Sat 8.8.2018 6+2 haftalık ama benim adetim her zaman 33gunde bir olur yani gecikir

Çok geçmiş olsun hayırlısı olsun. Sağlıklı gebelikler yaşamanızı dilerim bi sonrakinde. Kimyasal gibi geldi bana daha önce ben de yaşamıştım

Kimyasal mı deniyodu ah kuzum ya rabbim evladına ve size sağlık versin inşallah diğer üyede doğru zamanda sağlıklıca gelir aranıza çok geçmiş olsun
Kimyasal da kese de oluşmuyo canım benimki boş gebelik sanırım doktor sağlıksız kese dedi sadece

Evet canım adetime göre 1 hafta geride olduğunu söyledi doktor yani ya geç döllenme dedi yada gelişim bozukluğu var bebekte dedi. Ama geç döllenmeden şüphelenmiyorum çünkü adetimi 5 gün geçmişti keseyi görmüştük bebek gelişememiş tarafı daha ağır basıyor malesef. Yine de Allahın işi belli olmaz ama hiç bir belirtim olmamasından da ben açıkçası hissediyorum sıkıntı olduğunu.

Sen gene de öyle düşünme, her şey yolundaysa ki inşallah öyledir boşuna strese sebep olacaksın o da çok kötü. Bir sonraki kontrolün ne zaman peki?

Devam ederse gideceğim tabi.

Canım lütfen üzülme çoğumuz yaşadık bunu ama şöyle düşün ,bu dünyada rızkı yokmuş can veren Allah,vardır bir hesabı ve sağlıksız olduğu için tutunamadı melek oldu gönlünü ferah tut lütfen

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir

Rabbim yardımcın olsun bizim elimizde değil malesef bazı şeyler.. dua edicez bol bol. Ennn kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik diliyorum sana.

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
Cok gecmis olsun cnm cok uzuldum allhim tekrar nasip eder insallh

Cok gecmis olsun cnm allh tekrar nasip etsin insallh

Çok geçmiş olsun, şuan nasılsın? Benimde bugün dr bozulmuş gebelik olabilir dedi. Sizinde seninde öyle bişeymiydi??
Aynen canım adetim baya geçti baştan geç döllenme dedi keseyi 6 gün önce göremedi dün gördü ama sağlıksız kesede olabilir dikkat et yat dinlen demişti ağrı sızın varmı diye sordu yoktu akşam belim hafif ağrıdı leke geldi pembe gece kanama geldi sabah parça düştü şuan ağrıda kanamada az

çok sağol canım maalesef öyle oldu ben antalyanın ilçesindeyim canım sen merkezdeysen değildir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…