• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimkide karnımdan baktı. Alttan baksak bebeği görürüz ama riske atmayalım dedi. Bende tamam dedim. Salı günü gidicez tekrar. Allah ım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Sağ salim alalım kucağımıza.
Amin inşallah, ilk zamanlar hep böyle tedirgin gecer, sonu güzel olcak inşallah.

Amin canım amin daha keseyi bile görmedim ne alemde hiç bilmiyorum sağlık ocağındaki doktor 2 hafta sonra git dedi bende zaten erken gitmek istemediğim için bekliyorum :)
Nasıl sabrettiniz bu kadar :) ama gidin bence ne olur ne olmaz bir görün kesenizi hatta şimdi gitseniz keseyle beraber bebeği de görürsünüz. Hiç ağrınız var mı?

Ben de ilçesindeyim canim kumlucada. Gittim bugün çok ilgisiz ve soğuk bir doktordu. Kese var içinde birsey göremiyorum iki hafta sonra gel dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bingooo:)) Abide hanımdan bahsediyorsun dimi canım bende ona gittim çünkü ilk ve son oldu tabi:))

Nasıl sabrettiniz bu kadar :) ama gidin bence ne olur ne olmaz bir görün kesenizi hatta şimdi gitseniz keseyle beraber bebeği de görürsünüz. Hiç ağrınız var mı?
İlkinde gittim hemen alttan baktı kurcaladı da kurcaladı istemiyorum alttan bakmasını arkadaşımda bekledi 15 gün öyle gitti çokta sağlıklıydı bebeği :) ağrım yok çok şükür sadece göğüs hassasiyetim var canım :)

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
canim cok gecmis olsun. hayirlisi sagliklisi olan olsun kendini uzme hersey yine yoluna girecektir

İlkinde gittim hemen alttan baktı kurcaladı da kurcaladı istemiyorum alttan bakmasını arkadaşımda bekledi 15 gün öyle gitti çokta sağlıklıydı bebeği :) ağrım yok çok şükür sadece göğüs hassasiyetim var canım :)
Ben geçen salı gittim kese göründü. Alttan bakmasını ben istemedim. O biraz korkunç:KK43: ama inşallah sağlıklıdır tabi. Ben dayanamazsın sadece. Bir de benim karın ve bel ağrım çok fazla. Aslında göğüs hassasiyeti yok ama sol göğsümde hamile kalmadan önce de ağrı var ve bir kitle geliyor elime daha onun için gitmedim.

Ben geçen salı gittim kese göründü. Alttan bakmasını ben istemedim. O biraz korkunç:KK43: ama inşallah sağlıklıdır tabi. Ben dayanamazsın sadece. Bir de benim karın ve bel ağrım çok fazla. Aslında göğüs hassasiyeti yok ama sol göğsümde hamile kalmadan önce de ağrı var ve bir kitle geliyor elime daha onun için gitmedim.
Sen baya erken görmüşsün maşallah canım bende gittiğimde hem kalp atışı hem kese görürüm inşaallah :dua: herkeste belirti farklı olabiliyormuş canım mesela benim adet sancım belden değil direkt rahimden vuruyordu ben bel ağrısı beklerken rahim ağrısı geldi.. göğsün için mutlaka görün canım inşaallah önemli bi şey değildir ama göster mutlaka

Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hem çok mutlu hem çok huzursuzum uyku uyuyamıyorumAllahım hepimize sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş sağlıkla tamamına erdirsin
Bende de uyku problemi var canım uyurken sıçrıyorum sürekli ..amin inşaallah canım sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşaallah :dua:

Bingooo:)) Abide hanımdan bahsediyorsun dimi canım bende ona gittim çünkü ilk ve son oldu tabi:))
Aynen yaa . Tariften icime dogmustu zaten. Yakınlarda da hiç iyi bir doktor bilmiyorum. Her kontrolde de Antalya yolunu çekmek istemezdim ama çare yok. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mi

Back