• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar iyi akşamlar ailenize söylediniz mi gebeliğinizi anne kv vs.

Benim eşim sağolsun 28 değeri gördüğü gibi aradı annesini. Kv rüyasında görmüş zaten. Sonra bana baskı yaptı ara anneni söyle diye :) ama açıkçası ben pek söyleme taraftarı değildim. Korkuyorum bir şey olacak diye.

Iyi geceler kızlar yarın sabah kalp atışı için randevum var dua edelim birbirimize hayırlı mutlu haberlerle dönelim inşallah.. kızımda gelicek yarın bizimle kontrole çok heyecanlıyım Rabbim inşallah minigimin kalp sesini duymayı nasip eder çok duygusal bi an
İnşallah duyarsınız minik kalbi. Gerçekten benim gözlerim doldu. :)

Hayır dün gece oldu doktora gitmedim hala. Ama burun kanamam var bu progestron hormonunun artmasından kaynaklanıyor diye biliyorum. Bir de dün gece kuşum hastalandı ve bu sabah öldü. ona çok üzüldüm ondan olabilir mi.
burun kanamasi normalmis hamilelikte simdi okudum

Selam Kizlar ben doktora gittim geldim.
Keseyi gordum yine bebek gozukmedi. Alttan bakmam lazim dedi. Kese boyutu 0.91 cm olmus anlamadigm altinda 4 hafta 6 gun yaziyor. Normalde 5+4 um bugun. Sali gittigimde baska doktora 0.58 cm kese orda da 4+3 cikti. Kafam karisti biraz.
Ultrason makinalari da farkli bu biraz daha eski model

Keseyi gordum yine bebek gozukmedi. Alttan bakmam lazim dedi. Kese boyutu 0.91 cm olmus anlamadigm altinda 4 hafta 6 gun yaziyor. Normalde 5+4 um bugun. Sali gittigimde baska doktora 0.58 cm kese orda da 4+3 cikti. Kafam karisti biraz.
Geç döllenme olmuştur benim de 4 gün küçük çıkmıştı ultrasonda. Vajinal baktırdınız mı ?

kalp atisini duyunca kesin haftayi soyluyolar . haftaya duyulur buyuk ihtimal canim

Hayır dün gece oldu doktora gitmedim hala. Ama burun kanamam var bu progestron hormonunun artmasından kaynaklanıyor diye biliyorum. Bir de dün gece kuşum hastalandı ve bu sabah öldü. ona çok üzüldüm ondan olabilir mi.
Bilmiyorum ki doktorunuza ulaşabilirseniz sorun. Allah bebeğinizi korusun

Merhaba ben de aynısını yaşadım 5+6 haftalıkken gittiğimde usg kağıdında 5+1 yazıyordu
Ama önemli olan kesenin son ölçüme göre büyümesi :) hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışlarını da

Canım bebeği görmemen normal, ben 5+2 de vajinal keseyi gördüm, bebek yoktu, 6+2 tam bir hafta sonra vajinalle bebeğin kalp atışlarını gorebildik. Sen endişe etme bence. Bana kalp atışını görünce net olarak kaç haftalık olduğunu söyledi doktor ölçüm yaptı çünkü. Keseyi gördüğümde ortalama 5 hafta civarı demişti net söylememişti çünkü. O yüzden sabırlı ol rahat ol
Birde benim regl ye göre 10 gün ilerde olması gerekirken mesela 6+2 dediğinde 7+3 gibi hesaplamistim ben ama bizim hesaplara bakma sen onlar yanlış olabiliyor,erken geç döllenme vs

Back