laf duysam o beni üzüyor hemen ağlıyorum eskiden tutardım içimde şimdi ağlayasım geliyor bazı kelimelere :KK53: bazı sinirli hamile kadınlar görüyodum anlayamıyordum baya sinirleniyorlardı çünkü şimdi çok net anlıyorum :KK70:
Sonradan oturup dusununce sinirlencek bisey yokmus gibi geliyo.sakin de olunabiliyomus aslinda diyorum ama is isten geciyo.kizimda cok yaramaz surekli dagitir pisletir.cok sikildm ev islerinden hic bisey yapasim gelmiyo zatn

Canım senden alıntılıyorum ama genel olarak okuduğum kadarıyla limonu çok tüketmeyin limon kanı inceltir pıhtı problemi olanlarda bir nebze ama normal olanlar çok dikkatli ölçülü yiyin
çok değil sabah yarım limon. yarım bardak suya. akşamalrı da.

kızlar karnı büyyen var mı benim 6+5 ama karnım büyüdü resmen kıyafetler rahatsız ediyor. kilom da aynı oysaki.

kızlar karnı büyyen var mı benim 6+5 ama karnım büyüdü resmen kıyafetler rahatsız ediyor. kilom da aynı oysaki.
Benim büyüdü, kotlarım olmuyor, yarın alışverişe çıkıcam ilk hamiş kıyafetimi alayım :)

ya kızlar şu an tam anlamıyla psikolojim bozuldu... az önce öğlen işyerine kıymalı-kaşarlı pide söylemişlerdi, ben de yedim ama sonra fark ettim ki kıymalar böyle baya pembe pembe duruyor.... az pişmiş kıyma yedim sanrım ... zaten hamile kalmadan önce de çiğ köfte / sucuk falan yemiştim... off şimdi durup dururken sinirlerim bozuldu çok niye yedim o pideden diye... çok korkuyorum... daha kan testlerimi de yaptırmadım, doktor bir dahaki geldiğimde isteyecek haftaya cuma eğer herşey yolundaysa...
yani pidenin içindeki kıyma çok çiğ kalmamıştır değil mi? sonuçta hamur pişmiş, kaşar erimiş.. of iyice saçamaladım artık, kusuruma bakmayın :KK43::KK43::KK43:

Birşey olmaz inşallah.. Bende geçen rus salatası yedim sonra pişman oldum içinde mayonez varmış yememek gerekiyormuş. Testim yapıldı dün haftaya çıkacak sonucu. Testten sonra en azından gönlümüz daha ferah olur.. luckyfish_2019 luckyfish_2019

Son düzenleme:
ya kızlar şu an tam anlamıyla psikolojim bozuldu... az önce öğlen işyerine kıymalı-kaşarlı pide söylemişlerdi, ben de yedim ama sonra fark ettim ki kıymalar böyle baya pembe pembe duruyor.... az pişmiş kıyma yedim sanrım ... zaten hamile kalmadan önce de çiğ köfte / sucuk falan yemiştim... off şimdi durup dururken sinirlerim bozuldu çok niye yedim o pideden diye... çok korkuyorum... daha kan testlerimi de yaptırmadım, doktor bir dahaki geldiğimde isteyecek haftaya cuma eğer herşey yolundaysa...
yani pidenin içindeki kıyma çok çiğ kalmamıştır değil mi? sonuçta hamur pişmiş, kaşar erimiş.. of iyice saçamaladım artık, kusuruma bakmayın :KK43::KK43::KK43:
canım çokkkstres yapmıyorsun sen, ondan bir şey olmaz , zaten dediğin gibi pişmiştir o kadar çiğ kalamaz.
üzme kendini.

1 haftadir yogurt corbasi yiyorum . icindeki yogurt ve nane sanirim mide bulantima ve mide yanmama iyi geliyor . tavsiye ederim

Back