Benim değerim 61 den yükseldi iki gün önce de kalp atışını duydum hamdolsun. Değerin 91 çıktıktan iki gün sonra tekrar ölçtür iki katına çıkarsa sorun yok demektir. Ben 61 çıktıktan 3 gün sonra baktırmıştım 311 çıkmıştı.

Benim de 100 çıkmış . Önceki gebeligimin ortasında bile bu kadar yüksek değildi. Ama yine de ortalama bir değer. Doktorun muhtemelen hızlı kilo almaman için kontrollü beslenmeni ister senden canım. Glukoz yüksek çıkınca hamilelikte kilo alımı daha fazla olabiliyor. Beslenmene dikkat ettiğin sürece endişe etme.

hanimlar gebelik yastigi ve catlak yagi kullanan daha onceden deneyimlemis olan var mi

Merhaba canım :) Ben ilk gebeliğimde lierac kullandım. 2. Ayı doldurduktan sonra karnım büyümeden başladım. Çünkü elastikiyet kazandırıyor karın büyüyene kadar cilde. Bende hiç çatlak olmadı annem ve ablamda çatlaklar var. Karın büyüdükten sonra kullananlar çatlamış Benim anladığım kadarı ile. Bende iki haftaya başlamayı düşünüyorum yine

Yastık konusuna gelirsek Normal yastıkla idare etmiştim bi de gerek duymadım.

ben herkese soyledim . hem benim tarafimda hem esimin tarafinda ilk torun olacak herkes hevesli cok . kv anlamis zaten ben soylemeden :)
Ben henüz söylemedim canım bi düşüğüm var onda söylemiştim tanımadığım insanlar bile duymuş kv sağolsun nazara da inanıyorum çok çabukta çekiyorum beklicem biraz :)

Ben henüz söylemedim canım bi düşüğüm var onda söylemiştim tanımadığım insanlar bile duymuş kv sağolsun nazara da inanıyorum çok çabukta çekiyorum beklicem biraz :)
bizimkiler oyle herkese yaymaz yoksa ben de 3 ay soylemezdim . sadece dua ederler bide alisveris yaparlar simdiden :)

bio oil siparis ettim ben de bugun . simdiden kullanayim

bizimkiler oyle herkese yaymaz yoksa ben de 3 ay soylemezdim . sadece dua ederler bide alisveris yaparlar simdiden :)
Oh ne güzel canım bizimkiler öyle değil onda istediğimizin 4. Ayında olmuştu bunda 10 ay uğraştık ve düşük yapınca çok canım yandı o yüzden tedbir alıyım dedim kendimce :)

Oh ne güzel canım bizimkiler öyle değil onda istediğimizin 4. Ayında olmuştu bunda 10 ay uğraştık ve düşük yapınca çok canım yandı o yüzden tedbir alıyım dedim kendimce :)
gecmis olsun canim . insallah saglicakla cocuklarimizi kucagimiza aliriz da burda paylasiriz :)

İyi akşamlar :)
Ben söylemedim canım bundan önce 2 kere düşük oldu onlar da çok fazla üzülüyorlar biraz daha beklemeyi düşünüyorum
Aynıyız öncede iki kere düşük herkes üzüldüler bidaha söylememeyi karar verdik eşimle göbeğim iyice belli olursa sürpriz olur yada şişmanladım diye uyduracağım

İnşaallah görürsünüz. Bende salı günü gidicem. Şimdiden heyecan korku almış başını gidiyor. Allah inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

İnşallah görürsün dualarım seninle hepimizle Rabbim sağlıklı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…