5+2 de kese boyunu hatirliyor musunuz acaba

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
Geçmiş olsun nasıl oldu Allah yardımcın olsun. İnşaallah Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder

Bende bugün kontrplak gittim kesevar yolk kesecik var ama bebek hala yok boş gebelik dedi iki gün daha bekleyip. Kürtaj dedi okdr üzgünüm ki ağlamaktan helak oldum kürtaj cümlesi çok korkunc Allah hiçbirinize yasatmasin

Günaydın kızlar çok geçmiş olsun ikinize de benimde perşembe belli olacak ama büyük ihtimal sizinle kaderimiz aynı. Sıkmayın canınızı Allah çok büyük, muhakkak bir hayır olacaktır bundan. Allah herkesin yardımcısı olsun

Yolk saç varsa bebekk oluşur diye biliyorum ben.başka bir doktora gidin

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Nasıl oldu yani nasıl düşük oluyor kanama mı oldu durup dururken yoksa ağır falan mı kaldırdınız. Tekrar çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun neden öyle oldu rabbim yardımıcnız olsun inşallah

Yol sac bebeğin beslendiği şey o varda bebek vardır aksi imkansız doktor değiştirin daha kaliteli cihazları olan biryer seçin. 1 hafta hiçbirşey yapmayıp bekleyin büyüsün biraz gözükür. Yolk sac varsa dış gebelik veya boş gebelik yok demektir rahat ol canım

Hadi ya, o zaman cumartesi de olmaz di mi, öğleden önce ?
Yok balım hafta sonu devlet açık değil sen kendi sağlık ocağını arayıp bilgi al ona göre sabahtan git

gideceğim canım ama bana dediği bu bilmiyorum hangisi dogru
Bülent tıraş diye bir doktor var nette onun makalesini okudum. Ve öncesindede bir arkadaşım yaşadı bunu. Yolk sac varsa kesinlikle boş gebelik değil. Geç döllenmedir. Sen başka bir doktora git bir kaç gün sonra

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Nasıl oldu yani nasıl düşük oluyor kanama mı oldu durup dururken yoksa ağır falan mı kaldırdınız. Tekrar çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun neden öyle oldu rabbim yardımıcnız olsun inşallah
Adetime göre ultrason da çok küçük çıktı doktor geç döllenme yada sağlıksız kese gibi dedi akşamına lekelenme oldu gece kanama başladı değerlere bakıldı düşme olunca düşük dendi

İnşallah öyledir doktor bunu bilmez mi ama

İnşallah dogrudur canim insallah

Kimyasal mı deniyodu ah kuzum ya rabbim evladına ve size sağlık versin inşallah diğer üyede doğru zamanda sağlıklıca gelir aranıza çok geçmiş olsun

Canım açıkcası bunu yaşayan çok kadın var daha bebek gelişmeden alalım diyen mi ararsın daha 4 haftalık bebeğe boş gebelik diyen mi ne ararsan var o yüzden bilgili doktor seçimi önemli. Bana da çocuğun olmaz dedikleri 3. Ay oldu ne kadar üzülüp ağladım burda bile kimseye diyemedim içimde yaşadm. Sen içini rahat tut aç nettende oku rahatla yolk sac sağlıklı gebeliğin göstergesi. Tabi olması gerekenden büyükse sıkıntı o farklı

Kızlar bu arada ben dün peçetede akıntıyla karışık kahverengi leke gördüm bu sabah yoktu. Korkmalı mıyım.
Doktorunla konuş ne olur ne olmaz, gebelikte genelde lekelenme olunca progesteron takviyesi başlanır
Kesen güzel büyümüş, bir de keseden değil de hafta hesaplaması bebek göründükten sonra yapılıyor. Her şey yolunda bence stres olma
Çok geçmiş olsun canım, istediğin en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallah
Yolk varken boş gebelik nasıl oluyor acaba ne saçma ya!
Sen üzme kendini geç döllenme de olabilir 1 hafta bekle sakin kal güvenilir bir doktora git vajinal bakılsın. Kaç haftalıksın şu an?
Neden böyle düşündün canım bir sıkıntın mı var?
Yok balım hafta sonu devlet açık değil sen kendi sağlık ocağını arayıp bilgi al ona göre sabahtan git
Dün öğleden sonra gittim konuştum canım, gebelik kaydı açıldı, önümüzdeki hafta içi sabahtan da kan vs vermek için gideceğim. Çok sağol cevapların icin:)
Öyle saçma olanları var ki, sen biraz bekleyip başka doktora git bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…