Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlerimiz de aynı gözüküyor:) İnşallah sıkıntısız devam ederiz canım perşembe doktora gidince bu belirtisiz olma durumunu da sorcamcanım sıkıntı etme değerin daha çok düşük o yüzden benim sana göre yüksek ama bende de hiç bir belirti yok
inş canım benim de cuma günü kontrolum gecen cuma keseyi gördük beta 3800 dü ama benim senin düşük geç döllenmedir belki ondandır ama belirti bende de yok çok korkuyorum ya uyuyamıyorumGünlerimiz de aynı gözüküyor:) İnşallah sıkıntısız devam ederiz canım perşembe doktora gidince bu belirtisiz olma durumunu da sorcam
Yok canim ne kusuru bende bazen hic giremiyorum.. Evet ben Bursa liyim:) ilk haftalarda cok belirti olmuyor tedirgin olma. 1 haftada keseyi gorecek kadar artmistir degerin hatta embriyoyu bile gorebilirsin insallah:) ben tedavimi Jimer de oldum ama Cenk Askalli ye gidiyorum uzun zamandir doktorum kendisi cok memnunumSelamlaar, geç cevabım için kusura bakma canım izindeydim bilgisayar açmadım pek bugün geri döndüm. Ben Acıbademde Aylin Karahasan'a gittim. 1 hafta sonra gel demişti, önümüzdeki çarşamba tekrar gidicem inşallah değerler yükselmiştir de görürürüz benim geçen hafta çarşamba günü değerim 184tü cünkü, hiiiç bulantım ağrım sızım yok, biraz gögüs hassasiyeti o kadar. İnşallah bi sıkıntı yokturBen aslında Bursalı değilim evlenip geldim, sen Bursalı mısın?
Gaz problemi siskinlik bu haftalarda cok normal benim 8.haftaya girdim hala su gibi akintim devam ediyor:) gun icinde siskinlik mide yanmasi oluyor cok normal:)Güzel haberlerle gel inşaallah canım
Günaydın canım bende de acayip gaz problemi var kasıklarımda dediğin gibi sert ama şişliğim yok şükürde benim akıntım çok fazla normal mi ki ?
Çok sağol tatlım inşallah hepbirlikte kolayca atlatırız bugünleri sen stres yapma bebişler en ufacık stresi hissediyor rahat olmaya çalış Allah yardımcımız olsun:)İnşallah öyledir kuzum ya, bi sıkıntı olmasın da, dış gebelik ya da boş gebelik falansa diye insanın aklına kırk tane olumsuz senaryo geliyorSana da Allahım kolaylık versin, giderek rahatlarsın inşallah, giderek kolaylaşır her şey
![]()
Ay sağol canım ya içim rahatladı beni gaz şişkinlik değilde akıntı için korkmuştum normal olduğunu duymak iyi geldi :):)Gaz problemi siskinlik bu haftalarda cok normal benim 8.haftaya girdim hala su gibi akintim devam ediyor:) gun icinde siskinlik mide yanmasi oluyor cok normal:)
Ya kıyamaamm rahat ol canım benim bak bi arkadaşımız yazmıs ufacık stresi bile hissederler diye, sen rahat mutlu ol minnak da rahat ve mutlu olsun:) Aynen benim sanırım geç döllenme, peki simdi bizim günlerimiz aynı gözüküyor ve benim değerim düşük ya, bu şey mi demek, benim doğumum daha da sonra mı olcak demek? yoksa belki 9 ay içerisinde hızlı falan büyüyüp yine mayısa yetişebilir mi?inş canım benim de cuma günü kontrolum gecen cuma keseyi gördük beta 3800 dü ama benim senin düşük geç döllenmedir belki ondandır ama belirti bende de yok çok korkuyorum ya uyuyamıyorum
Çok memnun oldum canım, ben Bursada pek doktor fln bilmiyordum da iş yerinden bi arkadaşımız önerdi, öylece gittima am sempatik biri şimdilik memnunum. Bi sorum olursa o zaman sana da danışabilirim :) Sen de en ufak yardımım dokunacak bi konu olursa bana sorabilirsin, madem yakınızYok canim ne kusuru bende bazen hic giremiyorum.. Evet ben Bursa liyim:) ilk haftalarda cok belirti olmuyor tedirgin olma. 1 haftada keseyi gorecek kadar artmistir degerin hatta embriyoyu bile gorebilirsin insallah:) ben tedavimi Jimer de oldum ama Cenk Askalli ye gidiyorum uzun zamandir doktorum kendisi cok memnunum
Ya ne tatlısınız burda herkes birbirinin sevinciyle seviniyor mutsuzluğuna ortak oluyoryaaa çok sevindimmm kuzum gözün aydın duygulandım yemin ederim çok şükür
Evet. Canım 6+3um. Keseyi geçen hafta pazartesi gördük ama sonra bebeği görmedik doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi düşünebiliyormusun ya@Anneadayi89 CANIM senin ne kadardı kesen ve kac haftalık 6+3 müydün bugün
kabus gibi ya sen ne çektin 1 haftadır kimin umrunda ya o kadar sevindim ki sana dün demiştim ya ALLAAHIM inş mucizene can verir diye çok çok mutlu oldum darısı biizmkilere inşEvet. Canım 6+3um. Keseyi geçen hafta pazartesi gördük ama sonra bebeği görmedik doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi düşünebiliyormusun ya
canım seninki geç döllenme olduğu için doğum sonra olur,ama ALLAH bilir tabi mayısa da yetişebilir inş vakti ne zamansa o zaman olurYa kıyamaamm rahat ol canım benim bak bi arkadaşımız yazmıs ufacık stresi bile hissederler diye, sen rahat mutlu ol minnak da rahat ve mutlu olsun:) Aynen benim sanırım geç döllenme, peki simdi bizim günlerimiz aynı gözüküyor ve benim değerim düşük ya, bu şey mi demek, benim doğumum daha da sonra mı olcak demek? yoksa belki 9 ay içerisinde hızlı falan büyüyüp yine mayısa yetişebilir mi?
Kalp atışını duydunuz mu? İşini bilmez doktorlar hep öyle ya. Kıyacaktın Allah korusun bebeğine.Evet. Canım 6+3um. Keseyi geçen hafta pazartesi gördük ama sonra bebeği görmedik doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi düşünebiliyormusun ya
Evet. Canım 6+3um. Keseyi geçen hafta pazartesi gördük ama sonra bebeği görmedik doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi düşünebiliyormusun ya
Biz geçen pazartesi karından keseyi gördük. 6+1 dik. Alttan baksak bebeği görürüz ama riske atmayalım dedi doktor. Siz yinede gidin belli olmaz herkesin ki farklı. Mesela bugün 7+1 iz. 7 hafta bitmiş 8. Haftadan gün almış oluyoruz. Sizde 7. Haftadan gün almış olursunuz. Netten gebelik hesaplaması yaparsanız anlarsınız.selam arkadaşlar. benim geçen hafta 5 haftalıktı bu hafta 6 olmuştur. ama 5+3 gibi artılısını bilmiyorum. doktor kalp atışı için bu hafta çağırdı ama sizde gitmeli miyim? çoğu kişi 6 haftalıkken duymamış.