Kızlar iç çamaşırı konusunda ben pentiden üst çamaşır aldım. Çok kullanışlı rahat emzirme döneminde de kullanabilirsiniz. Ben 6 tane aldım. 3 al 2 öde kampanyası vardı. İçinde ince bir sünger var onu istersen çıkartabiliyorsun. Tavsiye ederim..

Canım ne yaşarsan doktoruna mutlaka bildir çok önemli bu haftalar ilacının dozunu ayarlar korkma
doktorun olumluysa daha ne kuzum çok şükürki iyiler bebişler :) 8. 9 haftaki kontrolden sonra 1 ay sonra çağırıyor doktor o zaman napcan :)

Kesin deliririm :)

Kesin deliririm :)
Dün kontrole gittim bir ay sonra gideceğim ikili test için bebişimide gördüm iyi çok şükür büyümüş sıpam 20 mm olmuş eli kolu ayağı herşeyi olmuş oynuyodu rabbimden daha ne isterim yeterki iyi olsunda bekleyelim kendini yıpratma bebeğin içinde çok önemli senin huzurlu olman. Niye belirtim yok yerine çok şükür sıkıntım yok demelisin bence

Bnde 6+4 de gitmistim kese gorundu ama bebek gorunmedi 10 gun sonra gel dedi.ben baya stres yaptm ama sende 6+3 de gitmisssin bebek gorunmemis.normal o zaman bnmkide demi

canım benim, elhamdülillah diyeyim. mide bulantısı başladı çok zorluyor beni. sen nasılsın. oğluşun nasıl.
. Ay Allah'ım beni .gibi olanları görünce en azından bak başkasıda yaşıyor diyorum benim de hamileligimçok kötü geçiyor bu bulantılar ne zaman gececek

Oy maşallah ya
Darısı başımıza canım, çok sevindim adına
Haklısın stres yapmamaya çalışıyorum
Umarım bir gün başaracağım :)

Haklısınız yaşanılanlar insana yön verebiliyor. Yine de güzel düşünelim güzel olsun.. Bir çocuğunuzun olmasına çoook çoook sevindim. allaha emanet olun. İnşallah siz de sağlıcakla yavrunuzu alırsınız kucağınıza.. Kızınız yanlız kalmaz..

Bnde 6+4 de gitmistim kese gorundu ama bebek gorunmedi 10 gun sonra gel dedi.ben baya stres yaptm ama sende 6+3 de gitmisssin bebek gorunmemis.normal o zaman bnmkide demi
Normal canım çünkü doktor tam görmek istediğim şeyi gördüm bebeği görmek için erken dedi. İlla görcem dersen 1 hafta sonra alttan da görürüz ama bence 2 hafta sonra gel karından görelim dedi. Senin de belki geç döllenme olduysa bikaç gün, o yüzden gözükmemiş olabilir canım hiç stres yapma. Kağıtta 6+3 yazıyor ama doktor 5,5 haftalık gibi duruyor dedi mesela:)

Maşallah ona yaa :)

O aradaki farkı kapatır canım maşallah onada senin adına sevindim canım :)

Anldm cnm cok saol

. Ay Allah'ım beni .gibi olanları görünce en azından bak başkasıda yaşıyor diyorum benim de hamileligimçok kötü geçiyor bu bulantılar ne zaman gececek
kızımda 25 haftaya kadar sürdü oğlumda 14 .haftada geçmişti. bundada kısa sürede geçer diye umut ediyorum . hiç midesi bulamayan insanlar var. gıpta ediyorum açıkçası ve gayet sağlıklı bebekleri oluyot. .yani mide bulantısı yaşayanlar sağlıklı bebek doğurur algısı yanlış.

Bnmde mide bulantim yok ama istahim kesildi resmen eskiden yemem cok iyiydi herseyden cnm cekerdi hamile kaldktan sonra yiyemez oldum.acliktan kotu olmamak icin zorla yiyorum.

Kizlar bn cok sinirli olmaya basladm ya kizimin her yaramazligina kiziyorum bagiriyorum o an kendimi tutamoyorum sonrada pisman oluyorum hamilelikte artti bu sinirim sanki. sizdede varmi sinirlilik hali

Bnmde mide bulantim yok ama istahim kesildi resmen eskiden yemem cok iyiydi herseyden cnm cekerdi hamile kaldktan sonra yiyemez oldum.acliktan kotu olmamak icin zorla yiyorum.
muhtemel doğum tarihimiz aynı .benimde iştahım yok. ama emin ol mide bulantısından iyidir iltahsızlık. Allâh sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…