• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün dra gittim kese yamuk dedi, bozulmuş gebelik olabilir, yada henüz çok erken o yüzden dedi. Haftaya başka bi dra görünecem, bakalım bekliyorum. İçim rahat şimdi, herşey olacağına varır ma ben inanıyorum bu bebek benimle kalacak Allahın izniyle.
Elips şeklinde zaten kese benim de öyleydi bence stres yapmayın inşallah hiç bir sorun çıkmayacak

s.a. kızlar bu sefer kesin dönüş yapıyorum aranıza inşallah (= kanama alanı baya küçülmüş kalp atışınıda duyduk sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+5 çıktı..o kanama alanıda kendiğinden gider inşallah..lekenmelerim ve ağrılarımdan hiç adapte olmamıştım

s.a. kızlar bu sefer kesin dönüş yapıyorum aranıza inşallah (= kanama alanı baya küçülmüş kalp atışınıda duyduk sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+5 çıktı..o kanama alanıda kendiğinden gider inşallah..lekenmelerim ve ağrılarımdan hiç adapte olmamıştım

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kanama alanı benim de var malesef :( bu nedenle yazamıyorum buraya da üzülerek.. 7+3 teyim. Senin ne kadar zaman oldu kanama olalı halen istirahat mı

Allahım bu bulantı beni mahvetti. Yok mu bi çare. Tok olsam ayrı bulanıyo aç olsam ayrı bulanıyo. Tuzlu çubuk biraz bastırıyo. Ama o da 15 dk. Sonra yine aynı. :KK43: 3 gündür perişanım. Doktor randevum da cuma günü

Aynen yaa . Tariften icime dogmustu zaten. Yakınlarda da hiç iyi bir doktor bilmiyorum. Her kontrolde de Antalya yolunu çekmek istemezdim ama çare yok. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mi
Hele hamileliğin ilerleyen aylarında o yolu çekmek gerçekten çok zor oluyor. Ben 2. doğumumu Antalyada yapmıştım Anadolu hastanesinde Dr Mine Erdoğan YILMAZ şimdi Medicalparka geçmiş hamile kalınca araştırıp buldum mükemmel bir insan pozitif, güleryüzlü ilgisi alakası en önemlisi insanlığı 10 numara. Geçmişte Elmalı devlet hastanesindeyken de çok sevilen bir doktormuş ben ilk o yorumlardan bulmuştum çok da sevdim kendisini. Bende şimdi Kemer Anadoluya bir süre gidip doğumu yine Mine hanımda yapmak istiyorum Allah nasip ederse. Yani gözü kapalı tavsiye ederim canım.

Allahım bu bulantı beni mahvetti. Yok mu bi çare. Tok olsam ayrı bulanıyo aç olsam ayrı bulanıyo. Tuzlu çubuk biraz bastırıyo. Ama o da 15 dk. Sonra yine aynı. :KK43: 3 gündür perişanım. Doktor randevum da cuma günü
Bende de aşırı iştahsızlık var canım her an midem bulanacakmış hissi ile birlikte geeçekten çok zormuş hiç yaşamamıştım ben bu şekilde. Geçen gün ayran iyi geldi bana

Bende aynı durumdayım kaç gündür hicbirsey yiyemiyorum herşeyden midem bulanıyor . Yumurta et soğan tavuk .Süt herşey yediğim şeyler kısıtlı sadece çubuk kraker ve leblebi elimde bide bazen limon lesip kokluyorum brz rahatlatıyor

Kızarttım yardım çok başım agriyor ilaç da içemiyorum varmı önerisi olan
Tatlım günde 2 defa parol alabilirsin çok abartmamak kaydıyla. Ben dişim için çok zorda kaldığımda içtim doktorlar hiçbir zararı yok aksine çok ağrı çekmek bebeği de strese sokuyormuş karanfili de fazla tüketme düşüğe neden oluyormuş nacizane tavsiye

Metpamid alabilirsin çok zorlandığında canım ben artık yerlere serilmeye başlamıştım bulantıdan çok kötüydüm iki üç günde bir sabahları aç içiyorum o götürüyo beni yoksa çalışamıyorum bile

Kızlar yarin kontrole gideceğim kalp atışı ve bebek görülmese kürtaj kararı vericiler 6+3 um. Lütfen .dua edin .Banaaaa bebegim gorulsun hayırlısı ilee
Ben 6+2 karından keseyi gördüm. Bu hafta yine gidicez. Neden böyle acele ediyorsunuz. Bazı insanlar 8.9. Haftada görüyor. Lütfen acele karar vermeyin ve başka doktorada gidin

Back