• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorunla konuş ne olur ne olmaz, gebelikte genelde lekelenme olunca progesteron takviyesi başlanır

Kesen güzel büyümüş, bir de keseden değil de hafta hesaplaması bebek göründükten sonra yapılıyor. Her şey yolunda bence stres olma

Çok geçmiş olsun canım, istediğin en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallah

Yolk varken boş gebelik nasıl oluyor acaba ne saçma ya!
Sen üzme kendini geç döllenme de olabilir 1 hafta bekle sakin kal güvenilir bir doktora git vajinal bakılsın. Kaç haftalıksın şu an?

Neden böyle düşündün canım bir sıkıntın mı var?

Dün öğleden sonra gittim konuştum canım, gebelik kaydı açıldı, önümüzdeki hafta içi sabahtan da kan vs vermek için gideceğim. Çok sağol cevapların icin:)

Öyle saçma olanları var ki, sen biraz bekleyip başka doktora git bana kalırsa
Sat 8.8.2018 6+2 haftalık ama benim adetim her zaman 33gunde bir olur yani gecikir

Adetime göre ultrason da çok küçük çıktı doktor geç döllenme yada sağlıksız kese gibi dedi akşamına lekelenme oldu gece kanama başladı değerlere bakıldı düşme olunca düşük dendi

Çok geçmiş olsun hayırlısı olsun. Sağlıklı gebelikler yaşamanızı dilerim bi sonrakinde. Kimyasal gibi geldi bana daha önce ben de yaşamıştım

Kimyasal mı deniyodu ah kuzum ya rabbim evladına ve size sağlık versin inşallah diğer üyede doğru zamanda sağlıklıca gelir aranıza çok geçmiş olsun
Kimyasal da kese de oluşmuyo canım benimki boş gebelik sanırım doktor sağlıksız kese dedi sadece

Doktorunla konuş ne olur ne olmaz, gebelikte genelde lekelenme olunca progesteron takviyesi başlanır

Kesen güzel büyümüş, bir de keseden değil de hafta hesaplaması bebek göründükten sonra yapılıyor. Her şey yolunda bence stres olma

Çok geçmiş olsun canım, istediğin en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallah

Sen üzme kendini geç döllenme de olabilir 1 hafta bekle sakin kal güvenilir bir doktora git vajinal bakılsın. Kaç haftalıksın şu an?

Dün öğleden sonra gittim konuştum canım, gebelik kaydı açıldı, önümüzdeki hafta içi sabahtan da kan vs vermek için gideceğim. Çok sağol cevapların icin:)

Evet canım adetime göre 1 hafta geride olduğunu söyledi doktor yani ya geç döllenme dedi yada gelişim bozukluğu var bebekte dedi. Ama geç döllenmeden şüphelenmiyorum çünkü adetimi 5 gün geçmişti keseyi görmüştük bebek gelişememiş tarafı daha ağır basıyor malesef. Yine de Allahın işi belli olmaz ama hiç bir belirtim olmamasından da ben açıkçası hissediyorum sıkıntı olduğunu.

Evet canım adetime göre 1 hafta geride olduğunu söyledi doktor yani ya geç döllenme dedi yada gelişim bozukluğu var bebekte dedi. Ama geç döllenmeden şüphelenmiyorum çünkü adetimi 5 gün geçmişti keseyi görmüştük bebek gelişememiş tarafı daha ağır basıyor malesef. Yine de Allahın işi belli olmaz ama hiç bir belirtim olmamasından da ben açıkçası hissediyorum sıkıntı olduğunu.
Sen gene de öyle düşünme, her şey yolundaysa ki inşallah öyledir boşuna strese sebep olacaksın o da çok kötü. Bir sonraki kontrolün ne zaman peki?

Devam ederse gideceğim tabi.

Adetime göre ultrason da çok küçük çıktı doktor geç döllenme yada sağlıksız kese gibi dedi akşamına lekelenme oldu gece kanama başladı değerlere bakıldı düşme olunca düşük dendi
Canım lütfen üzülme çoğumuz yaşadık bunu ama şöyle düşün ,bu dünyada rızkı yokmuş can veren Allah,vardır bir hesabı ve sağlıksız olduğu için tutunamadı melek oldu gönlünü ferah tut lütfen

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir

Rabbim yardımcın olsun bizim elimizde değil malesef bazı şeyler.. dua edicez bol bol. Ennn kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik diliyorum sana.:dua:

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
Cok gecmis olsun cnm cok uzuldum allhim tekrar nasip eder insallh

Bende bugün kontrplak gittim kesevar yolk kesecik var ama bebek hala yok boş gebelik dedi iki gün daha bekleyip. Kürtaj dedi okdr üzgünüm ki ağlamaktan helak oldum kürtaj cümlesi çok korkunc Allah hiçbirinize
yasatmasin
Cok gecmis olsun cnm allh tekrar nasip etsin insallh

Çok geçmiş olsun, şuan nasılsın? Benimde bugün dr bozulmuş gebelik olabilir dedi. Sizinde seninde öyle bişeymiydi??
Aynen canım adetim baya geçti baştan geç döllenme dedi keseyi 6 gün önce göremedi dün gördü ama sağlıksız kesede olabilir dikkat et yat dinlen demişti ağrı sızın varmı diye sordu yoktu akşam belim hafif ağrıdı leke geldi pembe gece kanama geldi sabah parça düştü şuan ağrıda kanamada az

Gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Ben de Antalya dayım. Yarin kontrolum car özelde fe yaşlı bayan doktor. Inşallah ayni kadın değildir ya. Ne kadar negatif davranmis.
çok sağol canım maalesef öyle oldu ben antalyanın ilçesindeyim canım sen merkezdeysen değildir:)

Back