Kızlar iç çamaşırı konusunda ben pentiden üst çamaşır aldım. Çok kullanışlı rahat emzirme döneminde de kullanabilirsiniz. Ben 6 tane aldım. 3 al 2 öde kampanyası vardı. İçinde ince bir sünger var onu istersen çıkartabiliyorsun. Tavsiye ederim..

Çok doğru söylemişsin, bende öksurmekten ölüyorum, ama yapacak bişey yok, sanki grip oluyorum gibi geliyo,heryerde agriyo ve donuyorum, hastalıktan endişe etmekten bebeğim nasıl, öksürmek zarar verir mi vs diye kafayı yicem,birde öğrenciler hep hasta bulaşmasını diye dua ediyorum, sınıflar havasız,kokuyo, cam açıyorum titriyorum,kapatsam midem bulanıyor ,Allahım hayırlısıyla su 3 ayı bir doldursak :KK43: doktor c vitamini vermişti, onu alıp kullanicam
Canım ne yaşarsan doktoruna mutlaka bildir çok önemli bu haftalar ilacının dozunu ayarlar korkma
Canım benim mesajın için çok teşekkür ederim, elimden geleni yapacağım ama çok okuyorum belirtilerle ilgili, azalması yok olması vs hep kötü şeyler okudum çok etkilendim. Aslında doktor biliyor önceki 2 düşüğü düşünme bu başka bir gebelik ve her şey yolunda ve her şey istediğimiz gibi gidiyor diyor zaten ama o kadar çok korkuyorum ki anlatamam. Sanki bir aksilik çıkacak hissi beni mahvetti. Tekrar teşekkür ederim her şeyin iyi olacağına inanmam ve stres olmamam lazım haklısın. İnşallah her şey zaten yolundadır:)
doktorun olumluysa daha ne kuzum çok şükürki iyiler bebişler :) 8. 9 haftaki kontrolden sonra 1 ay sonra çağırıyor doktor o zaman napcan :)

Canım ne yaşarsan doktoruna mutlaka bildir çok önemli bu haftalar ilacının dozunu ayarlar korkma

doktorun olumluysa daha ne kuzum çok şükürki iyiler bebişler :) 8. 9 haftaki kontrolden sonra 1 ay sonra çağırıyor doktor o zaman napcan :)
Kesin deliririm :)

Kesin deliririm :)
Dün kontrole gittim bir ay sonra gideceğim ikili test için bebişimide gördüm iyi çok şükür büyümüş sıpam 20 mm olmuş eli kolu ayağı herşeyi olmuş oynuyodu rabbimden daha ne isterim yeterki iyi olsunda bekleyelim kendini yıpratma bebeğin içinde çok önemli senin huzurlu olman. Niye belirtim yok yerine çok şükür sıkıntım yok demelisin bence

Kızlar günaydın:KK200: Dün doktor randevum vardı, karnımdan minnak keseciği gördük. 6+3 haftalık yazıyor fotoda ama doktor 5,5 haftayla uyumlu brz geç döllenme olmuş olabilir dedi. Şimdilik görmek istediğimiz şeyi gördük. Bebeği görmek ve kalp atışı duymak için 10 gün sonra tekrar gidicez:nazar::dua:Eki Görüntüle 2193043
Bnde 6+4 de gitmistim kese gorundu ama bebek gorunmedi 10 gun sonra gel dedi.ben baya stres yaptm ama sende 6+3 de gitmisssin bebek gorunmemis.normal o zaman bnmkide demi

Dün kontrole gittim bir ay sonra gideceğim ikili test için bebişimide gördüm iyi çok şükür büyümüş sıpam 20 mm olmuş eli kolu ayağı herşeyi olmuş oynuyodu rabbimden daha ne isterim yeterki iyi olsunda bekleyelim kendini yıpratma bebeğin içinde çok önemli senin huzurlu olman. Niye belirtim yok yerine çok şükür sıkıntım yok demelisin bence
Oy maşallah ya :KK200:
Darısı başımıza canım, çok sevindim adına
Haklısın stres yapmamaya çalışıyorum
Umarım bir gün başaracağım :)

Nazik ve şefkatli cevabınız için teşekkür ederim, bence mükemmel bir anne olacaksınız. Özellikle kabullenmek benim için önemli, geçen sene o kadar hırpalandım ve o kadar büyük bir mücadele verdim ki kaybetmemek için, şimdi geriye dönüp baktığımda, keşke oluruna bıraksaydım diyorum, çünkü etrafımı da çok üzdüm. Benim 23 yaşında bir kızım var, Allah ona sağlık versin. Hiç olmayanlara karşı mahçup oldum. Sadece ona bir kardeş olsun diye uğraştım, ben ölünce yalnız kalmasın istemiştim.Evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı Allah'tan temenni ederim
Haklısınız yaşanılanlar insana yön verebiliyor. Yine de güzel düşünelim güzel olsun.. Bir çocuğunuzun olmasına çoook çoook sevindim. allaha emanet olun. İnşallah siz de sağlıcakla yavrunuzu alırsınız kucağınıza.. Kızınız yanlız kalmaz..

Bnde 6+4 de gitmistim kese gorundu ama bebek gorunmedi 10 gun sonra gel dedi.ben baya stres yaptm ama sende 6+3 de gitmisssin bebek gorunmemis.normal o zaman bnmkide demi
Normal canım çünkü doktor tam görmek istediğim şeyi gördüm bebeği görmek için erken dedi. İlla görcem dersen 1 hafta sonra alttan da görürüz ama bence 2 hafta sonra gel karından görelim dedi. Senin de belki geç döllenme olduysa bikaç gün, o yüzden gözükmemiş olabilir canım hiç stres yapma. Kağıtta 6+3 yazıyor ama doktor 5,5 haftalık gibi duruyor dedi mesela:)

Maşallah ona yaa :) :KK200:

Kızlar günaydın:KK200: Dün doktor randevum vardı, karnımdan minnak keseciği gördük. 6+3 haftalık yazıyor fotoda ama doktor 5,5 haftayla uyumlu brz geç döllenme olmuş olabilir dedi. Şimdilik görmek istediğimiz şeyi gördük. Bebeği görmek ve kalp atışı duymak için 10 gün sonra tekrar gidicez:nazar::dua:Eki Görüntüle 2193043
O aradaki farkı kapatır canım maşallah onada senin adına sevindim canım :) :KK200:

Normal canım çünkü doktor tam görmek istediğim şeyi gördüm bebeği görmek için erken dedi. İlla görcem dersen 1 hafta sonra alttan da görürüz ama bence 2 hafta sonra gel karından görelim dedi. Senin de belki geç döllenme olduysa bikaç gün, o yüzden gözükmemiş olabilir canım hiç stres yapma. Kağıtta 6+3 yazıyor ama doktor 5,5 haftalık gibi duruyor dedi mesela:)
Anldm cnm cok saol

. Ay Allah'ım beni .gibi olanları görünce en azından bak başkasıda yaşıyor diyorum benim de hamileligimçok kötü geçiyor bu bulantılar ne zaman gececek
kızımda 25 haftaya kadar sürdü oğlumda 14 .haftada geçmişti. bundada kısa sürede geçer diye umut ediyorum . hiç midesi bulamayan insanlar var. gıpta ediyorum açıkçası ve gayet sağlıklı bebekleri oluyot. .yani mide bulantısı yaşayanlar sağlıklı bebek doğurur algısı yanlış.

Bnmde mide bulantim yok ama istahim kesildi resmen eskiden yemem cok iyiydi herseyden cnm cekerdi hamile kaldktan sonra yiyemez oldum.acliktan kotu olmamak icin zorla yiyorum.

Kizlar bn cok sinirli olmaya basladm ya kizimin her yaramazligina kiziyorum bagiriyorum o an kendimi tutamoyorum sonrada pisman oluyorum hamilelikte artti bu sinirim sanki. sizdede varmi sinirlilik hali

Bnmde mide bulantim yok ama istahim kesildi resmen eskiden yemem cok iyiydi herseyden cnm cekerdi hamile kaldktan sonra yiyemez oldum.acliktan kotu olmamak icin zorla yiyorum.
muhtemel doğum tarihimiz aynı .benimde iştahım yok. ama emin ol mide bulantısından iyidir iltahsızlık. Allâh sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin .

Back