benimkide baya yamuk hafif C şekli gibi hatta ikisindede öyle çıkmış ultrason kağıdındaYamuk derken siz gördünüz mü ne gibiydi. Benim ki çam fıstığı gibiydi. Doktor yamuk falan demedi. Haftasıyla uyumlu dedi.off off bu bebişleri sağ salim kucağımıza alabilecek miyiz ? Yok böyle stres
5, haftada kese gözüküyor 1-2 hafta sonrada bebek...biz bebeği gördük kalp atışınıda gördük ama sesini duyamamıştk mesela...1 hafta sona gidince duydukKızlar merhaba,
Keseyi görünce bebek hemen gözüküyor mu yoksa daha sonra mı?
ben hiç istirahat etmedim desem yeridir..çalışıorum zaten..evdede bir çocuk iş güç..eşler yardım etsede kadın eli değmeden olmuyor (= 10 gün rapor verdi almadım..kanama alanım baya küçülmüş bidahakine hiç görmeyiz inşallah..progestan alıyorum yatarken fitil olarak..benim perşembe günü 7+5tiCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Kanama alanı benim de var malesefbu nedenle yazamıyorum buraya da üzülerek.. 7+3 teyim. Senin ne kadar zaman oldu kanama olalı halen istirahat mı
Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlrle dönn inşallahKızlar yarin kontrole gideceğim kalp atışı ve bebek görülmese kürtaj kararı vericiler 6+3 um. Lütfen .dua edin .Banaaaa bebegim gorulsun hayırlısı ilee