Bende aynıyım ödüm kopuyor vallaSlm kizlar.insan dusunmekten kafayi yer yaa.su kese kalp atisi bi goruneydide icimiz rahat edeydi yaa.bnde hic bi belirti yok.sanki midem bulanacak gibiydi hic bisey olmuyo.ama istahim kesildi resmen.oglen yedigimle duruyom cnm hic istemiyo
inşallah bence aynı şeyi yasarm canım hemen karar veremiyor .yarın başka doktora da gideceğim ve yine bikac gün daha beklicegm cumaya kdr .En azındanKürtaj için çok erken bi karar zamanı benm 6+3te bebek görünmemişti radyoloji dr baktı ultrasondan boş kese dedi dr gittim hemen beni sakinleştirdi çok küçük,geç döllnme filan olablir diye şükür 6+5 gibi göründü
Aynısını yaşıyorum ya temizlik kokusunu çok severim ama şuan herşey tiksindirio ve eşime dediğin gibi yaklasamiyorum. Yemekler çok kötü agzimin tadı yoktuAynı durumu yaşıyoruz, doktor sürekli küsüp yediklerini çıkaracak gibi değilsen normal devam et dedi, birkaç bitkisel öneride bulundu, hiçbirini yapamadım,bulantı esnasında dediklerini yiyip icemiyorum. Bol limonlu yeşil Soğanlı marul salatası yaptım çok iyi geldi, yemek yiyemiyorum,midem bulanıyor,balık et falan midem kalkiyo, kusma yasamiyorum, ama kafa allak bullak başımda donuyo öyle dolanıyorum ,bazen mide bulantisindan uyanıyorum , bazen yarım saat okadar iyi oluyorum ki ama geri geliyor hemen. Ben bulantiya sukrediyorum,bebeğimin varlığını hatırlatıyor sürekli:) tabi bazen ağlatıyor bulantı , kokular çok etkiledi, banyolar çok kokuyo, eşim duş alıyor duşta kullandığı herşey midemi bulandırıyor, yanına yaklaşamiyorum, iki hafta öncesine kadar mis gibi temizlik kokan şeyler,midemi kaldıran berbat kokulara dondu, koku hassasiyetim 4-5 gündür tavan yaptı , senede koku hassasiyeti oluştumu canim
Öyle güzel tabi ama bulantı olmayınca boş gebelik falan diyorlarondan korkuyorum. Yoksa kusmak zaten beni bitiriyor. Araba bile tutuyor yani.
Karım ve bel agrin dayanilmayacak gibi çoksa doktora görünmek tavsiye ederim canım. Hafif dayanilan ağrılar herkeste oluyor normal.
İnşallah duyarsın kalbini de inşallah çok sağlıklıdırSen baya erken görmüşsün maşallah canım bende gittiğimde hem kalp atışı hem kese görürüm inşaallahherkeste belirti farklı olabiliyormuş canım mesela benim adet sancım belden değil direkt rahimden vuruyordu ben bel ağrısı beklerken rahim ağrısı geldi.. göğsün için mutlaka görün canım inşaallah önemli bi şey değildir ama göster mutlaka
Kızlar yarin kontrole gideceğim kalp atışı ve bebek görülmese kürtaj kararı vericiler 6+3 um. Lütfen .dua edin .Banaaaa bebegim gorulsun hayırlısı ilee
Tesekkur ederim tavsiyelerin içinHele hamileliğin ilerleyen aylarında o yolu çekmek gerçekten çok zor oluyor. Ben 2. doğumumu Antalyada yapmıştım Anadolu hastanesinde Dr Mine Erdoğan YILMAZ şimdi Medicalparka geçmiş hamile kalınca araştırıp buldum mükemmel bir insan pozitif, güleryüzlü ilgisi alakası en önemlisi insanlığı 10 numara. Geçmişte Elmalı devlet hastanesindeyken de çok sevilen bir doktormuş ben ilk o yorumlardan bulmuştum çok da sevdim kendisini. Bende şimdi Kemer Anadoluya bir süre gidip doğumu yine Mine hanımda yapmak istiyorum Allah nasip ederse. Yani gözü kapalı tavsiye ederim canım.
Amin canım benim Allah razı olsun hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşaallahİnşallah duyarsın kalbini de inşallah çok sağlıklıdırbende göğüs ağrısı bir defa bekarken de olmuştu hatta sol taraf balon gibi şişmişti derim parlıyordu o derece gergindi ama doktor zararsız geçici bir durum demişti o yüzden fazla korkmadım. Ama bu defa bebeğim söz konusu tabi ki gideceğim doktora inşallah önemli bir şey değildir.
Canın yolk sac varsa bebekte vardır bence bu dönemde doktor çok önemli bazıları hiç acımasız olurken bazıları sürekli telkin veriyo dua edelim bol bol bence bebeğin seninle sen stres yapma inşaallah bebeğin görünür benim ilkinde 6+4 te karından göründü bebeğin daha küçük demişti doktor geç döllenme olabilir iyiyi düşün iyi olsun dualarım seninleAynısını yaşıyorum ya temizlik kokusunu çok severim ama şuan herşey tiksindirio ve eşime dediğin gibi yaklasamiyorum. Yemekler çok kötü agzimin tadı yoktu
Yani dayanıyorum ama sürekli hissediyorum da. Regl olurken iki gün çektiğim acıyı on gündür çekiyorum. Aman aman değil ama hep orda.
Yani dayanıyorum ama sürekli hissediyorum da. Regl olurken iki gün çektiğim acıyı on gündür çekiyorum. Aman aman değil ama hep orda.
Sen bu gebeliğini gördün mü. 6+4 dediğin. Önceki.mi canimCanın yolk sac varsa bebekte vardır bence bu dönemde doktor çok önemli bazıları hiç acımasız olurken bazıları sürekli telkin veriyo dua edelim bol bol bence bebeğin seninle sen stres yapma inşaallah bebeğin görünür benim ilkinde 6+4 te karından göründü bebeğin daha küçük demişti doktor geç döllenme olabilir iyiyi düşün iyi olsun dualarım seninle
Bu gebelik için henüz doktora gitmedim canım ben önce ki gebeliktiSen bu gebeliğini gördün mü. 6+4 dediğin. Önceki.mi canim
İnşallah iyi haberlerle gelirsiniz.Ben şimdi başka bir doktora gidiyorum hadi hayırlısı diyelim görelim mevlam ne eyler ne etlerde güzel eyler
Bende de alerjik astım var, öksürük olmuyor ama şansıma eşim ağır bir grip geçiriyor ve ben de 2 gündür hafif ateşleniyorum, boğazım vs az az ağrıyor burnum akıyor vs korkuyorum. Şimdi sabah sabah doktoru darlıyordum o da nezle grip bebeğe bir şey yapmaz rahat ol dedi en son da rahatladım :) Sen de gidince konuş, bir de hapşırma öksürme ağrıları da tetikliyorAranızda benim gibi alerjik astımı olan varmı,her Eylül öksürük krizleri olur yaza kadar devam eder, 3-4 gundurbaşladı karnım aciyo oksururken, yarın Dr gidicem bir ilaç istiycem, öksürükten konuşamıyorum bazen,tecrübeli olan varsa bilgi verirse sevinitim
Benim bulantım yok, koku hassasiyetim var denebilir, baş dönmem falan da yok, 4 gün önce mis gibi bebeğimi gördüm, kalp atışını da duydum. Ben de çok korktum boş gebelik diye alakası yok. Kimisinde hiç olmazmış, kiminde 6-7-8. hafta gibi başlarmış, kimi de erkenden başlayıp sonuna kadar sürermiş. Kötü düşünmemek lazımÖyle güzel tabi ama bulantı olmayınca boş gebelik falan diyorlarondan korkuyorum. Yoksa kusmak zaten beni bitiriyor. Araba bile tutuyor yani.
inşallah bence aynı şeyi yasarm canım hemen karar veremiyor .yarın başka doktora da gideceğim ve yine bikac gün daha beklicegm cumaya kdr .En azından
Güzel haberlerle gel inşallah. 7-8. haftaya kadar bekleniyor genelde bu karar için, umarım kötü bir yanlış anlaşılmadır ve her şey yoluna girer.Ben şimdi başka bir doktora gidiyorum hadi hayırlısı diyelim görelim mevlam ne eyler ne etlerde güzel eyler
Benim karnım çok ciddiyim 4-5 aylık gibi. 5. haftada başladı hala öyle, hem gaz oluyormuş, hem de uterus büyüyormuş, normalmiş yani :)Günaydın kızlar benim bu sıralar acayip gaz problemim var kasıklarım sert gören karnın çıkmış azıcık diyor. birde sanki yüzüm çirkinleşti hiç aydınlık gözükmüyorum bariz çirkinleştim sizde de var mı bu durumlarbirde göğüslerimin ucu kızıllaştı rengi değişti
inşallah iyi haberle gelirsinBen şimdi başka bir doktora gidiyorum hadi hayırlısı diyelim görelim mevlam ne eyler ne etlerde güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?