Canım benimde mide bulantim fazlaca,iki gündür böğürmekten bir hal oluyorum,kusamiyorum ama wc den çıkamıyorum, bir gün bi sey oluyor başka gün başka birşey, mide bulantim için bişey yiyemiyorum tüm midem birşey kabul etmiyor, yiyemeyince halsizlik oluyo, limonlu salata iyi geliyo ben yeşillik salatası yiyorum,bir dene istersen canım . Limonlu salata kıvırcık özellikle süper oluyo,mide bulantisini iki saat en az bastırıyor. Çubuk kraker leblebi de bana fayda etmiyor.
Göğüsler sanırım zamanla daha çok büyüyecek,yani şişkinliğin ineceğini sanmıyorum. Kiloya takılma, ilk üç ay en fazla 3 kilo alınmalı deniyor, bir-2 kiloyla kapatirsan güzel olur, birde kendini başkasıyla kıyaslama, herkesin bünyesi farklı canım . Ben kilo almadım mesela ama vermedimde, çok yiyemedigim halde. Yani önemli olan bulantilar geçince kiloya dikkat ederek beslenmek.calisiyorsan özellikle mecburen biseyler atıp sürekli mide bulantini bastırmak zorundasın. Yeterki bebekler sağlıklı olsun, güzel haberlerini alalım onların,canını hiç sıkma rahat olcanim.