Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bugün kontrplak gittim kesevar yolk kesecik var ama bebek hala yok boş gebelik dedi iki gün daha bekleyip. Kürtaj dedi okdr üzgünüm ki ağlamaktan helak oldum kürtaj cümlesi çok korkunc Allah hiçbirinize yasatmasin
Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
Ben 6+2 karından keseyi gördüm. Bu hafta yine gidicez. Neden böyle acele ediyorsunuz. Bazı insanlar 8.9. Haftada görüyor. Lütfen acele karar vermeyin ve başka doktorada gidin
Belli olmaz yinede bekle bence
Ya sonradan çıkarsa o zaman çok üzülürsün. Dua et bol bol bende korkuyorum boş gebelikten ama inşaallah değildir sağlıklılardır bebişlerimiz.
Ben geçen salı gittim kese göründü. Alttan bakmasını ben istemedim. O biraz korkunç ama inşallah sağlıklıdır tabi. Ben dayanamazsın sadece. Bir de benim karın ve bel ağrım çok fazla. Aslında göğüs hassasiyeti yok ama sol göğsümde hamile kalmadan önce de ağrı var ve bir kitle geliyor elime daha onun için gitmedim.
Allahım bu bulantı beni mahvetti. Yok mu bi çare. Tok olsam ayrı bulanıyo aç olsam ayrı bulanıyo. Tuzlu çubuk biraz bastırıyo. Ama o da 15 dk. Sonra yine aynı. 3 gündür perişanım. Doktor randevum da cuma günü
Aynı durumu yaşıyoruz, doktor sürekli küsüp yediklerini çıkaracak gibi değilsen normal devam et dedi, birkaç bitkisel öneride bulundu, hiçbirini yapamadım,bulantı esnasında dediklerini yiyip icemiyorum. Bol limonlu yeşil Soğanlı marul salatası yaptım çok iyi geldi, yemek yiyemiyorum,midem bulanıyor,balık et falan midem kalkiyo, kusma yasamiyorum, ama kafa allak bullak başımda donuyo öyle dolanıyorum ,bazen mide bulantisindan uyanıyorum , bazen yarım saat okadar iyi oluyorum ki ama geri geliyor hemen. Ben bulantiya sukrediyorum,bebeğimin varlığını hatırlatıyor sürekli:) tabi bazen ağlatıyor bulantı , kokular çok etkiledi, banyolar çok kokuyo, eşim duş alıyor duşta kullandığı herşey midemi bulandırıyor, yanına yaklaşamiyorum, iki hafta öncesine kadar mis gibi temizlik kokan şeyler,midemi kaldıran berbat kokulara dondu, koku hassasiyetim 4-5 gündür tavan yaptı , senede koku hassasiyeti oluştumu canim
Kürtaj için çok erken bi karar zamanı benm 6+3te bebek görünmemişti radyoloji dr baktı ultrasondan boş kese dedi dr gittim hemen beni sakinleştirdi çok küçük,geç döllnme filan olablir diye şükür 6+5 gibi göründü
Bulantı olmaması çok güzel, hamileliğinin tadını çıkar bence, surekli dizi film izleyen ben bulantidan bunları yapamıyorum. İş yerinde zor oluyor , birçok insanda bulantı olmuyor zaten,hatta hissetmesini hiç diyenler bile var, rahat ol canım.
Slm kizlar.insan dusunmekten kafayi yer yaa.su kese kalp atisi bi goruneydide icimiz rahat edeydi yaa.bnde hic bi belirti yok.sanki midem bulanacak gibiydi hic bisey olmuyo.ama istahim kesildi resmen.oglen yedigimle duruyom cnm hic istemiyo
Aranızda benim gibi alerjik astımı olan varmı,her Eylül öksürük krizleri olur yaza kadar devam eder, 3-4 gundurbaşladı karnım aciyo oksururken, yarın Dr gidicem bir ilaç istiycem, öksürükten konuşamıyorum bazen,tecrübeli olan varsa bilgi verirse sevinitim
Bulantı olmaması çok güzel, hamileliğinin tadını çıkar bence, surekli dizi film izleyen ben bulantidan bunları yapamıyorum. İş yerinde zor oluyor , birçok insanda bulantı olmuyor zaten,hatta hissetmesini hiç diyenler bile var, rahat ol canım.