Bu hamileliğim beni gerçekten zorluyor iştah sıfır midem yanıyor ekşiyor bulantı hissi de var daha öncekilerde ne rahatmışım meğer inşallah 12. haftada biter tek umudum o

İnşallah bizlerinde 3 ayı geçince biter, 25. Hafta çok uzunmus, Allah size de kolaylık versin

Senin tam tersi olmuş. Anneminde çok ekşi çekiyormuş canı, deli gibi erik yedim diyor. kilo kilo :) sonucu ben
önceki aylarda hep ekşi aslında. düşününce. sadece oğlumda tatlıdan tiksiniyordum . Bundada öyle. sağlıklı olalım inşallah ya . sağlıkla doğuralım şu bebeklerimizi.

Kizlar bn cok sinirli olmaya basladm ya kizimin her yaramazligina kiziyorum bagiriyorum o an kendimi tutamoyorum sonrada pisman oluyorum hamilelikte artti bu sinirim sanki. sizdede varmi sinirlilik hali

Canım kizmamaya çalış,bebek doğunca sabrinin dayanmadigi da çok şey olacak, sakin olmaya çalış,kızını üzme,benim bu anlamdaki felsefem şu ,iş yerinde birine acayip sinir oluyorum ama bagiramiyorum mecbur yine gülüyorum yüzüne, eşim,annem evladım işyerindeki o insanlardan daha mı değersiz onların kalbini nasıl kirabiliyorum? Bu bakış açısını benimsedim ailemi sevdiklerimi uzmuyorum basit şeyler için kızmıyorum. Bende çok sinirli bir insanım bu arada. Kızına kizacagin zaman asla bagiramiyacagin hep gülmek zorunda olduğun insanlar aklına gelsin,ve ikisini teraziye koy,biraz daha sakin kalabilirsin.
Birde ben çocuklara bağırma kızma konusunda şunu düşünüyorum,insan gücünün yettigine bağırır vurur vs. Engelli evladı olan tanıdıklarım oldu, bir kere baba desin başka bir şey istemem diyenleri gördüm, o arkadaşlar çocukları yeterli yurusun yaramazlık yapsın,ama yürüdüğünü konuştuğunu göreyim derlerdi. Bence sağlıklı bir evlat büyük bir nimet.
Tabiki sınır çizilir uyarılır,ama ufak şeyler için bağırmak gerçekten kalıcı yaraya döner. En yakınlarında oluyo özellikle ikinci olunca büyüğe sürekli iş yüklemek ve bağırma durumu, üzülüyorum o çocuklara, çocuklar sadece sevilir, ben kizamam hiç özelliklerd kız çocuklarına zaafim var,evi altı üstüne getirirler hayran hayran bakarım. Zor olsa da bu süreçte sakin olmaya çalış canım,vicdanen sen kendini yer bitirirsin çocuk unutsa bile,çok uzun yazdım sanırım kusura bakma. Allah kızınla bebeginle mutluluk versin ailene

Sağolun teyzeleri Hiç o kadar büyür eli kolu olur diye düşünmedim galiba çok şaşırdım yavrum onca yaşadığım şeye rağmen annesiyle hamd olsun

Canım gözün aydın, bende el kol hareketleri gorucem diye heyecanlıyım,daha güzel haberler duyalim inşallah:)

Aşeren yokmu aranizda.caniniz bisey istemiyo mu.

Benim karnıyarık istiyo hemde deli gibi, 4-5 gündür, dün eve isteyeyim dedim hicbisey bulamadım. Annem yapicak güzel patlıcan bulursa biber dolmasıyla pırasa çekmişti onları yaptı sağolsun gönderdi yedim. Hiç yemek yapamıyorum, işten eve gelsem iş yerinde sorunsuz halletsem günü yeter kafasındayim.evde tek yaptığım yatıp uzanmak mide bulantısıyla mücadele etmek. Yemek yiyince daha çok bulaniyo o da ayrı ama yerken çok lezzetli geliyo canının çektiği şeyler, sebze dışında bişey yiyemiyorum. Bunlar asermekmi oluyo acaba

Bişey olmaz canım, bende yemistim testten önce,sonra pişman olmuştum, rahat ol birdaha dikkat edersin bişey olmaz merek etme, içini ferah tut

Merhaba, bugün Dr'a gittim BetaHcg 8300 çıktı, önceki 6382 idi 2 gün önce Yeterli şekilde yükselmemiş. Dr alttan ultrason ile muayene etti, kese orada ama değerler az yükselmiş, bundan sonra BetaHcg bakmaya gerek yok, düşüğe gidiyor 10 gün sonra gel dedi, daha sonra neden bilmiyorum daha derine itti bakmak için ve canım çok yandı..Dr'dan çıkınca, şiddetli şekilde kanamam ve sancım başladı. Eşim araba ile aldı, arkada yattım, dr'a da kızdım, düşük olacak diye sert davrandı. Eve geldim ve hemen yattım, 3 saat uyumuşum. Meme hassasiyeti sıfır. Kıpkırmızı kan geliyor yavaş yavaş. Artık dr'a gitmeyi düşünmüyorum. Bir daha ki sefere inşallah.

Cok saol cnm.bnde senle ayni dusuncedeyim kizanlara kizardim nasl kiziyolar die hep ilk cocugum kiz olsun isterdim allhima sonsuz sukur dunya tatlisi cok akilli bi kizim var.ama evin daginikligindan heryerin kir pis olmasindan biktim.hic kendi kendine oynamaz aksama kadar anne anne hep ustumde.kizdiktan sonra zaten naptim bn diyorum.bide bebek olunca napcam die dusunuyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…